שאלה...

• פותח הנושא emh
  • פורסם בתאריך

emh

Member
בבקשה, תפתחי אייסיקיו.....

1. אני גר עם המשפחה שלי. 2.נשפגשתי בערך במשך שנה על בסיס שבועי עם פסיכולוג הפנימייה. 3.הרכבות דרך אגב שובתות, ואני לא יודע אם אני אלך, אני חושש שלא יהיה לי מה לעשות שם. 4. אני אולי אספר לך בפרטי. 5. אני משלים לימודים תדברי איתי עכשיו באייסיקיו, בבקשה.

meme1975

New member
אני רק מקווה שהכל יסתדר לך מתישהו

ושלא תסמוך רק על פורומים למיניהם (עם כל הכבוד שיש לי לפורומים וליועצים שבו, כי עובדה היא שאני פה לא מעט), אבל בחור, אתה חייב לתת צ'אנס לטיפול ולהוציא את כל המועקות מה-
עם מישהו מקצועי שיכול לעזור ולכוון אותך ולתת לך אוזן קשבת ויד תומכת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

qt1

New member
לאט לאט...../images/Emo24.gif

תודה על תשובתך המהירה והמאירה ... כפי שכתבה לך MEME , אכן ישנם מקומות אשר יכולים לסייע לך בהכוונה ובהשתלבות בחיים האזרחיים. אבל אני חשה שזה ידוע לך ושאתה מתקשה לפנות אליהם , האם אני צודקת בתחושותי? לאיזה כיוונים היית רוצה שמשפחתך תכוון אותך? תרצה לשתף? אני חושבת שעצם העובדה ששירתת בצבא שרות מלא כלוחם , מעידה על יכולות שיש בך , ומבינה שהדימוי העצמי שלך לא גבוה במיוחד , מה שלא עוזר לך ביצירת קשרים עם נשים , וקשרים חברתיים בכלל. את המיומנויות הללו אתה יכול לרכוש בטיפול , האם אתה מוכן לשקול טיפול במסגרת טובה שאנחנו נמליץ לך עליה או שזה לא בא בחשבון מבחינתך? ראיתי שכתבת עוד הודעה ואני עוברת אליה. כבר איתך בהודעתך הנוספת qt1

Shprintzak

New member
יש לי עצה נהדרת בשבילך !!!

אתה יכול לקיים טיפול דרך האינטרנט, ובמידה ואתה מעוניין, אני יכולה לעזור בכך.

למעלה