זה שאבריל נמוכה...זה לא אומר שהיא קטנה...היא בת 17...או 18 =\ והיא לא ממש טיפשה... אם היא עזבה את הבית ספר...או כול זה...זה בגלל שהיא יודעת שיש לה עתיד טוב.... והינה הוא מתחיל היא אומנם התברכה עם קול כזה...ועם יופי כזה!! ואם שירים כאלה ותאמיני לי שהיא לא "חסרת אינטלגנציה, השכלה, סתומה ומטומטמת" כי דבר ראשון...במקום לרשום את כול זה היית אומרת טיפשה וזהו.. אבל לא... שתדעי...שאנחנו אוהבים את השירים שלה, וחלק מהשירים זה המילים וממש ממש כתיבה יפה...ונחשי מה...היא רושמת אותם וזה ממש לא מראה על כול מה שאמרת... אני גם מהאלה שאוהב אותה ומעריץ אותה בגלל השירים, אבל בכול זאת... זה כול האקשן פה
אנשים רושמים שטויות והולכים לא מעניין אותם התשובה רק העובדה שהם עיצבנו אנשים מספיקה להם. וגם עם ה-so called bigbanana יחזור זה לא משנה כי יש עוד המון כמוהו ואי אפשר לצפות שכולם יאהבו אותה אבל חבל לטרוח ולענות לכולם.
ואני מודעת לכך שהעובדה שהיא מטומטמת כמו בול עץ לא רלוונטית למוזיקה שלה... אבל זה פורום עליה ולא רק על המוזיקה שלה. מצטערת, אבל היתי חייבת לציין שרמת האי קיו שלה שואפת מתחת לאפס...
כבר ציינתי איך הגעתי למסקנה הזאת.. אני לא יושבת וקובעת דיאגנוזות לאנשים על סמך עיניהם היפות. ראיתי ראיון איתה ב-MTV ואומנם לא אני ערכתי את הראיון, אבל הדבר היחידי שהיא שידרה היה ט י מ ט ו ם !!!!!!!!! הלוואי ויכולתי להעלות אותו לכאן.. לא רק שיש לה ג´סטות של ילדה עם פיגור שיכלי קל היא פשוט חסרת אינטלגנציה.... סייג לחוכמה שתיקה. אילו היתי במקומה היתי פותחת את פי רק לצורך ביטוי ווקאלי.
אני גם ראיתי את הראיון הנ"ל. (זה מהאתר הרישמי של MTV?) ואני לא מוצאת שהיא שידרה שמה טימטום או כל שאר הדברים שאמרת. דווקא להפך. אהבתי את הראיון, היא הייתה ממש אחלה, לא זיבלה יותר מדי ותקעה ת´אף בדברים שלא לה. היא דיברה לעניין, ענתה על השאלות בצורה בהירה. וסיפקה מידע מעניין למעריצים שרצו לדעת יותר עליה. זה עניין של צורת הסתכלות...