שאלה!

Brolly

New member
=)

באתר הראשון יצא לי שאני אנדרואיד 17 בשני יצא לי שאני טראנקס

digiash

New member
בשני אתה בודק איזה מהבנים מתאים

ליהיות חבר שלך...

האחת niki

New member
במבחן של הבנות יצא לי צ'יצ'י

איזו התאמה

במבחן SSJ יצא לי גוקו

במבחן עיניים יצא לי עיני בן-אדם (נדמה לי כי עשיתי את זה לפני איזה שבוע). מתתי בסאגת בו על-ידי בו או באבידי ואני קפטן גיניו מהגיניו פורס.

digiash

New member
בקוויז של צוות גיניו יצאתי ריקום!

*רוקד את הריקוד המטופש* "ריקקקקוום!"

digiash

New member
הקפצה... יללה כולם לכתוב מה יצא להם

כהןוהיכדןגנעהחי'BEVBDSJNBVUBAY8F

האחת niki

New member
במבחן של הSSJ יצא גם לי גוהאן...

כשהוא מתאמן לפני סאגת סל...עכשיו אני הולכת לעשות את שאר המבחנים...

Brolly

New member
יצא לי

שאני גיניו במבדק של איזה אחד מהגיניו פורס אתה יש לי עיניים סאייניות ואני פאן חחח

לי יצא..

בבנות וובנים: בבנים יצא לי טראנקס בבנות יצאה לי ברה בssj יצא לי מיראי טראנקס בצוות גיניו יצא לי בארטר P: יצא לי..אממ..שאני אתחתן עם טראנקס ^^ ויצא לי שאני אמות על ידי וג'יטה או נאפה... והעיניים של הסאייאנים ^^

שחר כץ

New member
תשובה

וידל, תיכון הכוכב הכתום, ביתו של מר שטן, בהמשך חברה של גוהאן.

קודם כל, הלינק לא עובד

שנית, אתה לא הגאון שטוען שאבא שלו הוא אחד מהיוצרים של דרגון בול? כשאני חושב על זה אני עדיין נקרע מצחוק. ולמי שלא מבין אני אסביר (שמעו את זה
): הבנאדם הזה נכנס לפורום ומבלבל פה את המוח וטוען שאבא שלו הוא אחד מהיוצרים ולפני שנה הוא עלה מיפן וקיבל אזרחות בארץ, וכל זה כתוב בעברית מצויינת ללא שגיאה אחת אם אני זוכר נכון. לייט עלתה על זה, שלא כמו כולנו, ושאלה איך הוא כותב כל-כך טוב עברית כשהוא רק שנה בארץ וביקשה תמונות שאבא שלו צייר. בכל-אופן, הבנאדם מאיים עלי שברגע שהוא פותח את המחשב שלו הוא יכול לשלוח לי וירוס שישגע לי את המחשב. מזהים את הבעיה? אני כן. אין לו את מספר האיי.פי. שלי, לא את האימייל שלי ולא את מספר האייסי שלי. איך הוא ישלח בדיוק? אני פשוט נשפכתי מצחוק!
LOL

קודם כל, הלינק לא עובד

שנית, אתה לא הגאון שטוען שאבא שלו הוא אחד מהיוצרים של דרגון בול? כשאני חושב על זה אני עדיין נקרע מצחוק. ולמי שלא מבין אני אסביר (שמעו את זה
): הבנאדם הזה נכנס לפורום ומבלבל פה את המוח וטוען שאבא שלו הוא אחד מהיוצרים ולפני שנה הוא עלה מיפן וקיבל אזרחות בארץ, וכל זה כתוב בעברית מצויינת ללא שגיאה אחת אם אני זוכר נכון. לייט עלתה על זה, שלא כמו כולנו, ושאלה איך הוא כותב כל-כך טוב עברית כשהוא רק שנה בארץ וביקשה תמונות שאבא שלו צייר. בכל-אופן, הבנאדם מאיים עלי שברגע שהוא פותח את המחשב שלו הוא יכול לשלוח לי וירוס שישגע לי את המחשב. מזהים את הבעיה? אני כן. אין לו את מספר האיי.פי. שלי, לא את האימייל שלי ולא את מספר האייסי שלי. איך הוא ישלח בדיוק? אני פשוט נשפכתי מצחוק!
LOL

למעלה