שאלה....

מאי טאי

New member
שאלה....

מישהי מוכנה להמליץ לי על דברים חשובים שכדאי לקחת לצבא.. אני מתגייסת והולכת לסגור 21 ככה שאני לא רוצה להדפק בלי ציוד חשוב. תודה.

akapulko2020

New member
אנסה

ראשית,מאיפה לך כבר עכשיו שתסגרי 21??? יוצאים הביתה בטירונות,כמובן-לא בהרכח שבת ראשונה,אבל לא סוגרים בשום מקום יש 21 ,למיטב ידיעתי אם פנייך לקרבי,לא אוכל לספק עזרה ספציפית -בהיותי משוחררת של ח"א. בכל אופן: תביאי הרבה חולצות לבנות /חאקי להחלהפ,הרבה בגדים תחתונים גם כן. מצעים משלך-כלומר ציפה וסדין,שמיכה תקבלי צבאית (איכס). נעליים נוחות-ספורט,מארטינס,מה שיהיה -תקניות זה שחורות,ונוחות זה חובה ממש. כלי רחצה -רצוי סבון נוזלי שתוכלי לתלות אותו במקלחת יהיה לך יותר נוח. שקפקפים /נעלי גומי למקלחת -חובה,אם את לא רוצה פטריות ברגליים. כל ענייני הגיינה אישית שנראה לך שתצטרכי-דאודורנט,מברשת שיניים וכו´ וכו´ הרבה גרביים-אפורות או שחורות. בטוח שכחתי משהו,אז אם יש לך שאלות ספציפיות-תשאלי ואנסה לעזור. נ.ב. רשימת הציוד של "ריקושט" לא רעה בכלל.

מאי טאי

New member
אז ככה...

לצערי הרב אני כן הולכת לסגור 21, אולי רק שבועיים אבל זה לא בטוח בכלל כרגע, אני מתגייסת לקורס טיס ובגלל זה היציאות הגרועות. אז חוץ מהדברים הרגילים יש עוד משהו? מה עם מוסיקה? יש בכלל זמן וטעם להביא דיסקמן לצבא? אהה ועוד משהו...הזכרת מצעים...הרי כל בוקר צריך לסדר את המיטות...זה לא מעכב בטרוף את הסידור? כי צריך להוריד את הציפה כל פעם מחדש? או שיש פתרון אחר? אני יודעת שצריך חולצות מתחת למדים אבל אם אני אביא גופיות זה יהיה בסדר?

akapulko2020

New member
../images/Emo45.gifראשית -כל הכבוד!!!! ../images/Emo45.gif

מוזיקה-נראה לי שיש טעם להביא ווקמן/דיסקמן ולו בשביל להירגע לפני השינה,או לרגעי הפנאי אם יהיו (בשבתות למשל,שאז אין פעילות בד"כ) בעניין המצעים-אני עשיתי כולה טירונות בנות....אבל אלא אם כן חייבים לישון בשק ישינה מנופקים,ובעצם גם אז-תאמיני לי שתעדיפי מגע של סדין ביתי מאשר של השמיכות של הצבא,אז לדעתי כן כדא:תביאי איזה סדין כזה שלא יקח יותר מדי זמן להוריד,וזהו.זה לא ממש מעכב,מתרגלים לעשות הכל מהר. בעניין חולצות/גופיות: במאמצים גופניים,מה גם שתיכף מגיע החורף,עדיף לך חולצת שרוול קצר מאשר גופיה,כי ככה כל הזיעה תעבור למדים ותהיי ג´יפה ממש מהר
,וחוצמזה שכשמסתובבים על חצי מדי ב´(בלי חולצה של המדים) אז חייבים שזה יהי החולצה עם שרוול קצר ולא גופיה. בקיצור-לדעתי אם א תממש רוצה גופיות תביאי לפחות כמה חולצות קצרות. שיהיה בהמון בהצלחה!!!!

מאי טאי

New member
אקפולקו...

א. תודה. ב. ממש עזרת לי, יש לי מלא שאלות (כמו לכל המתגייסים) אני מניחה שעוד כמה שאלות יצוצו להן בהמשך. בכל מקרה תודה, יש לי חודשיים וחצי להתכונן ככה שיש עוד מלא זמן.

akapulko2020

New member
אם יש

אם יש עוד שאלות-אשמח לעזור,אם אוכל. מה שכן-אני לא מבקרת הרבה בפורום אז עדיף שתכתבי לי שיש לאי-מייל [email protected]. il, או דרך מערכת המסרים של תפוז-מגיע אליי למייל גם כן. בהצלחה כבר מעכשיו

akapulko2020

New member
אם יש

אם יש עוד שאלות-אשמח לעזור,מה שכן אני לא מבקרת הרבה בפורום,אז שלחי אי-מייל אם רוצה ל[email protected] או מסר במערכת המסרים של תפוז. בהצלחה כבר מעכשיו!!!

למעלה