שאלה...

Maybe Its Me

New member
שאלה...

קרה לכם פעם שהתאהבתם...ונפגעתם..
התבגרתם לכמה זמן... ושוב פעם מתאהבים באותם אנשים שאהבתם ונפגעתם מהם??? מה עשיתם?...איך הלך לכם?... כי לי קורה דבר כזה...ואני מפחדת להתאהב שוב!!.. תגיבו בבקשה

../images/Emo41.gif../images/Emo14.gifלא לי קרה אבל...../images/Emo23.gif../images/Emo16.gif

לידיד שלי כן קרה......תראי,יש לי חברה ממש ממש טובה,אבל מה-יש לה אופי די חרא....כלומר,בדר"כ שאת איתה והכל היא מה זה נחמדה וזה,והיא עקרונית חברה נורא טובה ונאמנה וממש ס22ה להיות איתה,אבל היא אוהבת לקטוש באנשים ולפגוע בהם,ולהשוויץ והכל ולידה אתה לפעמים נראה כמו כלום כי יש לה מיליון(
)בגדים,ויפים ואופנתיים והיא תלמידה מצויינת והכל,וגם היא ממש ממש כ-ו-ס-י-ת
יש לה גוף פ33תי מהמם פשוט חבל"ז חוץ מהחלק התחתון שהוא לא משו אבל על העליון אין מה לדבר בכלל
היא לא כזאת יפה אבל לא מכוערת,ויש לה אבא עשיר והכל וכל הבנים פשוט משוגעים עליה ולא היה אפילו חבר אחד כי היא פשוט דוחה את כולם (היא קשה להשגה)והידיד הזה עוד מהחופש הגדול התאהב בה כי היא ממש יו נו הכל...כוסית וכאלה,אבל היא כל הזמן דחתה אותו
בגלל שהוא אומנם עשיר אבל נורא סנוב והוא שמן ומכוער(הוא לא מעוות או משו אבל הוא לא כמו כל הבנים החתיכים עם ה-6 ריבועים השזופים שרודפים אחריה)והיא לא אוהבת אותו(שלא תחשבו שהוא חנאג'....דווקא יש לו המון ידידות טובות והכל והוא היה מקובל שנים ארוכות והכל..הוא בנאדם כזה שמי שהוא שונא אותו הוא דורך עליו ולא שם עליו ומי שהוא אוהב אותו אז הוא יודע להעניק המון אהבה...)ונגיד כמה חודשים אחרי תחילת השנה הוא ממש אהב אותה והייתה איזשהיא מסיבה והוא ממש ממש התחנן לרקוד איתה סלואו אז היא הסכימה (היא לא כל כך רעה היא עדיין בנאדם יו נו...)ואחרי זה היא רקדה עם אחד שהיא קצת חיבבה שהציע לה ערס כזה מה זה מקובל כוסון חבל"ז...ואז אני ראיתי למעלה בקומה השניה (של המועדון)בפינה אותו ואתם יודעים מה קרה לו
הוא בכה
היא שברה לו ת'לב.....מאז הוא אמר שהוא התאושש והכל וקצת ניסה להתרחק ממנה (הוא אמר שהוא לא אוהב אותה יותר אבל כולם ידעו שהוא סתם מכחיש)וכל רגע הרגש הזה יכול להתפרץ ופעם נגיד שתיהם אני ועוד ידיד טוב שלי אירגנו איזשהיא מסיבה במקלט,ושכחנו אני וידיד שלי לקנות כלים חד-פעמיים כי קנינו רק נישנושים,אז שלחנו אותם למרכז לקנות יחד כי לא היה לנו כוח והם התעכבו איזה שעה (הם עצרו לקנות מחברת או משהוא...)ואחרי זה קצת חזר לו הרגש כלפיה ואז היא דאגה להראות לו את אופיה המגעיל... וככה זה כל פעם

לי זה קרה !

התאהבי במישהו ובכלל לא הצלחתי איתו אבל בכלל אחרי זה אהבתי מידהו אחר ואחרי זה תא אותו הילד שבהתחלה ! ובכלל גם אז הוא לא שם עליי ! אבל עכשיו חחחח שימות !

munieca

New member
היי!

מה קורה? לי קרה... תאמיני שזה כאב.... אם בא לך לשמוע על כך את יכולה לכתוב לי באייסי למספר: 335673620 אשמח לשמוע מה קרה...

Crazy blond

New member
אמממ.... זה עכשיו קורה לי.....

אני שבורת לב.......... אהבתי מישהו....... והתגברתי עליו.. היה לי חבר... ועזבתי את החבר שלי כי עכשיו עוד פעם התאבתי בו... אוקיי זה עוד לא הסוף... אז.... מי שהו מזה חמוד הציע לי חברות... ולא הסכמתי.... אין לי מושג למה.. אחר-כך התאבתי בו... ועכשיו עוד פעם אני אוהבת את מי שבהתחלה... אמממממ.... אל תדאגו זה לא קרה כל זה בבת אחת כמו זה!!!

Maybe Its Me

New member
וואי זה כל כך מרגיז...../images/Emo122.gif

בסדר להתאהב... אבל למה דווקא באותו בן אדם שאהבנו והתאכזבנו קודם????.... לעזאזל....החיים כאלה מסובכים... אה!.... וכמה זמן בערך לקח לך להתגבר עליו? הוא היה ידידך? או שבכלל לא דיברת איתו??... כי אני מרוב טיפשותי עשיתי את טעות חיי....וויתרתי על הבן אדם...רק כי לא דיברתי איתו... תגובות..

nobodys girl

New member
רוצה לשמוע את הסיפור שלי?

נדלקתי על מישהו, היה המון בלאגן, והצלחנו להיות ביחד אחרי שבועיים הוא נפרד ממני. הצלחתי להתגבר אחרי שישה ימים הוא ביקש שנחזור... הבטחתי שאני לא אכנס לזה שוב בכל כולי, שאני לא אוהב, ולא אהיה מאוהת ומסוונרת ממנו. זה לא הלך היום הוא נפרד ממני אחרי חודש מאז שחזרנו וכמה שטענתי שאני רק מחבבת אותו, שאני לא כל כך מטורפת עליו, אני כל כך שבורה פעמיים הוא פגע בי ואני מחפשת איפה לקבור את עצמי, ומה לעשות עם עצמי ושלוש שעות שאני עוצרת את עצמי לא לבכות אין לי מושג איך מתגברים

למעלה