איזה מעצבן זה כל הילדים האלה שחושבים שהם ישלחו וירוס. וגם קראתי את ההודעות האחרונות שלו. טמבל, שים לב: אני לעלות יפן אזרחות אבא יוצר דרגון בול. ברגע זה ירד לך וירוס למחשב ושאני אדליק את המחשב אם אני ארצה אני אוכל לשגע לך את המחשב, כן כן. אם אבא שלך היה אחד היוצרים של דרגון בול, ואם קרה בסוף משהו למחשב של הילד שאיימת עליו, אז אני לטאה ירוקה שמחליפה צבעים כשהזנב שלה בא במגע עם עלה של עץ הירקוני בבלי המואבי משבט הפלישתים הקדמוני.
פשוט רק עכשיו קראתי את זה... שיו איזה צחוק.. הוא מטומטם עם קבלות.. הוא מפגר עם רשיונות.. באלוהים הנעל השמלאית שלי יותר חכמה ממנו ! עלק: "שלום, צר לי להגיד לך אך מטאל קולר אינינו קיים. מי שאתה רואה שם הוא קינטו שמופיע בפרק הספיישל בדרגון בול ג'י טי. לקולר יש רק שלושה צורות: 1. קולר. 2. קולר משופר. 3. קולר מתכתי".. שיו איזה טימטום.. ועוד עלה לפני שנה לארץ.. חח !! איזה דפוק שיו.. אבא שלך בטח עובד עם הרבה אנשים שמדברים אנגלית נכון ? אז איך שאתה אדיוט שלא יודע אנגלית ??? האא האא ולפני שתספיק עוד להגיב כמו איזה דפקט אני יסביר לך.. כן בטח אתה עם טימטומך הגובר תגיד אבל אני כן יודע בלה בלה בלה.. אבל בכל זאת אתה לא יודע איך אומרים מתכת באנגלית... דביל.. מתכת = מטאל.. אז קולר מתכתי זה בדיוק אותו דבר כמו מטאל קולר רק בעברית.. דביל... שיו... אתם יודעים מה יותר גרוע משחר כ"ץ ? שתיים כמוהו...דיוט !