שאלה

Mr Fahrenheit

New member
יש פה בתפוז פורום לסביות (בארון) נשואות לגבר

לא מן הנמנע שיש גם את המצב ההפוך..

ruth02

New member
בהחלט !

מדובר במישהו מאוד מאוד קרוב אלי ומאוד חשוב לי שהוא יהיה מאושר ולא יחיה חיי שקר, מה דעתך, האם כדאי לפתוח את הנושא ולשוחח איתו על כך או שפשוט לעזוב את זה ? כואב לי לחשוב שהוא חיי חיים בסתר וסובל, מה דעתך מר פרנהייט ?

אם כך אני מתנצל על דברי מקודם

אני חושב שלא כדאי לפתוח את הנושא הוא מבוגר ונשוי חבל לעשות בלאגן לחינם. אלה הם חייו הפרטיים והוא יחליט מה לעשות עמם זו דעתי.

ruth02

New member
מקבלת התנצלותך ! מצד

אחד זה אולי יכול להקל עליו אם ידע שיש מישהי מאוד קרובה אליו שמבינה אותו ומקבלת אותו כמו שהוא, שלא ירגיש לבד בעניין, מצד שני זה יכול באמת להלחיץ אותו, אבל אני אקבל את דעתך, אניח לזה בתקווה שהוא ירגיש מספיק קרוב וחופשי אליי בשביל לבוא ולפתוח את הנושא.

Mr Fahrenheit

New member
דעתי כדעת "עוזר באהבה"..

הוא אדם בוגר וראוי שתניחי לו עד שירגיש נוח לפתוח את הנושא איתך.
דבר ראשון - את בכלל לא יודעת אם זה המצב.
שנית, אם אכן זה המצב, אולי אשתו בכלל יודעת? אולי היא לסבית והכל סידור הדדי? אולי יש לו מאהב קבוע והוא נלחץ בכלל זה? בקיצור - הניחי לזה, מסקרן ככל שיהיה, זה לא עניינך.

ItsikH

Member
יש טווח עצום של אפשרויות קודם כל, לגבי השאלה "איך הוא שוכב עם אשתו", די נדיר שגבר לא יוכל *בכלל* לעשות את זה, תמיד אפשר לחשוב על משהו אחר. הבעיה ביחסים רומנטיים עם אשה היא שלאורך זמן זה לא יכול לעבוד, כמשהו קבוע, כי הוא יחווה חוסר מתמשך בסיפוק מיני ובקרבה מינית. אני מכיר לא מעט הומואים שבעברם קיימו ממש יחסים רומנטיים עם אשה לפרק זמן כלשהו, לפעמים מתוך נסיון להתכחש למיניות שלהם.

הנה כמה דוגמאות אפשריות למצבים כאלו בהם נתקלתי:
האשה לא מודעת, והגבר מקיים יחסים עם גברים. לכאורה זה לא שונה מ"סתם" גבר בוגד, אלא רק שבמקרה הסטרייט הבוגד - יש לו סיפוק עם אשתו, אחרת לא היה מתחתן איתה (אני מאוד מקווה בשבילו
).
האשה מודעת, הגבר מקיים יחסים עם אחרים, ולמרות זאת המסגרת המשפחתית נשמרת.
שני הצדדים, מאהבה אפלטונית, בוחרים ביודעין לוותר על המרכיב המיני בזוגיות הרומנטית שלהם ומקיימים משפחה במלוא מובן המילה. זה ויתור כואב אבל מוסכם.
הגבר בוחר לוותר על מימוש המיניות שלו ביודעין וגם עומד בזה.

כמובן, אנחנו מכירים רק את המקרים של היחסים מחוץ לזוגיות, כי אחרת - אין סיבה שנחשף להם. אם הגבר לא מממש את הנטיה ההומוסקסואלית שלו, ממילא לא נוכל לדעת.

מספר האפשרויות הוא כמספר האנשים.

למעלה