התחלתי לראות בערוץ 2
הייתי בכיתה ז´ או ח´ (לפני כמה שנים באפי שודרה שם?). משום מה לא עקבתי אחרי הסדרה וראיתי רק כמה פרקים בודדים. הפרק הראשון שראיתי היה teacher´s pet, ובגלל הקטע האחרון עם הביצים הסתקרנתי לראות מה יהיה ההמשך בשבוע הבא. כמו שאתם יודעים, אין לזה המשך אבל ראיתי את Never kill a boy on the first date ואח"כ גם את The puppet show. ואז הייתה לי הפסקה ארוכה מהסדרה (אל תשאלו אותי למה, אולי שכחתי לראות
) ו-3 הפרקים הבאים שראיתי היו: Beauty and the beasts amends Gingerbread בגלל כל הבלגן בפרקים לא כל כך הבנתי את הסדרה ואפילו לא הכרתי את כל הדמויות. אחרי כמה שנים כשידעתי שיש באפי עונה 4 בסטאר, התחלתי יותר לראות ולהכיר את הסדרה אבל עדיין לא יצא לי לראות את כל הפרקים. גם אנג´ל עונה 1 ראיתי ממש קצת (ובגלל זה אני מחכה לערוץ ישראלי שיקנה את הסדרה ואני אוכל להשלים פערים). כשהתחילה העונה הרביעית בביפ, כבר הרבה יותר התעניינתי ואז התחילה ההתמכרות, וככל שעבר הזמן נהייתי יותר מכורה.
הייתי בכיתה ז´ או ח´ (לפני כמה שנים באפי שודרה שם?). משום מה לא עקבתי אחרי הסדרה וראיתי רק כמה פרקים בודדים. הפרק הראשון שראיתי היה teacher´s pet, ובגלל הקטע האחרון עם הביצים הסתקרנתי לראות מה יהיה ההמשך בשבוע הבא. כמו שאתם יודעים, אין לזה המשך אבל ראיתי את Never kill a boy on the first date ואח"כ גם את The puppet show. ואז הייתה לי הפסקה ארוכה מהסדרה (אל תשאלו אותי למה, אולי שכחתי לראות