שאלה

הלו אנשים

אני בספק אם לגל יש מכונית שיכולה להכיל את כל הפורום.... נשארו 2 מקומות פנויים במכונית - תריבו
ותנו לעצמכם בראש
(או אולי אחד לשני בראש :)) )

אמממ...

אם למור יש אוטו אז הירושלמים מביננו (צבי וסתיו יש עוד שאני לא יודעת עליהם?) ניסע איתה (כן מור בניתי עליך).. אם לא..אז..גל אנחנו באים איתך
וכמה מושבים יש באוטו?! איך יש עוד 2?!

תראי

גל נוהג אני במושב ליד הנהג אחראי טירוף והדי ג'יי למכונית (גל אני מקווה שיש לך רדיו דיסק באוטו) רותם גם שם אחראית מוזיקה ראשית ואחראית טירוף משנית מכיוון שלמכונית יש 5 מושבים וכבר 3 תפוסים נשארו 2 אני לא יודע יכול להיות שטעיתי בחשבון - חיסור זה דבר קשה אז מה אם אני שנה שניה באוניברסיטה וכבר פתרתי דברים שגם בסיוטים שלכם אתם לא ראיתם :))))

ככה את מזלזלת בדי ג'יי תומר?!?!?

אולי חשבון אני לא יודע לעשות אבל לשים דיסקים של עברי בטוח אני לא מסוגל לנהוג מבלי לשיר בקולי קולות את עברי "אישששש יקר....." "יש דברים שלא אומריםםםם...."

אני שר כשאני לבד

ליד אנשים אני כמו דג חבל שאח"כ תתבעו אותי לשלם לכולם על הטיפול הפסיכולוגי

לא נתבע אותך...

אני יעשה לכווולםםםם טיפול פסיכולוגי חינםםםם על חשבוני
ובנים שרים זה סקסי לחלוטין אז על תתבייש

תגידו

הודעה בפורום זה קביל בבית משפט?? כי אני אצטרף אסמכתא שלא תתבעי אותי לפני שאני אתחיל לזייף לך באוזן :)))

בתור תלמידת משפטים..

כן זה קביל
אבל לא ניראה לי ששופט יקבל את זה...כדי שזה יהיה 100% קביל אז תצטרך את הIP של המחשב וכל זה

טיפה...

חוץ מזה שזה הולך להיות אי שם בחופש הגדול בערך עורכת הדין שולמית אלוני (מוכר לכם? הייתה בממשלה ובכנסת) תחתן אותם. איזה חמודים! אוהבת אותם! (כן, אותם= גם את יניב, אני יודעת עליו מספיק בשביל להעריץ אותו, איש נפלא)

למעלה