שאלה

שאלה

התחלתי בשיפוץ של הבית לפני כשנה (מטעמי תקציב) ובין הדברים האחרונים שנשארו הוא הריצוף. ועל כך השאלה יש לי סלון בגודל 18 מ"ר רבוע (6 אורך על 3 רוחב) הבית ישן מאוד והרצפות שבורות לגמרי חלק מהן אף החל להתפורר לשקוע השאלה היא כזאת: מה יכולהלהיות העלות של החלפת כל הרצפות? מה מחיר מטר מרצפות סטנדרטיות? האם מנסיונכם עדיף להזמין קבלן ישראלי או שמה פועלים זרים? תודה עידן

batt

New member
תלוי בסוג המרצפות...

קרמיקה, שיש, גרניט פורצלן....וכו' האמת גם אני עשיתי שיפוץ לא מזמן ובדקתי והשוואתי...בסוף קניתי קרמיקה מדהימה (נראית כמו הגרניט פורצלן) במחיר שווה לכל נפש ואת העבודה עשה בעלי, אבל לגבי העבודה תעשה סקר ותבחן שוב ת'דברים ולדעתי פועלים זרים יקחו פחות כסף ויגמרו ת'עבודה במינימום זמן. בהצלחה. מחירים לדוגמא... קרמיקה (תוצרת ספרד) - בסביבות 60 ש"ח (כולל) גרניט פורצלן (תוצרת ספרד/איטליה) - 160 ש"ח גרניט פורצלן (תוצרת סין) - 60 עד 80 ש"ח

ט

New member
מרצפות יפות יש אצל סטוצ'ינר ליד

בית הקברות בנחלת יצחק גבעתיים. מפעל ותיק,לי יש דירה שיש בה מירצפות מהמפעל הזה מלפני 40 שנה,אולי יותר,לא היו בעיות איכות,אני חושב שהמחיר הוא בין 60-80 ש"ח למטר אבל תצטרך לברר. אינני יודע מה איכות הקרמיקה הסינית שאולי תקנה בגלל מחירה הזול אבל כדאי לברר איכות המוצר עם בעלי ניסיון. אינני איש מקצוע.

lomeshane

New member
איפה קנית קרמיקה

איפה קנית בסוף את הקרמיקה המומלצת (60 ש"ח למ"ר)?

רוקוקו

New member
אפשר להשיג קרמיקה גם ב-40 ש"ח.

השבוע מצאתי קרמיקה ב-40 ש"ח למ"ר (ממש יפה וסוג א'). בהצלחה רוקוקו (ערן).

miromiro

New member
50 ש"ח למטר מרובע ריצוף ,לעבודה-

עברית קרי קבלן ישראלי שבטח יביא סינים וישלם להם הרבה פחות. מחירי הבלטות הם בטווח רחב מאד של מחירים , נסה למצא סטוקים עומדים שנמכרים בזול (לפני מספר שנים מצאתי מציאות במרצפות רחובות) מאחר ולא נשארו מהם כמויות. כל זה בהנחה שהבית לא כזה ישן כלאמר יש בודאות יציקת בטון טובה וחזקה מתחת לבלטות הקימות (תתפלא איזה תגליות מגלים כשמתחילים לפרק) בהצלחה בשיפוץ.

אז זהו...אני לא בטוטח שיש יציקת בטו

מתחת לרצפה ולכן אני מחפש קבלן בטווח מחירים סביר שיפרק יצוק וירכיב השאלה היא כמה עבודה כזאת מוערכת בהנחה שיש 18 מ"ר?

miromiro

New member
אם הבית נגיש ומדובר בבית קרקע-

אזי המחיר לפינוי הריצוף והמילוי הקודם + יציקה +ריצוף חדש-כולל פנלים + האריחים 30X30 באיכות טובה + העבודה צריך לעלות כ250 ש"ח למטר מרובע, אני עכשיו אסייג את מה שכתבתי בכך שזה המחיר ששילמתי עבור פרויקטים של למעלה ממאה מטר מרובע אני לא בטוח שזה יהיה המחיר ל18 , אבל יש לך סדר גודל.. איפה אתה גר?

miromiro

New member
יציקה בתןך ביית זה לא דבר פשוט, גם

פנוי של כל מה שיוציאו לך מהבית . זאת חתחכת עבודה , תנסה להגיע עם הקבלן (אם תמצא) על הנחות בכל העבודות שאתה יכול לעשות לבד. שחכתי גם לציישהיציקה עושה המון לכלוך בקירות וגם תקוני הצבע צריכים להיות כלולים. ביי מאיר

גמוס

New member
כן, מה לעשות. כמו שכבר נאמר

זה כולל-הריסת הקים,פינוי, יציקה בתוך בית(קצת יותר קשה מיציקה בחצר) מלוי חול,ריצוף,בלטות,פנלים, תקוני צבע.... נראה לי שהמחיר שננקב פה אפילו זול מידי. חשבת על ישור והדבקת קרמיקה?

הריסת הקיים לוקח 20 דקות

אבל בוא נחשב כמה דברים 20 מטר בלטות=800 ש"ח כולל חומרים ( מלט חול בי גי בונד וכו) 500 ש"ח בהגזמה פינוי-אני אפנה סה"כ 1300 ש"ח לא שאני נכנס לכיס של מישהו אבל רווח של ביומייןם (כמובן שאף אחד לא נותן חשבוניות
יוצא 3700 ש"ח משכורת דו יומית לא רעה בכלל או שאולי עדיף להביא 2 סינים?

למעלה