שאלה

שאלה

כדי לעשות כישוף (של מאגיה לבנה) אני צריכה להבין את כל ה"תורה" של כישופים? או שכל אדם יכול לעשות כישוף? איזה כישוף (טוב של מאגיה לבנה) אפשר לעשות למתחילים? ממש תודה!! זה ממש מסקרן אותי!!

L e s t a t

New member
תשובה

כדי לעסוק במאגיה באופן פרקטי, צריך להבין את התיאוריה. זה כמו שמישהו יאמר "אני רוצה להיות רופא\עורך דין\פסיכולוג, צריך ללמוד על זה לפני זה?", ברור שצריך ללמוד על זה לפני זה. אני ממליץ לך לקרוא במאמרי הפורום, אבל קודם כל לקרוא את ההודעה הזו. ובאשר לשאלה האחרונה - מאגיה אינה דת, אומנם במאגיה עוסקים אנשים מדתות שונות ומגוונות (כולל שלושת הדתות המונוטאיסטיות הגדולות, דהיינו - היהדות, הנצרות והאיסלם).

אני קראתי את המאמרים שיש בפורום

ואגב לא ממש הצלחתי עם הריכוז והדמיה.. ועוד שאלה- מה את חושבת על הקטע שהיה כתוב בתורה להשמיד את כל המכשפות? והה מאמר על תפילות- לזה היתה הכוונה בשאלה מי האל. אז למי בעצם מתפללים??!

Unblessed

New member
אמ... לסטט הוא קצת זכר.. קצת...../images/Emo6.gif

אולי כשאי יותר להפנות אותך למאמרים בפורום פגאניזם בישראל. תקראי את זה וסביר להניח שתביני יותר... לשום דת אין בעלות על המאגיה. מתפללים למי שמאמינים בו. שטניסטים לעצמם, וויקאנים לאל ולאלה, ואחרים - למי שהם רואים בו אל. תקראי את המאמרים שפגאניזם בישראל ותביני יותר:) ירדן

למעלה