שאלה

ItsikH

Member
שום דבר לא מובן מאליו כשמדובר בסקס אלא רק שכל האפשרויות קיימות. רק כדוגמא, סברתך בענין הפסיבי שיהיה לו קשה יותר עם אישה כבר לא מבוססת, אני מכיר פסיבים שדווקא עם נשים לא היתה להם שום בעיה ואקטיבים שלא יכולים...

הזקפה כשלעצמה אינה בעיה רק מפני שאין ציפיה ליחסי מין תכופים בנישואים וגם לא בקשר זוגי כלשהו, זה שחלקנו זוכים למיניות משובחת בזוגיות - לא אומר שזה מקובל או נפוץ. הבעיה האמיתית היא חוסר הסיפוק, כלומר - העדר הזקפה לעתים לא מבטא חוסר חשק אלא - חשק למשהו אחר שאיננו - שזה יוצר תסכול. סתם זוגות עם ליבידו נמוך לא חסר ואין שום בעיה במקרים כאלו, אם זה הדדי.

ItsikH

Member
נשמע כמו חוסר נסיון, אתה מתאר מצב כאילו יש מראה מסוים שעושה לך את זה באופן אוטומטי ואחר שבשום פנים לא, בפועל יש כל כך גורמים שמשפיעים על זקפה בנוסף על מראה, ועוד תחווה זיקפה במצבים שלא חלמת שתהיה לך ולהיפך. במקרה אותו בחור שחיבבת, יתכן בהחלט מצב שמישהו חיצונית "לא עושה לך את זה" לכאורה ועדיין תמשך אליו מסיבות אחרות, רק שעם הבחור הזה - זה לא קרה.

ItsikH

Member
"בקלות לוותר על גבריות לגמרי" זה בדיוק *לא* מה שאמרתי. אמרתי שזקפה ניתן להשיג גם במצבים בהם אין משיכה מינית. זה דורש מאמץ, זה הכל, מאמץ שלא מאפשר אינטימיות פיזית אמיתית ולא מאפשר סיפוק במין לאורך זמן. זקפה ואורגזמה לא בהכרח מבטאים סיפוק, הנאה או קרבה מינית (ובמאמר מוסגר, זו טעות להאמין כנתון שאם הפרטנר חווה זקפה ואורגזמה אז הוא נהנה ומסופק).

[זה לא ממש קשור לאפשרות שגבר יהיה מושך בעיניך למרות שאינו יפה לכאורה, זה כבר ענין אחר, הטעות היתה שלי להכניס גם את הענין הבלתי תלוי הזה]

ItsikH

Member
אל תסבך את ענין הפוליטי-תדמיתי, ושוב לא זה מה שאמרתי בכלל, ואם איזה שהוא סטרייט יסיק מזה שיכול הומו לחיות עם אישה כמוהו, אני לא אשם שהוא אידיוט: זה לא שונה בהרבה מהטענה שהוא עצמו יכול לחיות עם גבר - הוא *יכול טכנית*, הוא רק יסבול, ענין פעוט וחסר חשיבות
.

ובאמת, בחברות בהן אושרך האישי אינו ערך כלל ואתה מחויב להקריב אותו למען הקהילה/מולדת/דת/שקר כלשהו, זה נימוק סביר לאלץ אותך להתחתן עם אישה ותתמודד, אז תסבול, והיא תסבול - אתם בכלל לא אמורים להיות מאושרים. לא אתם, לא הילדים שלכם ולא אף אחד אחר.

אבל, אם מראש אתה מניח שקשר זוגי אמור להיות מספק לשותפים בו ולתרום לאושרם, כי אחרת אין בו טעם, ברור למה אותו סטרייט שמסיק זאת מדבריי הוא אידיוט.

ruth02

New member
שאלה

האם יכול להיות גבר נשוי + ילדים ושיהיה הומו (הוא מקיים יחסי מין עם אישתו) ?
ואם כן, אז איך הוא שוכב עם אישתו ?

ruth02

New member
נ.ב

כשמתחילות איתו נשים אחרות (הוא חתיך) אז הוא ממש נרתע, מתעצבן ונהיה תוקפני, לא התנהגות אופיינית לגבר
אשמח לקרוא דעתכם בעניין.

כן.. יש מלא מקרים כאלה

של גברים שנשואים ומהצד מנהלים קשרים עם גברים אחרים. הם הומואים לכל דבר פשוט הם נשואים רק בשביל להציג את עצמם סטרייטים ומרמים את האישה לטעמי ואת הסביבה הקרובה. לזה אני מתנגד נחרצות. אבל שוב שכל אחד יעשה מה שנכון לו...

תבדוק בגוגל גברים הומואים נשואים לאישה תקבל המון כתבות אם הנושא מעניין אותך.

ruth02

New member
תודה על תשובתך,

אני בחורה, לא גבר, ורק לאחרונה התחלתי לחשוד כשראיתי איך הוא מגיב לסיטואציות שבהן יש קירבה לאישה, הוא גבר מאוד כריזמטי ומושך ובאופן טבעי נשים נמשכות אליו אלא שזה ממש מלחיץ אותו, הוא ממש מתעצבן ונהיה תוקפני כלפי אישה שרק מנסה להתקרב אליו או אפילו רומזת לו רק במילים, לא ראיתי דבר כזה, גם לאישתו הוא קר, רק מה שאני לא מבינה זה שאם הוא נמשך לגברים אז איך הוא מצליח לשכב עם אישתו ? איך יש לו זיקפה ממנה בכלל ?

אז אולי זה משהו אחר?

אולי הוא פשוט נאמן לאשתו אם הוא נשוי... למה נשים צריכות לרדוף אחרי גבר נשוי?

ruth02

New member
יכול להיות שזו

הסיבה אבל גם גבר נשוי שלא רוצה לבגוד לא יהיה תוקפני כלפי בחורה שמגלה בו עניין, הוא יסרב בעדינות, האמן לי, התוקפנות שלו כלפי נשים ואיך שהוא מתעצבן כשרק הוא חושב שמישהי מתעניינת בו זה לא דבר רגיל לגברים, אגב, אני לא בטוחה שהוא שוכב עם אישתו, ניראה לי ככה אחרת היא לא היתה מסכימה להיות איתו נכון ?

נראה לי שאת תסלחי לי אבל רכלנית גדולה

תני להם לחיות את חייהם בין אם הוא הומו או לא ... בהתחלה חשבתי שזה חבר שלך אבל סתם רכילות או שאת מעוניינת בנשוי עצמו זו דעתי.

ruth02

New member
ואם זה חבר שלי או אחי ? מה אתה מנבל את הפה,

לא מתאים לך אז אל תענה אבל אל תכנה אותי שמות מבלי שאתה מכיר אותי בכלל, גם לי יש פה חבל על הזמן אבל אני לא אפתח אותו עליך כי אני מכבדת את הפורומים כאן ואת האנשים שנמצאים בהם

ruth02

New member
אבל אמרת

שיש הרבה גברים הומואים שמרמים את האישה, אז שוב אני שואלת אותך, אם הם הומואים אז איך הם מסוגלים פיסית לשכב עם אישה ? לפי מה שאני יודעת גבר הומו לא מסוגל לחדור לאישה, לא תהיה לו זיקפה כי הוא לא נמשך אליה, אני טועה ?

למעלה