שאלה

שאלה

מישהו מכיר כישוף או לחש של אהבה שהוא לא מאגיה שחורה ושלא יכול לפגוע או שפועל בו חוק ההחזרה?

itai90

New member
הי

בכול הכישופים פועל חוק ההחזרה פשוט מתי שלדוגמה את עוזרת למישהו יחזרו לך דברים טובים דוגמה אני ריפאתי מישהו ואחרי זה הרגשתי טוב ומאושר במשך כמה ימים ומתי שאת פוגעת במישהו גם את תיפגעי דוגמה אני קיללתי מישהו ונהיתי חולה לעשרה ימים בברכת האור פם

itai90

New member
המשך

כישוף אהבה זה מיתבאו לא כישוף טוב ביגלל שאת מתעסקת אם הרגשות של האדם אבל אם אני לא טועה יש כישוף שעושה אותך יותר מושכת בפני הבחור הזה אני לא יודע אותו אבל תשאלי אליו מקווה שעזרתי בברכת האור פם

תודה..

בטח שעזרת, עכשיו אני יודעת יותר ממה שידעתי לפני... תודה, ואם תמצא את ההכישוף הזה במקרה תודיע לי שוב תודה

suki da yo

New member
לא נכון, לפחות לא לחלוטין.

אם הכישוף מכוון על בנאדם מסויים" אני רוצה ש**** יאהב אותי" אז כן, הוא באמת שחור והוא לא משהו שכדאי לעשות. אבל האפשרות ה"לבנה" היא להגיד "אני רוצה שהאהבה שהכי תועיל לי בלשב הזה תבוא אלי", ולא לא לא אני חוזרת לא חושבים על מישהו מסויים. אני עשיתי את זה לפני המון זמן, הכישוף השני שלי בסך הכל, עם כמה חברות ויקניות מסביב למדורת midsummer ואמנם לקח לזה קצת זמן, אבל זה עבר להפליא, ולא רק לי . מה גם שממש קצת אחרי הכישוף הזה התחילו לקרות הדברים שבסופו של דבר הביאו אותי למצוא אהבה... ~סוקי מאוהבת

L e s t a t

New member
כולם טועים ורק אני צודק

ויש כישוף שמוטל כך: אם למכושף יש רגשות (לפני שהמכשף גרם להן) כלפי מישהי\מישהו אז הוא יגלה אותן ואם לא - אז לא.

boly

New member
יש לי גם שאלה

אני רוצה לקלל מישהו מה יקרה לבן אדם אני יקלל אותו ומה יקרה לי אפשר את הכישוף?

ישראל22

New member
זה תלוי...

בכישוף שאת עושה, את יכולה להטיל קללה של מחלה, של דיכאון ושל עוד מיליוני דברים...אם הכישוף יעבוד אז לבן אדם המקולל יקרה מה שרצית שיקרה לו. בנוגע אליך אם את מאמינה בחוק השילוש אז את עלולה לקבל את האנרגיה ששיחררת פי שלוש, אבל שוב זה רק אם את מאמינה בזה. את הכישוף לא אוכל לתת לך מכמה סיבות: 1. אני לא יודע איזו קללה את רוצה(מטרתה). 2. אני ורוב חברי הפורום לא נוהגים לתת ככה כשפים ולחשים(בשביל זה יש שוק) וכנראה שאף אחד בפורום לא יתן לך כישוף....

למעלה