שאלה

Buffy1

New member
התחלתי לראות בערוץ 2

הייתי בכיתה ז´ או ח´ (לפני כמה שנים באפי שודרה שם?). משום מה לא עקבתי אחרי הסדרה וראיתי רק כמה פרקים בודדים. הפרק הראשון שראיתי היה teacher´s pet, ובגלל הקטע האחרון עם הביצים הסתקרנתי לראות מה יהיה ההמשך בשבוע הבא. כמו שאתם יודעים, אין לזה המשך אבל ראיתי את Never kill a boy on the first date ואח"כ גם את The puppet show. ואז הייתה לי הפסקה ארוכה מהסדרה (אל תשאלו אותי למה, אולי שכחתי לראות
) ו-3 הפרקים הבאים שראיתי היו: Beauty and the beasts amends Gingerbread בגלל כל הבלגן בפרקים לא כל כך הבנתי את הסדרה ואפילו לא הכרתי את כל הדמויות. אחרי כמה שנים כשידעתי שיש באפי עונה 4 בסטאר, התחלתי יותר לראות ולהכיר את הסדרה אבל עדיין לא יצא לי לראות את כל הפרקים. גם אנג´ל עונה 1 ראיתי ממש קצת (ובגלל זה אני מחכה לערוץ ישראלי שיקנה את הסדרה ואני אוכל להשלים פערים). כשהתחילה העונה הרביעית בביפ, כבר הרבה יותר התעניינתי ואז התחילה ההתמכרות, וככל שעבר הזמן נהייתי יותר מכורה.

Angelus

New member
גם אני רוצה גם אני רוצה ../images/Emo13.gif

מאז שנת 1996 שבאפי שודרה בפעם הראשונה בערוץ 2 אני התלהבתי מהפרסומת.. כן, כן.. אני זוכר את הפרסומת שמראים אותה נלחמת בלוק... בקיצור, זו השנה השביעית שלי שאני רואה את הסידרה אבל מעריץ ממש אמיתי?.. שש וחצי שנים מיכוון שרק לקראת סוף העונה הראשונה ממש התחלתי להקליט פרקים של הסידרה!!!!

talrv

New member
גם אני התחלתי לראות בערוץ 2

רק שהייתי אז בת 9 ככה, ולא ממש התעמקתי.. אבל לא ממש עקבתי, ואני זוכרת שראיתי את אנג´ל הופך לאנג´לוס, ועוד כמה פרקים שאחר כך בצפייה בביפ ראיתי שאני מכירה ממש כמעט את כל הפרקים שהיו ועקבתי יותר ממה שחשבתי! אני זוכרת שאהבתי את הסדרה, וכשהיה סטאר את העונה הרביעית ונתקלתי בזה בטלויזיה ישבתי לראות, אבל לא התעמקתי, יצא במקרה שראיתי את סוף העונה הרביעית לפני שהיא הייתה בביפ. ואז התחברנו לערוצי זהב והיה לנו 3 חודשים ביפ בחינם, אז ראיתי פרקים מהסדרה. וכשהיה הרצף מהתחלה כבר התמכרתי לחלוטין.. זה היה חופש וגלשתי לילות שלמים באתרים של באפי, ומאז אני מכורה. לחברות שלי כבר נמאס לשמוע על באפי, והם כולן מחונכות לא להתקשר בשעות באפי.

וואו

יוצא שסטאר בלי להתכוון יותר מדי הפיץ את באפי בישראל.. למרות שלדעתי העונה הרביעית זאת לאו דווקא העונה שיכולה למשוך מעריצים, אלא השנייה או השלישית יותר. זוכרים את הפרומו של ערוץ 2? הסדרה שודרה ביום חמישי ב-6:30 אחרי בת ים ניו-יורק , עם רקע שחור ואותיות נוטפות דם, עשו לזה פרומואים כל השבוע.. זה היה מאוד מושך. ואל.

WillowFreak

New member
יש לי את הפרומו..../images/Emo6.gif והסיפור שלי ..

יש לי את הפרומו הזה מוקלט עד היום אח הנוסטלגיה...
הסיפור שלי עם BTVS התחיל בערך בכיתה ז´ מהפרק הראשון... אני זוכרת את עצמי מספרת לחברות שלי על סדרות טובות שאמורות להיות ביום חמישי בערב (ציטוט שלי: "באפי ציידת הערפדים או משהו כזה ... נשמע לי די טפשי...") חיכיתי לראות יותר את הסדרה הקומית הכושלת של MTV "ג´ני"(
) ו- BTVS היתה לפניה אז החלטתי לראות גם אותה. בכל מקרה אני זוכרת שממש לא התלהבתי מהפרק הראשון ובוקר למחרת אמרתי לחברות שלי שג´ני זו אחלה סדרה(
) ו-BTVS זה סתם (אוי לטפשות ולבורות...
) אז אני מודה הייתי קצת צרת אופקים מוזרה טפשה ! you name it בכל מקרה ההתמכרות התחילה בכיתה ט´ בערך כהחבר הכי טוב שלי (אני מתה עליו !!!
) סיפר לי על סדרה שהוא ממש אוהב וקוראים לה "באפי צידת הערפדים" ואני פשוט חיבת לראות אותה. אז ראיתי, התאהבתי, התמכרתי ומשם כבר לא היתה דרך חזרה!! התחלתי להקליט את כל הפרקים שלה וכש"סטאר וורלד" התחילו לשדר אותה ואני החלטתי להשלים משם את כל הפרקים שפספסתי כשלא ממש אהבתי אותה גיליתי שבעצם ראיתי כמעט את כולם!! מאז לי ולידיד שלי היה מנהג קבוע- צפיה בפרק כל יום חמישי ואחר כך לנתח אותו ביחד... אך הנוסטליה...
היום אני מכורה יותר ממנו!! אפילו בספר המחזור של התיכון שלי
(שכולנו יודעים איזה ערך עליון יש לו...!! ) כתבו שאני מכורה ל- BTVS ואפילו פצצת אטום לא תזיז אותי מהמסך כשהיא משודרת!!
(מה שנכון נכון...) אפילו הדבקתי את שתי אחיותי הקטנות באובססיה!! (אני כל כך גאה בעצמי...
) סך הכל 5 שנים של התמכרות ואהבת אין קץ

matanbu

New member
אגב ערוץ 2...

היה בפרסומת את השיר BLACH HOLE SUN OHHH SHE COMES... WASH AWAY THE RAIN.... (זה של סאונדגארדן המצויינים). ויש לי את כל עונה 1-3 מוקלטת מערוץ 2, ככה שיופי לי
תמיד עם הפרסומת. לעונה שלוש עד סוף העונה הפרסומת היתה תמיד "באפי חוזרת", גם כשמדובר בפרק 3-20....

smgfan

New member
אני כבר נדלקתי על באפי

מהפעם הראשונה ששדרו את הסידרה בערוץ 2, וכבר מהפרק הראשון הקלטתי את הסדרה ואני מקליטה עד היום. אני אהבתי את שרה קצת לפני שבאפי הגיעה לישראל ובגללה התחלתי לראות את הסדרה, וגם בגלל שפעם היתה לי כלבה שקראו לה באפי וממש ממש אהבתי אותה, אבל נאלצתי למסור אותה כשעברתי דירה. ואז היה הסרט בערוץ 4 ואהבתי אותו (זה היה לפני הרבה זמן) וכששמעתי שיש סדרה ישר ראיתי אותה והתמכרתי כבר נהפרק הראשון!!! ובפרסומות בערוץ 2 אמרו: "כשקלולס פוגש את סיוט ברחוב אלם"...

מימי ערוץ 2

כנראה בגלל שהייתי קטנה וז´אנר האימה מד´ב מצא חן בעיני התחלתי לראות את הסדרה.ובל נשכח את הפרסומות לסדרה ששודרו בערוץ 2 שמשכו אותי(נ.ב מה זה הפרומו בערוץ ביפ "תמיד אישה" מטומטם)ההתמכרות החלה בעונה ה-2 שכבר הקלטתי פרקים.אחרי כשנתיים כשערוץ ביפ רכש את הסדרה קניתי את הערוץ ואף התחלתי לבקר בפורומים ואתרים נוספים של באפי!!!

Schnickelfritz

New member
אני התחלתי לראות לפני הרבה זמן.

בעקרון, זכרתי שראיתי רק מהעונה השלישית (כשהיא שודרה בקשת), אבל אחרי ההיא שודרה מחדש בביפ, הסתבר לי שראיתי אותה ממש ממש מההתחלה
אני חושבת שאח שלי הוא זה שסיפר לי עליה, כי אני יודעת שראיתי איתו כמה פרקים. אחר כך, כבר הדבקתי את חברה שלי ואני זוכרת שממש חרשנו על סצנת הסיום של "The Puppet Show" ועל "Greduation Day". בתקופה הזאת אהבתי באפי, אבל לא ממש עקבתי אחרי זה. ממש לעקוב התחלתי כשהעונה הרביעית הגיעה לסטאר וורלד, ואז חיכיתי מלא זמן לעונה החמישית (עוד לא היה לי אינטרנט). מאז, אני חושבת, התפתחה האובססיה (זכירת ציטוטים בע"פ וקישור כל דבר עם באפי), שהגיעה לשיאה (ועדיין נמשכת) כשהעונות הראשונות הגיעו לביפ (אז גם התחלתי להשיג פרקים בדרכים לא חוקיות...). וואי, זה היה ממש כמו סיפור של A.A...

Schnickelfritz

New member
אני התחלתי לראות באפי ממש מזמן.

בעקרון, זכרתי שראיתי רק מהעונה השלישית (כשהיא שודרה בקשת), אבל אחרי ההיא שודרה מחדש בביפ, הסתבר לי שראיתי אותה ממש ממש מההתחלה
אני חושבת שאח שלי הוא זה שסיפר לי עליה, כי אני יודעת שראיתי איתו כמה פרקים. אחר כך, כבר הדבקתי את חברה שלי ואני זוכרת שממש חרשנו על סצנת הסיום של "The Puppet Show" ועל "Greduation Day". בתקופה הזאת אהבתי באפי, אבל לא ממש עקבתי אחרי זה. ממש לעקוב התחלתי כשהעונה הרביעית הגיעה לסטאר וורלד, ואז חיכיתי מלא זמן לעונה החמישית (עוד לא היה לי אינטרנט). מאז, אני חושבת, התפתחה האובססיה (זכירת ציטוטים בע"פ וקישור כל דבר עם באפי), שהגיעה לשיאה (ועדיין נמשכת) כשהעונות הראשונות הגיעו לביפ (אז גם התחלתי להשיג פרקים בדרכים לא חוקיות...). וואי, זה היה ממש כמו סיפור של A.A...

buffstar

New member
סיפור הA.A שלי...

אני זוכרת שראיתי את הפירסומת בערוץ 2 אבל הייתי קטנה כיתה ד´ או ה´ אז הייתי בטוחה שהסדרה משודרת מאוחר או משו (היי הלכתי לישון ב8 בימים האלו...) אז הפסדתי את העונה הרשונה ... ואז יום אחד הייתי לבד בבית וזיפזפתי בטלויזיה ובמקרה הגעתי לערוץ 2 ותפסתי את הרבע שעה האחרונה של "What´s my line part 2" והתאהבתי ואני זוכרת שאח שלי צילצל בדלת ואני ממש הייתי מרותקת ולא רציתי לפתוח לו את הדלת ... אבל בסוף פתחתי ורצתי חזרה לטלויזיה והוא כזה לא הבין מה היסטריה ולמה אני מתנהגת כל כך מוזר... אחרי זה ראיתי עוד כמה פרקים אבל אחרי "תמימות " ו"הפתעה" נפלתי ממש חזק לזה , בלי דרך חזרה ... התחלתי להקליט פרקים והכל... ובסוף עונה 2 הייתי ממש בעצובה ולא ידעתי מתי הוענה הבאתה תגיע ומה יקרה (אוי אז עוד לא היה לי אינטרנט אז הייתי נקייה מספויילרים...) אחרי זה צפיתי בעונה 3 ואחרי זה ב4 ו5 בסטאר והקלטתי כל פרק...וכבר היה לי אנטרנט אז התחלתי לבלות שעות באתרי באפי ובפורמים... ואז גם עשו לי אינטרנט מהיר והתחלתי להשיג פרקים יותר עדכניים ובכלל הייתי מכורה לגמרי זצריכה מנת באפי יומית כל יום... ולפחות פרק חדש כל שבוע... אני לא יודעת מה אני יעשה שבאפי תיגמר...

max2k

New member
מאז ימי ערץ 2

הייתי אז פצפון (7 נראה לי). והייתה לי מן אובססיה אדירה (אבל במלוא מובן המילה) לערפדים. אז שאני יפסיד סידרה על ערפדים לא היה הגיוני במיוחד, אהבתי אותה בגלל הערפדים אבל לא בגלל הסידרה עצמה, (סה"כ הייתי בן 7, לא הבנתי כמעט שום דבר.) כשהיא הגיע לסטאר מייד ראיתי כי זכרתי אותה לטובה, ראיתי את זה והאובססיה התלבשה לאט לאט. כשהעונה נגמרה משום- מה חשבתי שגם הסדרה. וכשהרביעית הגיעה לביפ, מצאתי את הפורום הזה, משם התקדמתי לאתרי באפי ומאז אני עם אינפוזיה לסידרה (טוב, לא כמו חלק מהאנשים פה.)

matara

New member
להתמכר זה החלק הקל...

גם אני מכורה עוד מימי ערוץ 2 הסיפור שלי די חזר על עצמו פה... אבל אם יש למישהו דרך להגמל (טוב מן הסתם לא...) שבבקשה יגיד לי כי ההתמכרות הולכת ונעשית יותר קשה משנה לשנה...

btvs

New member
אני....

מכורה לבאפי בערך מהרגע שהיא עלתה למסך ב-1996. את שלושת הפרקים הראשונים פיספסתי כי הסדרה נשמעה לי מטומטמת (ולמעשה אני הייתי המטומטמת). באיזה יום חמישי אחד בערב לא היה לי ממש מה לעשות אז ישבתי לראות באפי ומאז באפי היא the love of my life!

רינת4

New member
האמת?

משום מה,אני אהבתי את הסרט בפעם הראשונה שראיתי אותו(טוב,אז זה כנראה באמת היה עם "אפקטים",אבל אחרי שהסדרה הרגילה אותנו למשהו יותר "אמיתי",אז זה נראה לנו סרט דבילי),וממש רציתי שתהיה סדרה כזאת. ואז,יום אחד,ערוץ 2 עשה פירסומות,ואני הייתי חייבת לראות את הסדרה. נדלקתי עליה מהרגע הראשון,ולא הפסקתי לראות מאז. לצערי,ערוץ 2 לא קנה את העונה הרביעית,וכמובן שנאלצתי לראות דרך סטאר(כי אין לי אינטרנט מהיר),ועכשיו אני כל כך שמחה שיש בביפ! כי למרות שראיתי את השידורים החוזרים בערוץ 2,והקלטתי פרקים אחדים, כבר הספקתי לשכוח כמה דברים... ואני הכי אוהבת את עונות 2 ו-3,והכי שונאת את עונה 4(אולי אחרי שאני אראה אותה עם תרגום זה יהיה אחרת)-בגלל חוסר אנג´ל ויותר מדי ריילי... עונה 5 בהחלט הייתה חזרה למה שאנחנו אוהבים,בזכות כל השינויים(דון, ספייק,גלורי,ווילו וטארה,זאנדר ואניה...). זהו! מספיק לשעמם אותכם...

למעלה