שאלה ?

פקפקני

New member
שאלה ?

אני לא מצליח להבין רק דבר אחד, איך זה שפורום שלם של קשקשנים יכולים לדבר על נושא חרטאטטי מבלי לומר כלום. אם תיכנסו לפורום בוני האתרים או כל פורום ארצי ותשאלו שאלה תקבלו תשובה, נקודה. הסיבה לכך כי למדיינים יש מושג אפילו אם הוא קלוש ביותר על נושא הדיון. ואילו בפורום המגוחך הזה אין תשובות רציניות יש ניסיונות ``אלק`` מתוחכמים לתת תשובות אבסטרקטיות. תעברו על כל שאלות משתתפי הפורום ולא תמצאו דרך אחת שמסבירה איך לבצע כשפים או הטלות אוסטרליות או איך לתקשר וכו`. למשיבים תחסכו ממני את התשובה הדבילית, אתה חייב להתחבר לרוחניות שלך כדי להבין או המחסומים הפיזיולוגיים שלך מונעים מהמהות הטרנסדנטלית שלך את הקשר עם האידאות הקיומיות שלך. אני יכול למצוא עוד אלפי תשובות דביליות שלא מסוגלות לענות על שאלה אחת, תראו רק פעם אחת שאתם מסוגלים,אבל רק פעם אחת תענו תשובה לאחת השאלות בפורום או רק פעם תתנו עצה מעשית שעובדת. בהצלחה.

leo McWhite

New member
תשובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! B-(

אז ככה.... קודם כל אני לא הרבה זמן בפורום הזה אבל אני קורא תשובות ואני מגיב.. ולא נראה לי שאתה צודק... אתה אפילו טועה... אז את הטיפשות שלך ואת חוסר הידע בכישוף.. תישמור לעצמך!!!! ככה לא מדברים יא דביל!!! וכאילו שההודעה שלך על רמה.. מה אתה מתערב יא דפוק מי אתה חושבה שאתה?.... אתה רק עוד אחד מפגר... שחי בעולם בלי משמעות ושלא תעיז לשפוט אותי... ומה עוד יש לי לעשות לך?... אה כן! blood turn black... & flash turn blue... ואני מקווה שזה יהרוג אותך!!!!!!!!! טוב לא אני לא דפוק כמוך אבל אני מבטיח לך שאתה תיסבול אחרי הכישוף הזה... אז מה שיש לי להגיד זה... זין עלייך!!!!!!!!!!1 וכל מה שאמרת היה רק בולשיט!!! מה אתה יודע יא ``פקפקני`` שם דפוק!!!!!!! חותם בכבוד מרובה... ליאו

פקפקני

New member
ליאו אני נפעם

אם רק היית קורא חלק מהודעות הפורום היית מבין שמי ששולח כישוף שחור עלול להיפגע. מהתשובה העמוקה והרוחנית שלך אני מבין שניסת לכשף כל כך הרבה אנשים עד שנפגעת כנראה באופן קשה ביותר בעיקר ביכולת השיכלית שלך. ליאו, אתה זקוק לעזרה אתה עלול להזיק לעצמך ולסביבה, אין לך יכולת התמודדות מינימלית עם עולם רציונאלי- אני כמעט בטוח שאו שאתה ילד המנסה להתחזות או מבוגר עם יכולת מנטלית ילדותית (כן, אם שאלת אני איש מתחום מדעי ההתנהגות).אם תקרא את התשובה שלך ולעומק תבחין ששוב במסורת הפורום לא הצלחת לענות על שאלה אחת פשוטה. חוץ מלכתוב גביב מילים (לא ליאו זה לא כישוף) חסרות פשר ולקוות למותי (אם כך נראה כישוף לבו איך נראה שחור?) לא עמדת במשימה. אני מאחל לך כל טוב בעולם הדימיוני שלך, והמלצה תיזכור שהמלך הוא עירום- צריך רק להתבונן טוב ולהפסיק לחפש כשפים ההתמודדות עם העולם הרציונאלי והאמיתי היא כישוף מקסים כדאי לך לנסות.

leo McWhite

New member
מה אתה יודע???!!! H-(

מה אתה בכלל יודע?<!?!? מי אתה בכלל שיכול לשפוט אותי.. מופיע פתאום משומקום ושופט!!! אז כל מה שיש לי להגיד לך זה...``____`` ואתה ממש לא לרמה שלי שאני יקלל אותך ויענה לך!!!!! ותראו מי שמדבר... אתה זה שלא יודע להגיב! דביל! ליאו

Veliky_Magistr

New member
אתה באמת טמבל

קודם כל רציתי להגיד לך שאם לך יש בעיה עם בטרמינולוגיה שלנו, אז מקומך לא אצלנו אלא בחנויות המאגיה הקרובות בנסיון למצוא ספרים. שנית אני רוצה להגיד שאין, פשוט אין דרך אונברסלית שיכולה להגיד לך איך לנהוג.עד שלא תבין זאת אין לך על מה לקוות. B-p

Veliky_Magistr

New member
הוספה

אתה אומר שאנחנו לא יודעים לענות על שאלות. נו נראה אותך - אתה יכול להסביר מאיפה מגיע הדמיון, כאילו כשאנחנו חושבים על משהו אנחנו מקבלים תמונה, איפה היא נוצרת אתה יכול להסביר זאת? אני גם לא, אבל אני מנסה וסליחה שאת המינימום שאני יכול להסביר במילים אני מסביר עם מילים שאתה לא ממש מבין, אז קודם תבדוק את עצמך, פרופסור למדעי החברה.

פקפקני

New member
לכבוד המכשף המהולל

כן אני יודע להסביר מהו דימיון ומאיפה הוא מגיע (הוא לא מגיע, אם אתה שואל), וגם אם אין לכל שאלה תשובה שאנו (בני האדם)יכולים להסביר. אז אנו ממשיכים לחקור ולבחון עד שאולי נקבל תשובה, ואם אין לנו תשובה אנו אומרים שאין לנו תשובה ולא אומרים- אתה לא יכול להבין, או לא ניתן להסביר במילים. אם יש לך טענה מוטלת עליך חובת ההוכחה, אל תתחמק אני בטוח שאני יכול להבין- תןתשובה. אם אתה לא יכול להסביר לי אתה לא יכול להסביר לאף אחד, אם אתה לא יכול להסביר משהו, זאת אומרת שלמשהו אין כלל מנוסח. ואם אין לו כלל מנוסח בעל מחזוריות זאת אומרת שאולי היתה כאן מקריות שבגללה אתה חושב שאתה מכשף אבל זו לא יכולה להיות תורה עם ידע מצטבר, ובמילים פשוטות זאת אומרת שאתה קשקשן. ואם אתה לא יכול להסביר דבר במילים אז בשביל מה אתה נעזר באינטרנט, למה אתה לא מתקשר עם חבריך דרך המוח (אולי נדמה לך שכך) בשביל מה אתם צריכים הפרעות של בני אנוש שמתערבים לכם בפורום- מהסיבה הפשוטה,אין לכם דרך אחרת לתקשר מלבד המילים. ואת זה שאתם לא מסוגלים להסביר דבר מסויים זו טענתי הראשונה, אין לכם מה להסביר- צאו מההזיה או שתתנו תשובה אחת פשוטה או הוכחה. ואם אין לך הוכחה שב בשקט!!!

Veliky_Magistr

New member
לפסיכולוג המהולל

או קיי אז תראה, אתה חושב בגבולות הפיזיקה הידועה והמוכחת, ותרשה לי להגיד ככה לא תגיע שום מקום, כי כל ממציא דגול שאי פעם חי נאלץ לצאת מגבולות הפיזיקה שהיתה ידועה בזמנו כדי לפתח משהו חדש. שנית לדעתי הפיזיקה של היום בנויה מהשארות בלבד. ניקח לדוגמא את האטום, למרות שאי אפשר לראות אותו, כולם כבר יודעים איך הוא נראה ומה המבנה שלו. אז אל תנסה לעשות מעצמך חכם רק בגלל שאתה מסור כל כך לפיזיקה של היום.

למעלה