../images/Emo41.gif../images/Emo14.gifלא לי קרה אבל...../images/Emo23.gif../images/Emo16.gif
לידיד שלי כן קרה......תראי,יש לי חברה ממש ממש טובה,אבל מה-יש לה אופי די חרא....כלומר,בדר"כ שאת איתה והכל היא מה זה נחמדה וזה,והיא עקרונית חברה נורא טובה ונאמנה וממש ס22ה להיות איתה,אבל היא אוהבת לקטוש באנשים ולפגוע בהם,ולהשוויץ והכל ולידה אתה לפעמים נראה כמו כלום כי יש לה
מיליון(
)בגדים,ויפים ואופנתיים והיא תלמידה מצויינת והכל,וגם היא ממש ממש
כ-ו-ס-י-ת
יש לה גוף פ33תי מהמם פשוט חבל"ז חוץ מהחלק התחתון שהוא לא משו אבל על העליון אין מה לדבר בכלל
היא לא כזאת יפה אבל לא מכוערת,ויש לה אבא עשיר והכל וכל הבנים פשוט משוגעים עליה ולא היה אפילו חבר אחד כי היא פשוט דוחה את כולם (היא קשה להשגה)והידיד הזה עוד מהחופש הגדול התאהב בה כי היא ממש יו נו הכל...כוסית וכאלה,אבל היא כל הזמן דחתה אותו
בגלל שהוא אומנם עשיר אבל נורא סנוב והוא שמן ומכוער(הוא לא מעוות או משו אבל הוא לא כמו כל הבנים החתיכים עם ה-6 ריבועים השזופים שרודפים אחריה)והיא לא אוהבת אותו(שלא תחשבו שהוא חנאג'....דווקא יש לו המון ידידות טובות והכל והוא היה מקובל שנים ארוכות והכל..הוא בנאדם כזה שמי שהוא שונא אותו הוא דורך עליו ולא שם עליו ומי שהוא אוהב אותו אז הוא יודע להעניק המון אהבה...)ונגיד כמה חודשים אחרי תחילת השנה הוא ממש אהב אותה והייתה איזשהיא מסיבה והוא ממש ממש התחנן לרקוד איתה סלואו אז היא הסכימה (היא לא כל כך רעה היא עדיין בנאדם יו נו...)ואחרי זה היא רקדה עם אחד שהיא קצת חיבבה שהציע לה ערס כזה מה זה מקובל כוסון חבל"ז...ואז אני ראיתי למעלה בקומה השניה (של המועדון)בפינה אותו ואתם יודעים מה קרה לו
הוא בכה
היא שברה לו ת'לב.....מאז הוא אמר שהוא התאושש והכל וקצת ניסה להתרחק ממנה (הוא אמר שהוא לא אוהב אותה יותר אבל כולם ידעו שהוא סתם מכחיש)וכל רגע הרגש הזה יכול להתפרץ ופעם נגיד שתיהם אני ועוד ידיד טוב שלי אירגנו איזשהיא מסיבה במקלט,ושכחנו אני וידיד שלי לקנות כלים חד-פעמיים כי קנינו רק נישנושים,אז שלחנו אותם למרכז לקנות יחד כי לא היה לנו כוח והם התעכבו איזה שעה (הם עצרו לקנות מחברת או משהוא...)ואחרי זה קצת חזר לו הרגש כלפיה ואז היא דאגה להראות לו את אופיה המגעיל... וככה זה כל פעם