שאלה

YUDLM

New member
שאלה

אני עתיד להתגייס לגבעתי עוד חודש ואני ממש לא מתלהב מהרעיון ואפילו לא רוצה..השאלה שלי היא שאם אני יבקש נח"ל מהקצין מיון יסכימו לתת לי בלי הרבה בעיות?

דוד דב

New member
כל עוד אתה רוצה קרבי ...

אז כן יש מצב טוב ואם לא עושים קצת בעיות ובסוף מגיעים ... כל עוד התפקיד קרבי .. אז תמיד מוצאים דרך להתקמבן

YUDLM

New member
שמע אחי

אני רק מתגייס ואני בטח יהי פעור כזה אז השאלה שלי היא אם יכניסו אותי לכלא אם אני לא יתפנה להם? לכמה זמן? ואם זה יפגע בעתיד הצבאי?כאילו אם רושמים את זה איפשהו שהייתי בכלא...

דוד דב

New member
לא כלא בבקום לא נרשם בשום מקום....

וגם אם יכניסו תקבל יחס סביר בהחלט ... כי סך הכל אתה רוצה קרבי אבל לא מתאים לך גבעתי ... כל עוד אתה רוצה להיות לוחם אז היחס שאתה מקבל הוא בסדר

YUDLM

New member
תודה..עוד משהו

אתה אומר את זה מנסיון או ידע וודאי שיתייחסו אליי בסדר וכל זה? אם יכניסו אותי לכלא אז כמה זמן אני ישאר שם? אני יודע שנח"ל מתגייסים יומיים אחרי גבעתי..הם יכולים לשחרר אותי כבר ביום שנח"ל יתגייסו?

דוד דב

New member
במקרה הזה...

יש מצב שהקצין מיון פשוט יגיד סבבה וירשום אותך לשם וגם אם לא אחי ... להגיד גם 3 שבועות אחרי תחילת טירונות זה לא נזק בכלל אבל אל תדאג אתה תהיה שמה הרבה יותר מהר

דוד דב אני באותו מצב כמוהו בדיוק

עכשיו יש לנחל גיוס יחטיות מאוחר לאלה שמגיעים אחרי כמה זמן או שאם אני לא מתפנה ומגיע לשם אז אני בגדודים בטוח?

דוד דב

New member
השערה ....

אני משער שאם פיספסת את הגיבוש ליחטיות תצטרכך לחכות למחזור הבא או להסתפק בגדודים אחי

אין דבר כזה ...

הצבא מומחה בליצור בעיות. אל תתפנה לגבעתי ותעמוד על זה שאתה רוצה נחל. גם חבר שלי התעקש וקיבל. אבל תזכור אם אתה תתפנה הדרך לצאת תהיה הרבה יותר קשה. לי לקח חודשיים לצאת מהיחידה שלי... וסבלתי על כל יום. והצטערתי שהתפנתי. בהצלחה.

d_style

New member
ל"כלא" בבקום לא תגיע

לבדיחה שהם קוראים מעצר בבקום מגיעים רק סרבני גיוס לקרבי, והעקשנים מבינהם גם יצאו משם די מהר (לכלא אמיתי או לתפקיד לא קרבי). זה רק אמצעי כדי להפחיד אותם, ורובם באמת נכנעים ללחץ ועולים על האוטובוס. אלו שמעוניינים בקרבי, רק לא במה שהם קיבלו, לרוב מנסים ללחוץ עליהם, ומי שלא נשבר, יקבל את מה שהוא רוצה לבסוף.

למעלה