שאלה

shaharha1

New member
שאלה

ראיתי דיווחים שהספרס הולכים לשלוח בטרייד את אלדריג'.
האם אלה דיווחים מבוססים? למה שהם ירצו לעשות דבר כזה? אלדריג' יושב ליד לארץ בתור יוצר ראשי בקבוצה שצריכה והולכת להצליח עכשיו, מה הם הולכים לחפש תמורתו?

rapgamer4ever

New member
לדעתי זה ספקולטיבי

הכל התחיל כשזאק לואו ציין שאם הספרס לא יפתחו את העונה בצורה מבטיחה, יש היגיון בלהעביר את למרכוס אלדריג' בטרייד.
&nbsp
לא נתקלתי באף דיווח על הצעה ספציפית שנמצאת על השולחן. אני יכול להבין את הרציונל בטרייד על אלדריג'. הפרנצ'ייז שבע מהופעות בסיבוב שני-גמר מערב ונדמה שהסיכוי שלהם לנצח את המערב נמוך מאוד. לסאן אנטוניו יש בעיה של סגל מזדקן שהולכת ומחמירה כל שנה ואם הם יוכלו להעביר את אלדריג' תמורת שחקנים איכותיים שצעירים ממנו משמעותית אז יש סיכוי שהם יבצעו את הטרייד ויחלשו בטווח הקצר כדי להשיג צ'אנס טוב יותר לאליפות בטווח הארוך.
&nbsp
אני מהמר שזה לא יקרה השנה. הספרס ינסו להגיע הכי רחוק שהם יכולים עם הסגל הנוכחי.

fatnoam

Active member
כתבת יפה, אני אוסיף

אני חושב שהטיים פריים של הספרס לא מוגדר רק לפי אולדרידג׳ אלא גם לפי פופ. לדעתי הם יתנו לפופ לפחות עוד עונה עם הסגל הנוצץ הזה. גם אם יתחילו חלש, הם יוכלו להעביר את למרכוס בשנה הבאה.
&nbsp
יתרה מכך, אני לא זוכר שחקן דומיננטי שהגיע לספרס והתרומה שלו לא השתפרה משמעותית בשנה השניה. לאולדרידג׳ היו משחקים מצוינים בפלייאוף שנתנו לי את התחושה שמתישהו זה יתחבר וייראה טוב בהרבה ממה שראינו השנה, שאגב, לא היה כזה גרוע.
&nbsp
השמועות של זאק לואו מבוססות גם על זה שאולדרידג׳ קצת התבכיין שהוא משחק בעמדת הסנטר ונמאס לו מזה וכו׳. לדעתי הוא גם צריך קצת להתבגר ולהבין שהוא צריך לשחק איפה שטוב לקבוצה שהוא משחק, ואם זה סנטר So be it.

rapgamer4ever

New member
גם זו שאלה, עד כמה הסגל של הספרס באמת נוצץ

במחשבה ראשונה קוואי-אלדריג' עם משלימים חזקים זה אחלה בסיס.
עכשיו נשאלת השאלה האם יש בספרס משלימים חזקים? מי השחקן הרביעי בטיבו? מי השחקן השביעי-שמיני ברוטציה?
&nbsp
כרגע השחקנים של סאן אנטוניו בעמדות הפנים הם אלדריג', גאסול ודיוויד לי. שניים מתוך השלושה בעיתיים במצ'אפ מול הווריורס. וגם אם סאן אנטוניו תזיז את קוואי לעמדה 4 ותלך סמול- מה יש לה בעמדות 1-3 שאמור לתת מענה לווריורס?
&nbsp
לולא פופוביץ' הייתי אומר שהקליפרס>ספרס.

fatnoam

Active member
כן אבל

לספרס השנה יש סיכוי טוב לאליפות.
&nbsp
המשפט הזה ״לולא פופוביץ' הייתי אומר שהקליפרס>ספרס.״ הוא לא לא נכון, כאילו לדעתי יש אמת בו, אבל עם פופוביץ׳ הספרס עדיין קונטנדרים.
&nbsp
אני חושב שקבוצה צריכה לשאוף להיות הגרסא הכי טובה של עצמה, ולא להתכונן במיוחד למאצ׳אפ מסויים. הרכב המוות של גולדן הוא בלתי שמיר, זה נכון, אבל ההרכב הראשון של הספרס (פארקר-גרין-קוואי-למרכוס-גאסול) מציב הרבה אתגרים לקבוצה שרוצה לשחק עם דוראנט ב-4 ודריימונד ב-5. לצורך העניין אם גאסול ופארקר צעירים ב-5 שנים, אני חושב שגולדן יצטרכו לעשות חילוף ולהכניס גבוה לפני שהספרס יצטרכו לעבור להרכב יותר נמוך.
&nbsp
עכשיו מכיוון שהעונה הסדירה פחות מעידה על היכולת של הקבוצה להצליח בפלייאוף, אני חושב שהספרס יכולים (ולמעשה צריכים) לתת לאולדרידג׳ קרדיט עד סוף העונה לפחות, שכן גם אם יסיימו שישי או שני, סיכויי ההצלחה שלהם בפלייאוף כמעט זהים (הספרס לא צריכים ביתיות בשביל לנצח אף קבוצה מלבד הווריירס לדעתי).
&nbsp
אני חושב שבגיל של הרוסטר של הספרס הם יודעים שמקום ראשון בקונפרנס הוא כמעט בלתי אפשרי, בטח שגולדן הצעירה והמגה מוכשרת עומדת ממול, כך שאין שום סיבה שאם יפתחו את העונה במאזן חלש הם צריכים לעשות מהלך על למרכוס.

rapgamer4ever

New member
אני דוקא חושב שהסיכוי שלהם לאליפות נמוך מאוד

לא זכורה לי פייבוריטית כל-כך כבדה במערב מאז שהתחלתי לראות NBA. לא רק בגלל שגולדן מפחידה אלא כי היריבה הכי קשה שלה התפרקה.
&nbsp
אתה אומר שסאן אנטוניו לא צריכה להתכונן במיוחד לווריורס. אולי אתה צודק אבל לספרס יש בעיות מול כל יריבה חזקה. הגיע השלב שהצוות המסייע שלהם לא מספיק אמין והקבוצה לא ברמה האתלטית הנדרשת. זה יהיה נכון באותה המידה מול קליבלנד.
דרך אגב אני לא ממש מסכים שסאן אנטוניו לא צריכה להתכונן ספציפית לווריורס. כמעט בלתי אפשרי לצאת מהמערב בלי לנצח אותה. אתה בעצם בונה על האפשרות שהקליפרס מסיימת במקום 4-5 (סיכוי נמוך), פוגשת את גולדן בסיבוב השני ומנצחת אותה ללא יתרון ביתיות (סיכוי ממש נמוך).
הקונסטלציה השנייה היא שקבוצה שאינה ספרס או קליפרס תעיף את הווריורס. זה נראה כמו תסריט דמיוני ממש.
&nbsp
"אם גאסול ופארקר צעירים ב-5 שנים"- במקרה כזה לסאן אנטוניו יש 4 שחקנים ברמת אולסטאר. אבל בפועל יש להם שני אולסטארים ועוד שני שחקנים זקנים ואיטיים, במקרה של פארקר הצל של השחקן שהיה בעבר. לא אתפלא אם הוא יאבד את המקום בחמישייה לפטי מילס.
&nbsp
בוא נאמר שבשני הפלייאופים האחרונים סאן אנטוניו הפסידה סדרות שהגיעה אליהן פייבוריטית, וזה בעיקר בגלל הנחיתות האתלטית. האלמנט הזה לא התחזק במילימטר, העומק שלהם ירד ואפילו אם קייל אנדרסון או סימונס יפרצו ויהפכו לשחקנים פרודקטיביים לדעתי זה לא מספיק.
&nbsp
שווה להוסיף בכוכבית את היכולת של קוואי. אם הוא יעשה העונה קפיצת מדרגה נוספת ויהפוך לשחקן ברמה של לברון אז אולי יש להם צ'אנס, למרות שגם במקרה כזה הם אנדרדוג ברור.

fatnoam

Active member
אל תשכח

שבזמנו הלייקרס החליפו את אריזה על ארטסט, כדי להתכונן למאבק מול לברון, ובסוף קיבלו קבוצה אחרת בגמר.
&nbsp
לדעתי לבנות קבוצה כקאונטר לקבוצה הפייבוריטית זה טעות.
&nbsp
מעבר לזה, גולדן סטייט הם Unguardable בעיקר בגלל השילוב הנכון של השחקנים והמשחק הקבוצתי. סטף או קליי לבדם הם לא שחקני אחד על אחד ברמה הכי גבוהה שיש. הם לא. מאוד קשה להתכונן לבנות סגל שאמור לתת מענה למשחק קבוצתי של קבוצה אחרת. אתה לא יודע מה התרגילים, אתה לא יודע כמה קווין דוראנט ישנה את הכימיה, אתה לא יודע איך הם יתחברו. לספרס יש שומר מצויין לדוראנט, וזה פחות או יותר מה שאתה יכול לעשות בתור GM יריב למאצ׳אפ פוטנציאלי מול הווריירס.
&nbsp
עכשיו ברור שגולדן פייבוריטים, הם הכי פייבוריטים שאני זוכר לאליפות בגלל מהלך פרי סיזן מאז שבנו את הטריו במיאמי. אני לא הולך להתווכח איתך על זה :)
&nbsp
&nbsp
זה נכון שס״א נחותים אתלטית, אבל אנחנו בדיוק נכנסים לעידן שהאתלטיות, בטח בקו האחורי, פחות חשובה. קליעה זה הדבר הכי חשוב, וזה מה שהספרס עושים הכי טוב במשך שנים. אני מודה שיש להם פרונט קורט לא אתלטי, אבל הוא כן עם נוכחות בצבע (גאסול 2 חסימות למשחק בשנה שעברה), ובהתקפה יש להם את הפרונט קורט הכי מוכשר בליגה, יש מצב גם הכי טוב (יש כאלה שיעדיפו את בלייק ודיאנדרה). פרונט קורט כל כך טוב בפוסט יכול לאפשר לקלעים הרבה מבטים נוחים, ולהרכב המוות של גולדן יהיה מאוד קשה לשמור אותו (אני לא רואה את דריי שומר טוב על למרכוס ואת דוראנט או איגי שומרים בפוסט על גאסול).
&nbsp
עד כאן למאצ׳אפ הזה מבחינתי. תגיד לי אם לדעתך פספסתי משהו. בעיניי גולדן פייבוריטית ברורה, אל תטעה, אבל דברים יכולים לקרות.
&nbsp
&nbsp
בקשר לביתיות, כל מה שאמרתי זה כך:
ס״א יכולה לצאת מנקודת הנחה שגולדן יקחו את המקום הראשון. דוראנט הוסיף להם הרבה עומק (הם יכולים לנצח משחקים עכשיו גם אם סטף, דריימונד וקליי יושבים בצד), וסביר להניח שגולדן ינצחו משחקים גם אם אחד או שניים מהכוכבים ישבו בצד או יהיה להם יום רע. לשאר הליגה אין את הפריבלגיה הזו.
אם גולדן במילא יקחו את מקום ראשון, אז זה לא באמת משנה לספרס אם הם יסיימו במקום 2 או מקום 7. אני לא חושב שהקליפרס או ממפיס ובטח לא הרוקטס, הבלייזרס או קבוצה אחרת מהמערב עדיפים על הספרס כאשר הספרס באים בלי ביתיות. אין לאף אחת מהנ״ל שחקן ברמה של קוואי ומאמן ברמה של פופ ונסיון כמו הספרס. לקליפרס יש קייס אבל הם בועטים סדרתיים בדלי.
כל מה שאני אומר זה, שגם אם הספרס יתחילו חלש מאוד את העונה, זה לא כזה ישנה להם. בטח לא בקטע של לעשות טרייד על Centerpiece בקבוצה. אם קוואי משחק 70+ משחקים הם עושים פלייאוף בטוח, וכל מה שהם צריכים לעשות זה להימנע ממקום 8.
&nbsp
אלא אם, הם יקבלו על אולדרידג׳ שחקן שישפר אותם יותר ממה שלמרכוס משפר אותם. כמה שחקנים כאלה יש בליגה? כמה שחקנים כאלה יש שהקבוצות שלהם חושבות להעביר אותם בטרייד? כמה שחקנים כאלה יש שהספרס ירצו במקום למרכוס?
&nbsp
בקיצר, אני חושב שאלא אם קוואי נפצע וגומר את העונה, להעביר את אולדרידג׳ העונה זה מגוחך.

rapgamer4ever

New member
הלייקרס לא התכוננו ללברון

הם החליפו את אריזה בארטסט כי האחרון נחשב בזמנו לשחקן האיכותי יותר והמוכח יותר.
הקבוצה הכי טובה במזרח הייתה בוסטון, שניצחה פעמיים את המזרח והפסידה פעם אחת באמצע רק בגלל שגארנט נפצע. 2009 הייתה השנה הכי חזקה של הסלטיקס למעשה, דוקא שם הם לא עשו גמר.
&nbsp
אני חושב ששומר לדוראנט זה ממש אבל ממש לא כל מה שאתה יכול לעשות בתור GM יריב למצ'אפ פוטנציאלי מול הווריורס. אתה חייב שחקנים אתלטיים, אתה חייב גבוהים שמסוגלים להזיז את הרגליים. אני בכלל לא חושב שאתלטיות היום היא פחות חשובה. אתלטיות זה בדיוק מה שניצח את הווריורס בפלייאוף האחרון. איך אפשר לכסות על כל-כך הרבה שטח בהגנה כמו שגולדן מכריחה אותך? על ידי אורך ואתלטיות.
הנוכחות של גאסול בצבע היא לא משמעותית כי הוא לא יעמוד בקצב המשחק של גולדן. שים אותו בפיק אנד רול עם קרי ואז מה הוא שווה?
&nbsp
פאו גאסול הוא לא שחקן שמסוגל לנצח סדרת פלייאוף. הימים האלה עברו. בין אם פצ'וליה, גרין או דוראנט- כל אחד מהם יכול לשמור על גאסול בלי דאבל טים ובלי לעשות עבירות. פאו יעשה את הסלים שלו פה ושם אבל אין פה בעיית מצ'אפ לגולדן סטייט. למעשה אני חושב שגאסול ישחק לא הרבה דקות כי המינוס ההגנתי שלו יהיה גדול בהרבה מהפלוס ההתקפי.
&nbsp
לדעתי זה די פשוט- פערי האיכות גדולים מדי. לגולדן יש שחקני כדורסל הרבה יותר טובים מאשר לסאן אנטוניו, ובנוסף לכך המצ'אפ משחק לטובתם. תסתכל על הקבוצות שעשו בעיות לגולדן בשנים האחרונות: קליבלנד ואוקלהומה כששמו את ההרכבים הכי אתלטיים שהן מסוגלות. קבוצות צעירות ואתלטיות כמו מילווקי, בוסטון, פורטלנד, אפילו מינסוטה. לאף אחת מהן אין סיכוי בסדרה מול גולדן סטייט אבל כשהן תופסות ערב קליעה מוצלח הן יכולות לנצח. סאן אנטוניו לא עונה לטייפקאסט הזה. לדעתי אין להם סיכוי עם פאו גאסול, טוני פארקר ומאנו ג'ינובילי משחקים כל אחד 25-30 דקות. זה לא יעבוד.
&nbsp
אני לא חולק עליך בעניין הביתיות. באמת לא כזה חשוב לסאן אנטוניו. אני פשוט חושב שכמעט בלתי אפשרי עבור הספרס לנצח את המערב מבלי לנצח ישירות את גולדן סטייט. זו הסיבה שדוקא הם צריכים להתייחס בבניית הסגל לעובדה שהם יצטרכו לנצח את גולדן 4 פעמים מתוך 7 כדי להשיג את המטרה שלהם.
&nbsp
המסקנה שלי היא שסיכויי האליפות של סאן אנטוניו נמוכים מאוד. מה לעשות עם המידע הזה? תלוי בשאיפות שלהם. יכול להיות שהם רוצים לראות לאן הסגל הנוכחי יכול להגיע. יכול להיות שהם יכולים לקבל סיפוק מעונה של גמר מערב. יכול להיות שהם באים בגישה של championship or bust, ובמקרה כזה יש על מה לחשוב. אם היום אתה יכול לקבל עבור למרכוס 90 סנט על הדולר, בעוד שנה 60 סנט ובעוד שנתיים 40 סנט? יש מצב שהצעד הנכון יהיה להעביר אותו עכשיו ולבנות תשתית ראויה של שחקנים מתחת לגיל 30.
&nbsp
אני באופן אישי לא הייתי עושה טרייד על למרכוס בשלב הזה.

fatnoam

Active member
נמחקו לי שתי תגובות...

נקודות לפי הפסקאות שלך:
&nbsp
1. לא בא לי להכינס לדיון הזה, אבל גם אם בוסטון היו ההימור, עדיין צריך שומר לפירס שהוא היה ה-3 הכי מאסיבי אחרי לברון בליגה וארטסט נתן מענה גם אליו. לא משנה איך תסובב את זה, אריזה היה קלעי 3 טוב יותר ושחקן מהיר יותר לסיום מתפרצות, משמע יותר יעיל ללייקרס באותה תקופה. ארטסט הובא בשביל ההגנה, משמע פעולה ריאקטיבית, זה לא כזה משנה אם זה כנגד לברון או פירס. גם בפועל ההתקפה שלהם היתה הרבה יותר סטגנטית איתו, עובדתית. בפועל הוא שיפר את הקבוצה כנראה. אני לא חושב שבפועל מישהו בלייקרס חשב שהקבוצה תיראה איתו טוב יותר בהתקפה. אולי כן בעצם, הם חולים על קבוצות כוכבים שם, ויש לו שם גדול יותר מאריזה.
&nbsp
2. סליחה, אבל שנה שעברה ומה שקבוצות עשו נגד גולדן בשנה שעברה - לא רלוונטי. המעבר של דוראנט שינה הכל. גולדן עכשיו בלתי שמירה, בהרכב המוות שלה, אז אתה צריך לייצר דברים שימנעו ממנה לשחק בהרכב הזה. קח קבוצה עם פול, קוואי, ג׳ורג׳ לברון ודיאנדרה, ועדיין גולדן יקלעו עליך 110 נקודות. מצד שני תעלה עם שני גבוהים שגולדן לא יכולה לשמור מחד, ולא להעניש בצד השני, אז יש לך סיכוי או לפחות יכולת להוציא אותם מהקומפורט זון. כל זה לא שווה בלי שומר טוב לדוראנט שיכול לנצח משחקי פלייאוף לבד.
&nbsp
3. אני מסכים איתך. גאסול לבד לא יעשה מולם כלום. אבל עם אולדרידג׳ זה סיפור אחר. שילוב של שני גבוהים כל כך טובים יכול להכאיב מאוד לקבוצה שאין לה הגנה על הטבעת וריבאונד, וזה בדיוק החסרונות של הסמול בול של הווריירס. בהגנה אתה יכול לשים את גאסול על איגי, את אולדרידג׳ על דריימונד ותהיה בסדר. עד הפיק אנד רול הראשון, שם יהיה חילוף, ואז ס״א יכולה לעשות חמוצים.
&nbsp
4. מסכים שפערי האיכות בלתי ניתנים לגישור. לרגע בדיון הזה אני לא מציע שיש לקבוצה כלשהי סיכוי מולם השנה. ממש לא מסכים שלקבוצות שציינת יש סיכוי יותר טוב לנצח את הווריירס מאשר הספרס. וגם אם כן, זה רק בגלל שהווריירס מראש יזלזלו בקבוצה כמו מינסוטה, אבל יתכוננו כראוי למשחק מול הספרס.
&nbsp
5. שיהיה. עונה ארוכה, קשה לחזות מה יהיה בפלייאוף בכל מקרה, וברור שהקברניטים יוצאים מנקודת הנחה שהם יפגשו את גולדן בפלייאוף.
&nbsp
6. אני חושב שלהביא את פאו גאסול מראה על זה שהם חושבים שחלון ההזדמנויות עדיין לא נסגר. לפי קו המחשבה הזה, טרייד על למרכוס נראה מפגר. מעבר לזה, כל עוד פופ שם, לשחקן בסגל של הספרס יש עקומת למידה ותקופת התאקלמות לא קצרה, ולכן אני לא חושב ששחקנים שיגיעו על למרכוס, ייתנו תפוקה משמעותית בהתחלה. יתרה מכך, הפיתוח שחקנים שם יכול להביא שחקן ברמת סף כניסה לליגה לרמה של סף אולסטאר - כמו דני גרין. משמע שלא מדובר בארגון שרודף אחרי שמות או שחקנים מוכחים, ולכן גם אם יקבלו על למרכוס 60 סנט לדולר במקום 90 זה לא כזה נורא.

rapgamer4ever

New member
מזעזע

סחתיין על ההתמדה.
&nbsp
1. הלייקרס פשוט שדרגו את הסגל עם שחקן הרבה יותר מוכח. אריזה פרץ בפלייאוף כמעט משום מקום. הוא היה שחקן רוטציה מהספסל לאורך העונה ורק בפלייאוף תפס חלק קריטי. לא חסרים מקרים של שחקנים שהצטיינו לזמן קצר בפלייאוף (ג'רום ג'יימס, מייקל פייטרוס) וחזרו לאחר מכן לגודלם הטבעי. בזמנו אריזה לא נחשב ליותר טוב מארטסט כמעט בשום פרמטר כי עוד לא ידעו מה הוא. אתה אומר שהוא היה קלעי 3 יותר טוב אבל באותה עונה קלע 0.7 שלשות למשחק ב-32% (בפלייאוף הוא התפוצץ). לא הייתה לגביו ודאות מהסוג שאתה מתייחס אליו.
&nbsp
להביא שחקן הגנה זו לא פעולה ראקטיבית לעומת שחקן התקפה... המטרה היא לבנות את הקבוצה הכי טובה שאתה יכול ובזמנו ארטסט נחשב לשחקן הטוב יותר גם בואקום וגם במערכת של הלייקרס. אתה לא יכול להשוות את הלייקרס של אריזה ללייקרס של ארטסט כי אין דבר כזה בכלל הלייקרס של אריזה. הוא לא היה שחקן מרכזי בקבוצה לתקופה של יותר מחודשיים.
&nbsp
2. לא מסכים איתך שזה לא רלוונטי. דוראנט שחקן ענק שמשפר אותם אבל הם היו עדיין פאקינג ענקיים בעונה שעברה. אף אחד לא חשב שאפשר לנצח אותה בסדרה ועובדה שזה קרה בטקטיקה מסוימת. אז למה לזרוק את הטקטיקה הזאת מהחלון? גולדן מתבססת על אותם עקרונות ורוב השלד הקבוצתי נשמר. אם נסתכל על זה בצד השני של המגרש, אנחנו יודעים שהווריורס מנגבים את הרצפה בשנתיים האחרונות עם גבוהים איטיים מהסוג של פאו גאסול. אז עכשיו דוראנט יצטרף וגאסול פתאום כן יהפוך לרלוונטי, כי אנחנו אמורים לשכוח את כל מה שלמדנו מהווריורס בשנתיים האחרונות? אני לא מסכים עם זה.
&nbsp
3. לדעתי קוואי למשל שמסוגל לסיים בטבעת יהנה הרבה יותר מחוסר ההגנה על הצבע של גולדן סטייט מאשר פאו גאסול, שעובד בפוסט ובינינו כבר לא מפחיד אף אחד.
אלדריג' יהיה קשה לשמירה והוא באמת חתיכה מתאימה למצ'אפ מול גולדן אבל הוא הביג מן ההיחיד שלהם. פאו גאסול ודיוויד לי יגרמו ליותר נזק מתועלת. לכן אני אומר שאין לספרס את הסגל המתאים כדי להתמודד מול גולדן.
&nbsp
4. לא ציינתי את הקבוצות הללו כיריבה שוות כוחות לגולדן בסדרה. זה יהיה חד צדדי. אבל הניצחונות הבודדים האלה יכולים לעזור לפצח את הנוסחה מול הווריורס. יש מכנה משותף לקבוצות שמקשות על גולדן סטייט. בוסטון ומילווקי לא איכותיות כמו סאן אנטוניו אבל אתה רואה את הווריורס מתקשים מולן יחסית *באופן מפתיע* כי הן בנויות כקאונטר טוב לגולדן. כדי לנצח את הווריורס אתה גם צריך להיות מעולה וגם להינות ממצ'אפ טוב מולה. כשמדברים על הספרס אני בספק לגבי החלק הראשון ולא משוכנע בכלל לגבי השני.
&nbsp
6. מסכים איתך שזה מוקדם מדי להעביר את למרכוס אבל לא חושב שזה מפגר. יכול להיות שמבחינה אנליטית זה אפילו עדיף, אם אתה שם בצד אחד את סיכויי האליפות (הנמוכים לטעמי) שלהם השנה ובצד השני את ה-30 סנט שאתה מרוויח מטרייד מוקדם יותר. פשוט לדעתי יש ערך לעוד דברים חוץ מאשר אליפות.

hartaWHAT1

New member
"סטף או קליי לבדם הם לא שחקני אחד על אחד ברמה הכי גבוהה שיש"

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות... לא מאמין שיש מישהו שבאמת יכול לכתוב משפט כזה מגוחך

fatnoam

Active member
מגוחך אבל נכון.

קווין דוראנט שחקן אחד על אחד הרבה יותר טוב מסטף או קליי מכאן נובע שלא סטף ולא קליי שחקני אחד על אחד ברמה הכי גבוהה שיש.
&nbsp
הקסם של סטף נובע מהרבה דברים, הוא מנהיג מדהים על המגרש והוא השחקן הכי טוב בליגה. אם אתה חושב שהוא שחקן אחד על אחד ברמה של דוראנט, ווסטברוק או לברון, אז אתה לא בכיוון. אני אישית חושב שבאחד על אחד גם להארדן, קוואי, קיירי ופול ג׳ורג׳ יש יכולות יותר מרשימות ממנו אבל זה ארגיומנטלי. מזל שכדורסל זה הרבה מעבר לאחד על אחד, בכל מקרה.
&nbsp
על קליי אין מה לדבר, הוא לא בדיון הזה.

rapgamer4ever

New member
בעיקרון אני מסכים איתך, אבל הייתי מקצר את הרשימה

של שחקני אחד על אחד עדיפים.
מובן שאתה מתייחס ליכולת של קרי בפלייאוף האחרון ב1 על 1 אבל לדעתי היא לא לגמרי משקפת. קרי כבר פרפר שחקנים כמו טריסטן תומפסון או איבאקה במפגשים קודמים. אני חושב שהפציעה הגבילה את היכולת שלו לעבור שומרים בכדרור.
&nbsp
&nbsp

אבל הוא צודק, קארי אפילו לא הרכז הכי טוב ב1 על 1

ווסטברוק,קיירי ולילארד שחקני 1 על 1 יותר טובים ממנו לדעתי. בטח יש עוד 1-2 ששכחתי.
ג'ון וול? עכשיו אני נזכר שבקושי ראיתי את ג'ון וול משחק עונה שעברה. עצוב

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא מסכים איתכם

לדעתי קרי הוא אחד משחקני 1 על 1 הטובים בליגה
הבעיה שהוא זורק כל כך הרבה מרחוק שכמעט ולא רואים את זה ולא שמים לב לזה.
הוא אמנם לא חזק ו"מתפוצץ" כמו השחקנים שהזכרת אבל הוא כל כך זריז ו"חתולי" וזה מאפשר לו להגיע לסל די בקלות.
במהלך סדרת הגמר התעצבנתי על העניין הזה לא מעט כשהוא מעדיף את הזריקה מרחוק וכמעט ולא נכנס לסל ומנצל את היכולות האחרות שלו.
&nbsp
גם ריי אלן היה אתלט אדיר בתחילת הדרך ואם תחפשו תמצאו מהלכים שישאירו אתכם די המומים, בשלב מסויים הוא העדיף להתמקד בשלשות ואף אחד כבר לא זוכר את היכולות האחרות שלו.
&nbsp
&nbsp

למעלה