שאלה!

שאלה טפשטית למדי:\

כתוב שם באותיות ברורו.טוב אז מה אם זה מחובר.. כתוב videl חברה של גוהן..

עוד אחת

New member
זאת וידל, החברה של גוהאן

ומאוחר יותר גם אם בתו. היא הבת של מר סטן, האיש החזק ביותר בעולם, והיא חזקה מאוד יחסית לבן-אדם ממוצע בעצמה. היא למדה עם גוהאן בתיכון.

Taker Sucks

New member
הממ

גם יג'רובי ואפילו קאמא סנין חזקים ממנו... שיאצו יחסית לבן אדם חזק מאוד - הוא הבן האנוש הרביע הכי חזק.

מה???!!!!!! קאמה סנין החלשלוש יותר

חזק ממנו?!!! למעריצי קאמה סאנין סליחה, אבל בסטנדרטים של DBZ עוצמה אנרגטית של 139 זה הרבה יותר חלשלוש מהרבה יותר חלשלוש מחלשלוש. אני לא מבינה למה תמיד כשנותנים עליו מידע באתרי האינטרנט אומרים עליו שהוא לוחם מעולה. אפילו יאג'ירובה (שיש לו כוח 600, שזה יותר מפי 4 מ-139) יכול לכסח לו את הצורה בלי בעיות. הוא לא מיומן מספיק בשביל לנצח מישהו ברמת כוח 600. למה תמיד כשנותנים מידע על "מסטר רושי"(האמריקאים קראו לו ככה אבל זה לא השם שלו) אומרים עליו כמה הוא לוחם טוב, לעזאזל?

Taker Sucks

New member
למר סטן

אין שליטה על האנרגיה שלו...לקאמא סנין יש...קהמאמאמאהא אחד והוא מת.

king kazabubu

New member
לא רק זה.

קודם כל רושי זה השם האמיתי שלו. שנית לכך הוא בן בערך 300 באמת בלי הגזמה אז את לא יכולה לצפות שהוא יהיה חזק כמו גוקו או משהו כזה. אבל הוא מאוד חזק ביחס לבן אדם רגיל. סטן לעומת זה, אולי חזק בתור בן אדם אבל אין לו אנרגיה בכלל. הוא לא יכול להשתמש בה

URNFS

New member
זה לא השם שלו.

אין לו בכלל שם.יש הקוראים לו קאמא סנין,שזה בעברית "הזקן של הצבים" ויש "מוטן רושי סאמא" שזה הזקן הגדול החכם או משהו כזה.האמריקאים בחרו את השם האמצעי רושי והפכו את זה למסטר רושי,ויש כמה תרגומים שקוראים לו מסטר מוטן.

עוד אחת

New member
../images/Emo88.gif2גוטהנאס

שאתם רואות את שילוב של גוטהן וטרנקאם אתם רואים את השלבות כרגיל אבל ליפאמים אחרת

עוד אחת

New member
../images/Emo3.gifההבדל ביו גוקו לגוטהן

גוטהן וגוקו הם מעוד דומים אבל יש הבדלים חיצונים

לא..זה לא עובד ככה....

עוד אחת.מה קורה פה מה?! כבר כתבתי את התשובה..למה לכתוב שוב?! היא שאלה מי זאת..לא מה ההסטוריה של החיים שלה!! בכל מיקרה..ראית שאמרתי..למה לחזור על זה כמו קוף?! מה זה גם ניסיון הצפה מיוחד?!

שמע.....

את מה שהיא כתבה בהתחלה ..היא לא הייתה צריכה לחזור על זה.. למה כיאילו?! מה כרדיט על שאלות?! לא מובן לי....

לכי לאתרים!

לא מספיק כתוב שם את השם שלה, יש לך גם קצת מידע עליה ואת עדיין באה לשאול פה?! עכשיו תמצאי תמונה של יאמצ'ה עם השם שלו ותבואי גם כן לשאול?! באמת, אנשים, טיפת שכל, זה כל מה שאני מבקש ממכם.

לרייסטלין מאגר...

אתה יכול להירגע?... בסך הכל שאלתי מי זאת כי אני לא ידעתי וגם אני לא יודעת לקרוא באנגלית כתב מחובר... אז תהרוג אותי...

למעלה