שאלה.......................

קסומה

New member
שאלה.......................

יום חמישי בשביל רוב האנשים פה, הוא היום האחרון בשבוע, היום שפותח את סוף השבוע.........זמן לחגיגות. אצלי ובטח אצל שאר הנשים פה, זהו יום מפרך... יום של ניקיונות, ריצות, ובישולים. רציתי לדעת...מה אתם הגברים עושים ביום הזה שגורם לכם לאהוב אותו כל כך?

נשית~37

New member
מי אמר שאנחנו הנשים לא מבלות

ביום חמישי? למה מה קרה? חחחחחחח

yafit75

New member
למרות שזה שאלה לגברים,,

תגידי קסומה,, אנחנו הנשים,, ביום חמישי מנקות,, מכינות סלטים,,, והם הגברים,,, שמחים,,, את יודעת למה,, כי יש משהו אחר שיעסיק אותנו,,,, ואז אנחנו לא נטפלות אליהם,,, ברגע שאנחנו עסוקות,,, להם יש שקט!!! תחשבי על זה!

תראי בעלי מת על יום חמישי כי

אחד זה אומר שהוא סיים לעבוד, לא תמיד אבל רוב הזמן הוא לא עובד בשישי..כך שהוא יודע שזה סוף השבוע בשבילו.. ושנית כי הוא יודע שהנה הזמן עם המשפחה השבת בפתח.. למה שיהיו שמחים מלבד זאת?...

אני קסומי למען האמת אוהבת כל יום..

ויום חמישי לא שונה אצלי מכל יום.. כי יש לי מנקה, כך שאני לא מנקה...ובעלי מבשל לשבת..אני ממש לפעמים מבשלת בגלל מצבי כמובן אז או שאני יושבת או ששוכבת, או בשופינג.. החיים היפים

זה בערך כמו

אותה פולניה שמתנה צרותיה בפניי שכנתה " בני האומלל.... אשתו העצלנית.... הוא צריך להוריד האשפה כל יום... לנקות לכבס לבשל להגיש אוכל לטרוח לארגן סידורי הבית על כתפיו הכל הוא רק הוא ושוב הוא "ומה אצל ביתך ?" שואלת השכנה...... עיני הפולניה נאורו לרגע נפתחו בגדול והיא כבר שוב מחייכת בהנאה בלתי מוסתרת והיא הכל מספרת..." בתי ברוך השם אצלה הכל בסדר כמו מלכה היא לא עושה כלום בעל מקסיייים לה הוא מבשל הוא מכבס הוא מגהץ הוא טורח הוא מגיש הוא מנקה הוא מוריד אשפה הוא מארגן הוא וכל סידורי הבית עליו פשוט בעל לתפארת

קסומה

New member
חחח יפית.

דווקא כשאני מנקה, אני לא מפסיקה לדבר.........בגלל זה הוא יוצא מהבית...בימי חמישי תמיד יש: תור לספר שלו, תור לרופא שיניים, הצעת עבודה שצריך לתת........ מוזר לא?

קסומה

New member
כלום?????????.

אני עכשיו מבינה למה אתם אוהבים את היום הזה....חחחחח

קסומה

New member
נשית, ההבדל הוא

שאנחנו יוצאות עם הלשון בחוץ, עם עייפות מצטברת מניקיונות וסידורים....... בטח שאני יוצאת, אבל העייפות גוברת עלי בשעה מוקדמת.

נשית~37

New member
יקירתי..

אני לא רוצה לדבר על לשון בחוץ חחחחחח כדי לא להעיר דובות מרבצן.

יום חמישי....

בד"כ כל האירועים,חתונות,בר-מצווה,בריתות,כנסים "יוצאים" ביום חמישי בערב.... לפחות למחרת אפשר לקום מאוחר... (מתגעגע לים)

מייקי התחלת....

לדבר בתמונות במקום במילים
אפשר להצטרף אליך לים? יש לי משיכה לחוף...........

sahr12

New member
אנחנו אוהבים תיום הזה......

כי זה כייף לטייל בסופר..עם רשימה שלא נגמרת.. להכיר קופאיות...דיילות של סלטי צבר....דיילות של טבעול... סוף סוף מישהי דוחפת לנו קיסם עם חתיכת נקניק לפה...חחחחחחחח אין,אין הסופר זה כייף....... טיוללללללללללללל.......אתה בא בלי כלום.....ויוצא בלי כלום בכיס... חוזר הבייתה מחוייך.......מרוקן תבגאז´ של האוטו........וחוטף צעקות ששחת להביא צימרונים לאוזניים.... כייף כזההההההההההההה........חחחחחחחחח

נשית~37

New member
יש דיילים!!! חחחח

יש לי אחד קבוע...כל שבוע מנסה למכור לי מנוי לאחד העתונים.

למעלה