שאלה.......................

קסומה

New member
בעצם יש דייל אחד............

הוא לבוש חלוק לבן מוכתם בדם, בידיו כפפות, על ראשו כובע טבחים לבן מטופש... הוא אוחז ביד סכין ענקית וחדה ושואל:"איך לחלק לך את השניצלים?, כן, הקצב הזה, תמיד יש לו סבלנות בשביל הקריזות שלי..חחחח

ת30

New member
שונא את יום חמישי ../images/Emo46.gif

כי יודע שצריך לעבוד גם בשבת אוףףףףףףףףףף אני בגילי צריך לעבוד

זה לא נכון

לא צריך לא מומלץ לא הכרחי לא כדאיי ממש לא משתלם לעבוד שבעה ימים בשבוע במיוחד עם הסקטור הממשלתי עובד ארבעה ימים בשבוע כך יום חופשי אחד בשבוע שיהיה חמישי שלישי או שני ובעצם אם כבר למה למען המשפחה שזה א יהיה שבת? עמוד על זכותך החוק דרך אגב אוסר להכריח אדם לעבוד בניגוד לדתו אמור כי הנך שומר על אי עבודה בשבת נהיית דתי לעת זקנה אי אפשר לפטרך חוקתית אם תוכל להוכיח כי אחריי הודעה על אי עבודה בשבת פוטרת...

אממ אצלנו יש דיילת

ודווקא בסופר הם מקפידים לא לערב בשר עם חלב לא יודע איך היא התקבלה למחלקה ואיך משגיחי הכשרות לא גירשו אותה

כאילו מה את מבשלת?

געפילטא פיש או חריימע? חמין או טשולנט של ממש ואולי רק ג´חנון? למה לי זה לא לוקח יום שלם....? דירת 145 מ"ר נטו.... לנקות אחריי שבוע של 3 שובבות חוגגות עליו זה בערך 4 שעות מהמסד עדהטפחות > בלי לענות לטלפונים באמצע!!!! זהירות < בישולים? בערך שעה להכין את הכל להכניס לסירים ולהעמיד על האש.... > העמדה על האש לפניי נקיון הדירה... חבל על הזמן של הנקיון .. שהאש תעבוד בנתיים < אחריי זה תופס צלחת חלקי עוף מטוגנים היטב... בקבוק בירה מול המרקע... ולקראת אחר הצהריים אני שוב בעבודה רגוע נינוח כשהכל מוכן לשבת > רק את התצקע של הפלטה להכניס <

ק-ס-ו-מ-ה

New member
אוהב..........

בחישוב מהיר, יהיה לי זול להשכיר את שרותיך........4 שעות בישולים וניקיון.......אין מהיר מזה.....

From NY

New member
Ksuma .......darling

maybe you hide the "green stuff" on thursday and get his "butt" to the kitchen to help you keilu daaaaaaaaaaaaa hahahahahahahahahaha what is wrong about thursdays???? today is thursday....I had a great day I was in Atlanta It was beautiful miss you Claudia

למעלה