דיברגנט חדש
Well-known member
אשמח, בבקשה, לדוגמא אחת, יש לך?לא נכון עובדתית. לא חסרים מחבלים שהיו מצליחים בחייהם ו/או שלא היו להם שום בעיות כלכליות.
אשמח, בבקשה, לדוגמא אחת, יש לך?לא נכון עובדתית. לא חסרים מחבלים שהיו מצליחים בחייהם ו/או שלא היו להם שום בעיות כלכליות.
זוכר כמה דוגמאות אך ללא פרטים כך שזה לא ייתן כלום. אבל אתה מוזמן לבדוק בעצמך. מן הסתם זה לא באמת קשה.אשמח, בבקשה, לדוגמא אחת, יש לך?
אם זה לא באמת קשה, אודה לך, אם תוכל, בבקשה, למצוא אותם?זוכר כמה דוגמאות אך ללא פרטים כך שזה לא ייתן כלום. אבל אתה מוזמן לבדוק בעצמך. מן הסתם זה לא באמת קשה.
כאמור, אני מניח שהמידע נמצא באינטרנט. אם זה חשוב לך, צא וחפש. אם כל העניין הוא לנסות להציג אותי כלא מדייק מאחר ואינני מביא דוגמאות? צר לי, אבל אני עומד לחלוטין מאחורי דברי. אם וכאשר מתישהו יהיה לי זמן או מישהו ישלם לי עבור שעות העבודה, אשקול לעשות את מה שאתה יכול כאמור בקלות רבה לעשות גם בעצמך (אם כי אתה גם יכול פשוט להכיר בעובדות המציאות כמובן, אבל נראה שזה פחות פשוט ממה שנדמה).אם זה לא באמת קשה, אודה לך, אם תוכל, בבקשה, למצוא אותם?
בקיצור, כפי שחשבתי, פקה פקה.כאמור, אני מניח שהמידע נמצא באינטרנט. אם זה חשוב לך, צא וחפש. אם כל העניין הוא לנסות להציג אותי כלא מדייק מאחר ואינני מביא דוגמאות? צר לי, אבל אני עומד לחלוטין מאחורי דברי. אם וכאשר מתישהו יהיה לי זמן או מישהו ישלם לי עבור שעות העבודה, אשקול לעשות את מה שאתה יכול כאמור בקלות רבה לעשות גם בעצמך (אם כי אתה גם יכול פשוט להכיר בעובדות המציאות כמובן, אבל נראה שזה פחות פשוט ממה שנדמה).
כאמור מעלה, המצב הוא בדיוק כפי שתיארתי. די במעקב בסיסי ביותר אחרי הנושא כדי לדעת זאת (כבר שנים), וכמובן שאם מתעמקים עוד קצת מעבר לכך זה בכלל הופך לנהיר. זה שזה לא מוצא חן בעיניך מאחר וזה סותר את התזה שלך? זבש"ך, לא ענייני.בקיצור, כפי שחשבתי, פקה פקה.
תיקון קל... אני לא נדרש על-ידך לעשות מאומה. לא בלי תשלום שכר לפחות. כלומר, אני יכול להידרש, אבל הסיכוי שאי-פעם בעניין כלשהו אמלא אחר דרישותיך, נמוך לפחות לעת הזאת מנקודת הקפאון. לא אנהג אחרת גם אם יש לי כאן על המסך מולי את שמות כל המחבלים שפעלו נגד ישראל/ים בשני העשורים האחרונים, לרבות פירוט מלא של מצבם הכלכלי.כשמישהו טוען טענה, הוא נדרש
תלוי במה מדובר ובמקרה שלך, גם במי עומד מולי. אני אכן באופן כללי סבור שאין שום צורך מיוחד בדיוני קומונה להתחיל להביא ראיות וכו'. מבחינתי זה כמו דיונים משפחתיים בסלון ליל שישי. אם מישהו טוען משהו, חזקה שהוא יודע על מה הוא מדבר. כך לפחות עד שיוכח אחרת. במקרה שלך אמנם הוכח כך יותר מפעם אחת, אבל את זה נשאיר בצד כרגע. בכל מקרה מאומה מהנ"ל לא קשור ל'דיון' הנוכחי. כאמור, אם תרצה לכתוב 88 פעמים שבגלל שאיני מציג דוגמאות דברי אינם נכונים? טען וכתוב כאוות נפשך. זה לא משנה במאומה את דברי או עמדתי (זה כלל לא עניין של עמדה למעשה) בעניין ומעל לכל, זה לא משנה את המציאות העובדתית שהיא מה לעשות, בדיוק כמתואר מעלה.ברוב מוחלט של המקרים לא מגבה את הטענות שלך.
אולי אני יודע. אולי אני לא יודע. מה שבטוח הוא, שאינני 'יודע' לקבל ציונים ממךלנהל דיון, אתה לא יודע
הבן אדם למד מילה חדשהאז תעשה מה שאתה הכי טוב בו - תמשיך להטריל, ...
אם זה היה נהיר, היית עושה את זה, אך אין לך דוגמאות, כי אין דוגמאות לבלבולי בייצים.כאמור מעלה, המצב הוא בדיוק כפי שתיארתי. די במעקב בסיסי ביותר אחרי הנושא כדי לדעת זאת (כבר שנים), וכמובן שאם מתעמקים עוד קצת מעבר לכך זה בכלל הופך לנהיר. זה שזה לא מוצא חן בעיניך מאחר וזה סותר את התזה שלך? זבש"ך, לא ענייני.
לא אשמתי שאתה לא מכיר נורמות חברתיות, אלו חוקי הפורומים.תלוי במה מדובר ובמקרה שלך, גם במי עומד מולי. אני אכן באופן כללי סבור שאין שום צורך מיוחד בדיוני קומונה להתחיל להביא ראיות וכו'. מבחינתי זה כמו דיונים משפחתיים בסלון ליל שישי. אם מישהו טוען משהו, חזקה שהוא יודע על מה הוא מדבר. כך לפחות עד שיוכח אחרת. במקרה שלך אמנם הוכח כך יותר מפעם אחת, אבל את זה נשאיר בצד כרגע. בכל מקרה מאומה מהנ"ל לא קשור ל'דיון' הנוכחי. כאמור, אם תרצה לכתוב 88 פעמים שבגלל שאיני מציג דוגמאות דברי אינם נכונים? טען וכתוב כאוות נפשך. זה לא משנה במאומה את דברי או עמדתי (זה כלל לא עניין של עמדה למעשה) בעניין ומעל לכל, זה לא משנה את המציאות העובדתית שהיא מה לעשות, בדיוק כמתואר מעלה.
הספיק לי לקרוא עד החייכן, ברור שלא נעים לקבל אפס, אך משום מה, נראה לי שאתה רגיל, זה דבר שגרתי עבורךאולי אני יודע. אולי אני לא יודע. מה שבטוח הוא, שאינני 'יודע' לקבל ציונים ממך. אז אמנם שקלתי לפרוש מהקריאה כבר אחרי ה"פקה פקה" המתנשאים שלך בתחילת תגובתך זו, אך סברתי שמאחר וברי שאתה פשוט לא מסוגל אחרת לא יפה לנהוג כך והמשכתי לקרוא. אמנם לא בא שום דבר חדשני במיוחד שלא היה צפוי מראש, אבל בכל זאת.
מה שכן, לאחר תגובתי זו אני רואה עצמי פטור מלקרוא תגובות נוספות שלך בתת-השרשור הזה. לא בגלל שדעתי השתנתה שמכובד יותר כן לקרוא ולהגיב ובוודאי כך במקרה הספציפי והכאוב שלך, אלא סתם בגלל שלא מתחשק לי וברור לכל בר דעת שמשהו חדשני או ענייני במיוחד ממילא לא אזכה לקרוא.
קשה לדעת למי אתה מתכוון, כי רוב גולשי הפרדס כתבו לך את זה בשלב כלשהו של דיון עמך.הבן אדם למד מילה חדשה. אם רק לא היה ברור כל כך שאתה משתמש בה רק כדי לקבל תמיכה של איזה גולש אחר שטען כך (במקום אחר), זה כמעט היה חמוד
.
המשך ערב שקט ונעים ומשחק נעים עם עצמך.
כל הכבוד, האמת היתה כל כך גלויה לעין ולא ברחת ממנהאז אני אשיב על שאלתי.
האסיר הישראלי שיושב בבתי הכלא בארצות שציינתי, לפעמים מבקש את נפשו למו מרוב סבל ותנאים קשים,
בכל מקרה ישראלי לא יחזור לעבור עבירה כל שהיא במדינות אלה.
טרוריסט שיוצא מהכלא בישראל יוצא מדושן ומבסוט, משפחתו קיבלה מימון, הוא קיבל תנאי ***** בכלא + השכלה והוא אינו חושש לחזור לפעילות טרור חדשה, בקיצור:
אנחנו מעודדים טרור!!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.