הוא לבוש חלוק לבן מוכתם בדם, בידיו כפפות, על ראשו כובע טבחים לבן מטופש... הוא אוחז ביד סכין ענקית וחדה ושואל:"איך לחלק לך את השניצלים?, כן, הקצב הזה, תמיד יש לו סבלנות בשביל הקריזות שלי..חחחח
לא צריך לא מומלץ לא הכרחי לא כדאיי ממש לא משתלם לעבוד שבעה ימים בשבוע במיוחד עם הסקטור הממשלתי עובד ארבעה ימים בשבוע כך יום חופשי אחד בשבוע שיהיה חמישי שלישי או שני ובעצם אם כבר למה למען המשפחה שזה א יהיה שבת? עמוד על זכותך החוק דרך אגב אוסר להכריח אדם לעבוד בניגוד לדתו אמור כי הנך שומר על אי עבודה בשבת נהיית דתי לעת זקנה אי אפשר לפטרך חוקתית אם תוכל להוכיח כי אחריי הודעה על אי עבודה בשבת פוטרת...
געפילטא פיש או חריימע? חמין או טשולנט של ממש ואולי רק ג´חנון? למה לי זה לא לוקח יום שלם....? דירת 145 מ"ר נטו.... לנקות אחריי שבוע של 3 שובבות חוגגות עליו זה בערך 4 שעות מהמסד עדהטפחות > בלי לענות לטלפונים באמצע!!!! זהירות < בישולים? בערך שעה להכין את הכל להכניס לסירים ולהעמיד על האש.... > העמדה על האש לפניי נקיון הדירה... חבל על הזמן של הנקיון .. שהאש תעבוד בנתיים < אחריי זה תופס צלחת חלקי עוף מטוגנים היטב... בקבוק בירה מול המרקע... ולקראת אחר הצהריים אני שוב בעבודה רגוע נינוח כשהכל מוכן לשבת > רק את התצקע של הפלטה להכניס <
maybe you hide the "green stuff" on thursday and get his "butt" to the kitchen to help you keilu daaaaaaaaaaaaa hahahahahahahahahaha what is wrong about thursdays???? today is thursday....I had a great day I was in Atlanta It was beautiful miss you Claudia