1- ארתור- הכלב הצהוב של עברי ויניב 2- פיליפ- החתול השחור של עברי ויניב. 3- אין לי ואני לא מכירה את המספר של עברי 4- אני מכירה את יניב כי כשהייתי באילת בפסח שעבר אז באתי ודיברתי עם כולם וגם יניב היה שם כמובן (לא סתם מבזבזים סוויטה חינם) והיה מקסים מתמיד... וגם הייתי בבאלנס שלו לפני הופעה ועוד כל מיני אז הם כבר מכירים אותי.. 5- כל מה שכתבתי פה זה רק בשביל הצחוקים, אם מישו לקח את זה ברצינות אז סליחה אבל אין לי שום הזמנה לחתונה שלהם (למרות שמאוד הייתי רוצה) מספיק ברור עכשיו?
אני לא מכיר את יניב רק את עברי וארתור פגשתי פעם אחת כשארתור לקח את עברי לטיול ) ואין לי הזמנה לחתונה (שגשג זה היה בצחוק - מצחיקול) למרות שממש ממש בא לי ) וזהו
אני לא מכיר את יניב רק את עברי וארתור פגשתי פעם אחת כשארתור לקח את עברי לטיול ) ואין לי הזמנה לחתונה (שגשג זה היה בצחוק - מצחיקול) למרות שממש ממש בא לי ) וזהו
שאני לומד וכשאני מטייל ביום שמש יפה ברחוב לפעמים ארתור מוציא את עברי לטיול שם (אתם צריכים לראות את זה - פיזית ארתור מוציא את עברי לטיול ולא להפך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ) )
תראו, נכון שאמרו בעיתון.. נכון שזה הדבר שאני נכי רוצה שיקרה בעולם בערך (זה ולזכות בלוטו) אבל לא יודעת, משום מה אנחנו חיים במדינה שלא תתלהב מזה כל כך.. לא יודעת אם זה ממש יצא לפועל..לפחות לא בקיץ הקרוב