שאלה!

ועוד משהו

ועם גם הייתי יודעת את השם אז לא הייתי יודעת מי זאת וידל.... עכשיו הבנתי שהיא חברה של גוהאן

נסיכים בשעת הסעודה:\

תיראי.. זה שזה בכתב מחובר..זה לא משנה.. כתוב לם למטה.בכתב לאאאאא מחובר על וידל בקצרה..ומקסימוןם היית ניכנסת לאתרים בעיברית אם קשה ך אנגלית ילדה..

אבל...

אבל בשביל מה להתחיל לחפש שאני יכולה לעשות דרך קיצור ולשאול אותכם פה??... אני לא מבינה.... מה מפריע לכם שאני שואלת משהו...?

Evil Beast

New member
שלום לך, ברוכה הבאה..

אנחנו לא מתעצבנים, אנחנו כועסים על זה שבמקום להכנס לאתר (הכי קל: wwww.dragonballz.co.il) מתעצלים ושואלים אותנו, וזה ידע בסיסי. ודרך אגב פעם הבאה שאת עושה חידון מי את בדרגון בול ותמצאי מישהו שאת לא מכירה אל תאמרי לנו שאת לא יודעת לקרוא אנגלית טוב או מחובר, כי כל החידון באנגלית.

אוקיי......

אני לא אמרתי שאני לא יודעת אנגלית... אבל בכל מקרה שאלתי אותכם כי אפשר להגיד שאני עצלנית
אבל לא חשבתי על האתר וחשבתי דווקא על הפורום... אז תרדו ממני אנשים.. אני לומדת מזה בפעם הבאה לא לשאול אותכם שאלות...

BlueStorm

New member
זה בסדר שאת שואלת. פשוט, לא היית

צריכה לפתוח שרשור חדש....

Brolly

New member
אווווווווווווו

מלא זמן לא עשיתי סקר לבדוק איזה דמות אני... את יכולה לרשום את הלינק לאתר?

אני כבר עשיתי את זה פעם

אבל לא שמרתי את התמונה אז עשיתי את זה עכשיו שוב ושמרתי אותה. הנה אני:

SakuraK

New member
לי יצא פאן...

בעעע... ובנוסף לכך.. יש אתר.. שמראה איזה בן מתאים לך כיאלוווו... תראו בהודעה הבאה למה אני מתכוונת...

SakuraK

New member
החידון הזה רק לבנות..

לי יצא שגוהאן מתאים לי איזה כיף לי "Your DBZ match is Gohan! Good for you! You're smart, nice...caring. That sure is something you don't see in many people every day. If Gohan were real, you'd catch his eye, trust me."

SakuraK

New member
תלחצו על התמונה בהודעה הקודמת היא ת

תעלה לבד.. בעע

למעלה