שאלה:

שאלה:

אם לא שירתתי בצה"ל בגלל דת, יש לי סיכוי להיות יומנאית, או מוקדנית (ככה קוראים לזה?) בקשר, או מתמי"ד?

כן! ידע בשפה זרה על בוריה תעזור לך!

ישנם מתנדבים במוקד 100. במידה ודיברת על עבודה בתשלום, אינני יודע לענות לך. אך בהתנדבות, בוודאי ובוודאי שאת יכולה להיות הן במשל"ט, והן יומנאית. בהצלחה!

לא דיברתי על עבודה בתשלום,

ואיך אני משיגה עבודה במוקד מאה? למי אני פונה? ידיעת שפה- אני יודעת אנגלית, אבל לא כשפת אם. לא צריך שירות מלא בצה"ל?

ESU Boscorelli

New member
בעעעע!

לא התגייסת בגלל דת?!?!?

כמה אווילי מצידך.

כן, בהחלט. לא התגייסתי בגלל דת, ובגלל שאני מאמינה שאם הייתי בצבא לא הייתי נשארת דתית. מצטערת, אם יש לך בעיה, או קשה לך להבין את זה, פשוט דלג על ההודעות שלי. פשוט וקל.

מתנדב

New member
איי איי חברה להירגע....

לא משנה בגלל מה לא התגייסת ובגלל מה לא רצית ללכת לצבא, אין זה המקום כאן בפורום, כאן זה פורום משמר אזרחי, ואין הבדל בין דת או לגזע או למין, אנא ממכם השאירו ויכוחים אלו מחוץ לפורום...

ידידי, אל תתייחס גם אלי.

גם אני לא עשיתי צבא.... ואל תתייחס גם לטומי לפיד, שלא עשה צבא. ולשמען פרס, שלא עשה צבא. ועוד ועוד... במילים אחרות, אל תתייחס ל-50% מתושבי מדינת ישראל....

ESU Boscorelli

New member
אין שום בעיה....

דבר ראשון אין לי מושג למה שמעון פרס או טומי לפיד לא עשו צבא או שאר 50% מהמדינה אבל אל תשכח שיש כאלה שמשתחררים כי הם חולים בנפש או שהם בודדים בלי משפחה ואת זה אני מבין! אבל לא להתגייס מבחינת דת או מבחינת פצפיזים או בולשיט כזה אז זה גועל נפש ומבחינתי אנשים כאלה לא ראויים לשום דבר שהמדינה צריכה לתת להם! ואגב לגבי ילד קטן... מותק, אני בטוח שאם נעשה דיון בייני וביינך יתברר שאני מבין הרבה יותר ממך לגבי ענייני משטרה אז תרגיעי את היחס שלך כי אני לא איזה חבר שלך מהרחוב

כל שנותר לי להיות, הוא משועשעת.

איני מעלה פה את נושא הבנתך בענייני משטרה, אך בענייני דת אינך מבין ולו דבר. אל תתווכח בנושאים שאינך מבין. אתה לועג לעצמך בדרך זו. לא אתדיין איתך. זמן מיותר, אין לי. היה שלום.

בוסקו הפרה הקדושה מתה

אמונות טפלות כל הצבא פשט רגל ולא תריך לזלזל בה בגלל אמונתה

ישראל27

New member
עבודה במוקד 100 ? הליך גיוס מלא

+ קורס שוטרים לכל דבר (ודרך אגב לרוב יש שם שח"ם.) לגבי התנדבות הוקמה יחידה כזו במחוז ת"א את מוזמנת לפנות אליהם או להציץ במאמרים או בחומר הקודם כאן . לגבי אי שירות בצהל מטעמי דת - -ללא שירות לאומי - דבר זה צריך להבדק ויתכן שלא יקבלו אותך או שיעשו לך בעיות בתחקיר הביטחוני .. בדקי זאת עם הגורמים המוסמכים ...

מתנדב

New member
לילי, אכן את תוכלי להתנדב גם במרד"מ

אני הגשתי בקשה להתנדב במשל"ט לכיש לפני כחודשיים, דיברתי עם קצין המשל"ט בטלפון לפני כשבוע ועדיין לא קיבלתי תשובה לגבי ההתנדבות, היות וזה כרוך בסיווג בטחוני גבוהה מאוד, (אע"פ שעברתי כבר במשטרה סיווג בטחוני בדרגה גבוהה ), בכל זאת הם דורשים עוד כל מיני סוגי סיווג היות ובמשל"ט, יש לך את המחשב לפנייך לבדיקת ר"פ ועוד כל מיני בדיקות שדורשים על זה סיווג בטחוני גבוהה במיוחד, והבדיקה עצמה עורכת לפחות כחצי שנה, אני כבר ממתין חודשיים יש לי לפחות עוד 4 חודשים להמתין לתשובה...

מתנדב

New member
לילי, הראשי תיבות....

מרד"מ - זה נמצא בתחנה ששם היומנאי יושב ומקבל את הטלפונים ומעביר דיווחים לניידות... משל"ט - לא יושב בתחנה אלא במרחב ובמחוז, ששם הוא שולט על כל התחנות שנמצאים תחתיו, והשוטרים שיושבים במשל"ט, הם אחראים על הקשר, ובשעות הלילה שאין בתחנה מי שיבדוק רישום פלילי, אז עולים בגל מול המשל"ט והוא בודק את זה, וגם כשקורה אירוע חריג, או כשנגנב רכב כלשהו מתחנה מסויימת, אז אם שמת לב שמישהו פורץ לקשר ומדווח את זה לכל הניידות והתחנות, אותו שוטר שמדווח על זה הוא יושב במשל"ט...

לא הבנתי.

אני יכולה להתנדב במרד"מ בלי לחכות, ולא במשל"ט? אילו בדיקות בטחוניות צריכים לעבור בשביל המרד"מ?

למעלה