שאלה

מסכים עם רותם

כלומר מסכים איתה שהוא איש מקסים ואדם טוב!! בטוח שאני אסכים יותר אחרי שאני ממש אפגוש אותו :))

את יניב...??

פשוט מאוד.. באחת הפעמים שעברתי "סתם " ליד הבית שלו.. ראיתי שעברי נסע עם האוטו היפה שלו והשאיר את יניב גלמוד עם ארתור ופיליפ אז החלטתי לקחת את הנשק של הצבא ולבצע השתלטות על הבית ולקחת בני ערובה.. ואז ישבנו על כוס קפה..

כן אני זוכר

אני הייתי כוחות הגיבוי רותם הסתערה לפנים ואני שמרתי במאסף רותם אויב מלפנים קדימה להסתער!! אש אש אש , אש אש אש :)) רותם דיברה עם יניב ואני דיברתי עם ארתור הכלב הצהוב ואז עשינו החלפות

כולם לקחת דף ועט ולרשום ת'מס' של...

האייסיקיו שלי.....!! מה נראה לכם? שתקבלו בכזאת קלות ת'מספר של עברי?... זה עלה לי במעשים מגונים ואני לא רוצה לפרט ובסכום כסף נכבד... 98050756

תגידי-

שאלה-ותעני לי!!! המספר שלו (פלאפון) זה משהו,ואז 3 ספרות שחוזרות על עצמן?

קרק שתדעו...

שהכלב של עברי בדיוק כמו שלי!!!!! האם נועדנו זה לזה?? או שזה ירוף מקרים מקרי לחלוטין...

משהו קטן לגבי כל השרשור הזה-

א-ש-ל-י-ו-ת מתוקות.. חחחחחחח או שאתם רציניים אני לא יודעת!

אשליות??

אני נראה לך הוזה??
את טוענת שאני ורותם לא כבשנו לאחר הצהריים שלם את יניב והחזרנו את יניב תמורת שטחים! מאיפה קיבלת רעיון שכזה??

חחחחחחחחחחחחחחח

אתם - כל השותפים לשרשור-מצחיקים אותי כבר במשך שעה!! חחחחחחחחחחח יש לכם דמיון משותף-ואני לא מזלזלת בו חלילה!

את יניב...??

פשוט מאוד.. באחת הפעמים שעברתי "סתם " ליד הבית שלו.. ראיתי שעברי נסע עם האוטו היפה שלו והשאיר את יניב גלמוד עם ארתור ופיליפ אז החלטתי לקחת את הנשק של הצבא ולבצע השתלטות על הבית ולקחת בני ערובה.. ואז ישבנו על כוס קפה..

למעלה