שאלה???

MerlinTheWizard

New member
שאלה???

מישהו יכול לומר לי באיזה מאגיה הוא עוסק (טבעית, של היסודות, אלוהית, פולחנית או משהו אחר) ולומר לי כמה זמן לקח לו ללמוד איך? למשל ביסודות: ליצור הרמוניה עם היסודות. יענו לשלוט באותו סוג של מאגיה? אשמח לתגובות רבות!!! מרלין ראש מסדר המכשפים

Unblessed

New member
...

אני יכולה לנסות לענות לך... אני בינתיים מתעמקת ביסודות ובעיקר במים, אני מנסה לעבוד איתם כמה שיותר, כמה זמן אני עושה את זה? קשה לי מאוד להגיד... הבעיה אצלי היא שאני לא עקבית. באותו הזמן אני מנסה גם להתעניין בנקרומנסיה, עד כמה שאפשר... עד שמוצאים על זה חומר סביר להניח שהוא שטויות... מה איתך?

שחור2

New member
אני

אני עוסק בטלפתיה מנסה חלומות צלולים ואני עדין לא התחלתי עם לחשים

כרמית.

New member
לומדים כל הזמן. זה תהליך.

זה לא כמו לוח הכפל, שאפשר לסיים ללמוד מתישהו. ככל שלומדים יותר, מגלים יותר וככל שמגלים יותר, לומדים שיש עוד מה ללמוד ועוד מה לשפר.

צודקת ../images/Emo8.gif

אני גיליתי לא מזמן חוש אצלי: אמפתיה למי שלא יודע מה זה אז זה יכולת להבחין ע"פ תנועות כל מיני דברים שאומרים וכל מיני כאלו... להבחין מה את\ה מרגישים משהו כזה..! ואני בסה"כ מתעניין בהכל!!

ניתן ללמוד כמה שיטות

ולהשתמש בהן (אם כי לא נהוג לערב אותן). "מאגיה של היסודות" זה מונח קצת מטעה. כמעט בכל "סוגי" המאגיה תמצא שימוש כלשהו ביסודות.

MerlinTheWizard

New member
../images/Emo13.gifתודה לכולכם

הייתי שמח אם תמשיכו לשרשר עוד תשובות
------------------------------------ מרלין ראש מסדר המכשפים ודרך אגב מי ששאלה אני מתעסק גם כן עם היסודות והתחלתי עם המים אבל אני חושב שאני יעבור לאדמה כי זה הרבה יותר קל וכשאתה מתקשר אם אחד מהיסודות כל השאר כבר הרבה יותר קלים!

למעלה