והמשך
Z zivelca Member 24/4/03 #1 שאלה רציתי לשאול בזמן האחרון כשאני פותח אתרים עולה לי חלון נוסף בשחור ובמסגרת כתוב powered by Advertiser.co.il משהו יודע מה זה הדף הזה בתודה מראש זיו
שאלה רציתי לשאול בזמן האחרון כשאני פותח אתרים עולה לי חלון נוסף בשחור ובמסגרת כתוב powered by Advertiser.co.il משהו יודע מה זה הדף הזה בתודה מראש זיו
ש שלומי New member 25/4/03 #22 מזל טוב - יש לך הרבה חברים במחשב מה עם סוסים טרויאנים.תוריד, תתקין ותריץ. קבצי ריגול לא עשו לך את זה.
מזל טוב - יש לך הרבה חברים במחשב מה עם סוסים טרויאנים.תוריד, תתקין ותריץ. קבצי ריגול לא עשו לך את זה.
Z zivelca Member 25/4/03 #24 צילום סריקת Trojan Remover תוכנה ל תצלום סריקת Trojan Remover תוכנה לסריקת סוסים טרויאנים
Z zivelca Member 26/4/03 #29 הסריקה השניה מעלה תמונות התוצאות לא מחקתי ולא שיניתי אמרתי להשאיר כמו שהוא שאלתי מה לעשות עכשיו מעלה את שלושת הצילומים
הסריקה השניה מעלה תמונות התוצאות לא מחקתי ולא שיניתי אמרתי להשאיר כמו שהוא שאלתי מה לעשות עכשיו מעלה את שלושת הצילומים
ש שלומי New member 26/4/03 #32 מזל טוב פעם שנייה - יש לך סוס בחצר קח בחשבון שלאחר המחיקה תצטרך לבצע תיקונים במערכת ההפעלה!!! הסוס - winreg.start. לא ממש רציני אבל משנה את דף הבית ואת הגדרות הדפדפן.
מזל טוב פעם שנייה - יש לך סוס בחצר קח בחשבון שלאחר המחיקה תצטרך לבצע תיקונים במערכת ההפעלה!!! הסוס - winreg.start. לא ממש רציני אבל משנה את דף הבית ואת הגדרות הדפדפן.
Z zivelca Member 26/4/03 #33 שאלה רציתי לדעת האם אני מחוק את הקובץ sp.dll בלבד דרך חיפוש קבצים זה מספיק או שצריך דרך תוכנת Trojan Remover בתודה מראש זיו
שאלה רציתי לדעת האם אני מחוק את הקובץ sp.dll בלבד דרך חיפוש קבצים זה מספיק או שצריך דרך תוכנת Trojan Remover בתודה מראש זיו
Z zivelca Member 26/4/03 #35 העברתי לדיסקט העברתי אותו לדיסקט שאלתי כי התוכנה המליצה לשנות לו שם כמו שנראה בתמונה
Z zivelca Member 27/4/03 #37 שאלה שלומי תודה על העזרה. רציתי לשאול הדף השחור שדברתי עליו בפתיחת אתרים כדוגמאת UP.CO.IL נשאר שחור מה יכולה להיות הבעיה
שאלה שלומי תודה על העזרה. רציתי לשאול הדף השחור שדברתי עליו בפתיחת אתרים כדוגמאת UP.CO.IL נשאר שחור מה יכולה להיות הבעיה
ש שלומי New member 27/4/03 #38 תפסת אותי בדיוק כשנכנסתי לכאן... אתה יכול להירגע.אצלי הדפדפן מוגדר 100% וכרגע גם אני קיבלתי מסך שחור!
תפסת אותי בדיוק כשנכנסתי לכאן... אתה יכול להירגע.אצלי הדפדפן מוגדר 100% וכרגע גם אני קיבלתי מסך שחור!