שאלה....

שאלה....

מישהו יכול להכין טוטריאל לאיך עושים פרווה, איך עושים שיער מתולתל ואיך עושים שיער שאף ברוח... בבקשה אני חייבת לכמה בובות שעשיתי ורק זה חסר לי... תודה מראש... זהר

הנה...

לשיער שעף יש לי כמה תמונות אבל בלי הסברים... אבל אני אשים בכל מקרה... ולפרווה אין לי וגם אני מחפשת אז אם יביאו לך תגידי לי בבקשה!

אני יכולה לעזור לך אם את רוצה...

אבל אני לא חושבת שאפשר לעשות לזה טיוטוריאל...אולי לפרווה אפשר אבל לא בצייר.

Mישמשית

New member
אוקיי, אני מצטרפת לבקשה

אולי יש למישהי פלטה לג´ינס? אפילו פלטה שצריך אחרי שצובעים את הדולי לטשטש בפוטושופ? *יורדת על הברכיים ומתחננת* סתם... *לא סתם!* ןעכשיו באמת...אם למישהי יש- אז שתפרסם (בבקשה) ...תודה

Shusho

New member
פלטה לג´ינס

לקוחה מתוך הפלטה הענקית הזאת שמפרסמות פה הרבה בנות.

Mooa-Numi

New member
פחח...

חשבתי שרצית שיער באף...
פרווה זה רע (אבל טאל עשתה סוודר), בייביליס, ופשוט... להעיף אותו?

coolit

New member
עוד שאלות חשובות..|בלוןכ|

מאיפה משיגים פוטו/פיינט שופ? איזה עוד תוכנות כאלה יש? מה עדיף, פוטושופ או פיינטשופ? אתן יכולות לצרף קבצים? כי אני פתאום לא יכולה!! אינ אנסה בהודעה הבאה..

coolit

New member
אני לא מצליחהההההה!!../images/Emo7.gif|בלוןכ|

אני אבודהההההההה!! למה אני לא מצליחההההההה???!!! אוף, אני בחתיכת דכאון!! ו.. היום יש לאור, הגברת האפורה, יומולדת!!! מזל טוב!!

coolit

New member
אני יכולה כבר לצרף קבצים..:)|בלוןכ

ושמישהי תענה לי, בבקשה..

ל coolit ../images/Emo20.gif

הי לך! את הפוט שופים למיניהם את יכולה להוריד בקאזה אם יש לך פשוט תכתבי את השם באנגלית. או שתחפשי בוואלה, אני לא מצאתי שם אבל שווה לחפש שוב. רוב המקומות נותנים גרסאות ל60 או 30 יום ולא נראה לי שאפשר להשיג את השלמה, רק אם את קונה או משהו...
חוץ מזה שזה תופס די הרבה מקום.... אם תצליחי את יכולה להגיד לי כי גם אני די מחפשת... תודה רבה ושמחתי לעזור!
שני

Shusho

New member
"פורום זה...

... לא מעודד גניבת זכויות יוצרים." ואל תשאלו אותי מאיפה ציטטתי את זה. אפשר להוריד את הגרסה המלאה של פיינצ´ופ מהאתר הרשמי שלהם, אבל זה ל60 יום (כותבים שזה ל30, אבל זה ל60). וזה תופס הרבה מקום-כי זאת תוכנה גדולה. מה לעשות =\

ronit330

New member
אני יודעת בערך פרווה..

גיליתי בערך איך עושים פרווה, לא יודעת אם זה נכון.. את לוקחת עם הגוון הכהה ביותר מהרביעיה ובכלים את מסמנת את הספריי,מסמנת נקודה,אבל ממש ממממממש מהר,שיהיו הרבה חורים..ואז לוקחת עוד צבע,פחות כהה,וגם איתו מסמנת נקודה,ועוד פעם עם צבע בהיר, אחר כך בעזרת העיפרון תשפצי וזהו.. הנה,הפונפון בתמונה עשוי כמו שאמרתי..

Ne§t£A GirL

New member
...תגובה!:)../images/Emo108.gif

הפרווה יפה...נראה לי שצריך לשפץ עם הפוטושופ, אבל בעיקרון נראה לי שככה עושים... ולשאר הדולי: ההצללה לא כ"כ נכונה... השיער לא נכון, הוא...אמממ...קצוות של שיער, ולא שיער... ומה יש לה ביד? אבל הרעיון ממש יפה! הביצוע...פחות...

למעלה