שאלה..

BigBanana

New member
אני נורא מצטערת שאני נדחפת ככה, אבל

שמעתי ראיון איתה בערוץ הMTV ותסלחו לי, ואם כל הכבוד... אבל היא פשוט ילדה קטנה,חסרת אינטלגנציה, השכלה, סתומה ומטומטמת! מזלה שהתברכה בקול זמיר...

4667

New member
נכון, ובגלל זה אני מעריץ אותה, ולא

בגלל שום סיבה אחרת חוצממוסיקה.

moranos

New member
מה אכפת לי.....

מה אומרים עליה. היא כוסית יש לה שירים יפים וזהו מה עוד צריך?

moranos

New member
מה אכפת לי.....

מה אומרים עליה. היא כוסית יש לה שירים יפים וזהו מה עוד צריך?

¥Ro

New member
אוקיי אז ככה ביג בננה...

זה שאבריל נמוכה...זה לא אומר שהיא קטנה...היא בת 17...או 18 =\ והיא לא ממש טיפשה... אם היא עזבה את הבית ספר...או כול זה...זה בגלל שהיא יודעת שיש לה עתיד טוב.... והינה הוא מתחיל היא אומנם התברכה עם קול כזה...ועם יופי כזה!! ואם שירים כאלה ותאמיני לי שהיא לא "חסרת אינטלגנציה, השכלה, סתומה ומטומטמת" כי דבר ראשון...במקום לרשום את כול זה היית אומרת טיפשה וזהו.. אבל לא... שתדעי...שאנחנו אוהבים את השירים שלה, וחלק מהשירים זה המילים וממש ממש כתיבה יפה...ונחשי מה...היא רושמת אותם וזה ממש לא מראה על כול מה שאמרת... אני גם מהאלה שאוהב אותה ומעריץ אותה בגלל השירים, אבל בכול זאת... זה כול האקשן פה

ברודי

New member
חבל על הטירחה

אנשים רושמים שטויות והולכים לא מעניין אותם התשובה רק העובדה שהם עיצבנו אנשים מספיקה להם. וגם עם ה-so called bigbanana יחזור זה לא משנה כי יש עוד המון כמוהו ואי אפשר לצפות שכולם יאהבו אותה אבל חבל לטרוח ולענות לכולם.

BigBanana

New member
תראה, גם אני שומעת אותה...

ואני מודעת לכך שהעובדה שהיא מטומטמת כמו בול עץ לא רלוונטית למוזיקה שלה... אבל זה פורום עליה ולא רק על המוזיקה שלה. מצטערת, אבל היתי חייבת לציין שרמת האי קיו שלה שואפת מתחת לאפס...

ברודי

New member
זה-תראי. אני בת!

מאחר ואת לא מכירה אותה אישית, לא פגשת אותה, ובטח שלא עשית לה מבחן לאיתור רמת איקיו. אני אודה לך מאוד אם תגידי לי איך הגעת למסקנה הזאת.

BigBanana

New member
מזל"ט

כבר ציינתי איך הגעתי למסקנה הזאת.. אני לא יושבת וקובעת דיאגנוזות לאנשים על סמך עיניהם היפות. ראיתי ראיון איתה ב-MTV ואומנם לא אני ערכתי את הראיון, אבל הדבר היחידי שהיא שידרה היה ט י מ ט ו ם !!!!!!!!! הלוואי ויכולתי להעלות אותו לכאן.. לא רק שיש לה ג´סטות של ילדה עם פיגור שיכלי קל היא פשוט חסרת אינטלגנציה.... סייג לחוכמה שתיקה. אילו היתי במקומה היתי פותחת את פי רק לצורך ביטוי ווקאלי.

ברודי

New member
למי היומולדת? ../images/Emo8.gif

אני גם ראיתי את הראיון הנ"ל. (זה מהאתר הרישמי של MTV?) ואני לא מוצאת שהיא שידרה שמה טימטום או כל שאר הדברים שאמרת. דווקא להפך. אהבתי את הראיון, היא הייתה ממש אחלה, לא זיבלה יותר מדי ותקעה ת´אף בדברים שלא לה. היא דיברה לעניין, ענתה על השאלות בצורה בהירה. וסיפקה מידע מעניין למעריצים שרצו לדעת יותר עליה. זה עניין של צורת הסתכלות...

BigBanana

New member
לך המומולדת. לפני 16 שנים,

נולדה לאמא שלך במזל-בת !
אז זהו, שלא !! ראיתי ראיון בערוץ ה-MTV והיא "שידרה" בדיוק את ההפך... אבל זה אכן עניין של ראות והסתכלות לכן אחדל מלהתווכח על בורותה.

למעלה