שאלה

שאלה

בריטני אומנם הזמרת הכי טובה ומעולה שיש אבל איזה מהשירים שלה אתם הכי פחות אוהבים? בריטני משלבת כישרון,ווקליות,יצירתיות ואופנתיות גם יחד!!!!!מעולה!אברלין סתם גמדה טיפשה-תפתחו לה פורום ותעופו מפה!

mandy

New member
לכוווולם לפתוח מהר!!!!!!!

אחרי שהסתכלתי על הפורום הזה וכל ההודעות שכאן...הבנתי שבאמת כל הכבוד למנהלת הפורום אבל...מה הולך כאן??? רק ריבים והתווכחויות! אתם צריכים לקחת דוגמה מהפורומים של ג´ניפר לופז ובקסטריט בויז! שם מדברים על מה שקורה להם ועל המוזיקה שלהם וחדשות וכו´ והכל נעשה ברוח טובה ולא מתווכחים כל הזמן! בעצם, יש וויכוחים. נכנסים כל מיני מעריצי ווסטלייף ומריה קארי לפורומים אבל בכל זאת מצליחים להשתלט על זה ולסלק אותם. כאן, אנשים רק נסחפים לוויכוחים מיותרים: האם בריטני עשתה ניתוח או לא, למה אבריל מחקה אותה (למרות שיש להן מוזיקה שונה לגמרי), האם השיר של בריטני מחומצן ועוד הרהורים חסרי בסיס כאלה. אז לא באתי לפתוח כאן עוד ריב, רק אמרתי את מה שרציתי להגיד, ואני לא אתפלא אם ימחקו את ההודעה הזאת למרות שרק הערתי את עיניכם כדי שהפורום ימשיך בצורה טובה. בהצלחה

K © B I

New member
באמת קחו דוגמא...

אבל את לא יכולה להאשים את מעריצי בריטני, זה הילדים המשועממים שמקנאים בבריטני...למרות שגם בימים ראשונים של פורום JLO היו רק ריבים וויכוחים...הייתי נוכח בהם!

mandy

New member
אתה יודע מה

אני לא מאשימה את המעריצים של בריטני אלא בזה שהם נסחפים לוויכוחים כאן. הרי הם מנסים לשכנע את ה"ילדים המשועממים" שבריטני הכי טובה אבל הם לא ישתכנעו כי הם באו לכאן כדי להגיד ההפך! אני באמת מקווה שזה כמו שאתה אומר ושעם הזמן הפורום לא יהיה זירת ריבים.

פיית

New member
בכלל לא

אף אחד לא מנסה שום דבר ומתחיל לעצבן דיייייייייייייייי כבר

סליחה???????

מי את חושבת שאת?????? לכי לעזאזל!!!!! זה מה שיש לי להגיד לך!!!! אם יש לך בעיות שכליות זה לא אומר שאת צריכה להשמיץ את הפורום שלנו!! כן כן של ווסטלייף!! את ממש לא חייבת להגיד דברים כאלו על הבנות שם ועל הפורום עצמו כי יש לנו סבבה של פורום והרבה פורומים פה צריכים לקחת דוגמא ולהיות חמודות כמו הבנות שם!!! אנחנו מדברות מלאאא על ווסטלייף! טוב אנחנו לא דברות על דברים שהם לא ווסטלייף! א תחשבי פעמיים לפני שאת פותחת את הפה הבנת?!?!?!

פיית

New member
מה את סנילית

מי מדבר על ווסטליף זה פורום של בריטני? ההודעה הזואת היתה חתיחת מכה רצינית אני עדיין בשוק ממך...

לא דיברו על ווסטלייף? הינה!

"אתם צריכים לקחת דוגמה מהפורומים של ג´ניפר לופז ובקסטריט בויז! שם מדברים על מה שקורה להם ועל המוזיקה שלהם וחדשות וכו´ והכל נעשה ברוח טובה ולא מתווכחים כל הזמן! בעצם, יש וויכוחים. נכנסים כל מיני מעריצי ווסטלייף ומריה קארי לפורומים אבל בכל זאת מצליחים להשתלט על זה ולסלק אותם" מה זה?? לא השמצה?????? ותהיה בשוק כמה שבא לך! לא מעניין אותי! תפסיקו להגיד דברים על ווסטלייף ואני אשתוק!

פיית

New member
סליחה????

תראי לי הודעה אחת שאני פיית אמרתי משהו רע על ווסטלייף וחוץ מזה אני די מעריצה שלהם אז למה לי לומר דברים רעים אליהם עם אני מעריצה?

מה?!

אני אמרתי שאת אמרת??? הMANDY הזאתי אמרה לא את!!!!! אני לא באתי אליך בטעות אלה אליה!

mandy

New member
מעריצת ווסטלייף חביבה

למה את מתחילה לריב? אני ביקשתי לריב? ראיתי שאת מדברת ככה גם בפורום של ג´ניפר לופז. את ממש בעצבים ילדה, מה אני אגיד לך... מי השמיץ את הפורום של ווסטלייף??? אני לא אמרתי שום דבר רע על הפורום הזה, רק אמרתי שהיו ריבים בין מעריצות ווסטלייף לבין מעריצות בקסטריט בפורום של בקסטריט ואולי את לא אחת מהן אבל רציתי להדגיש שהריבים שם לא מתפתחים יותר מידי כמו כאן, ואפשר להשתלט עליהם. חוץ מזה- את כאן הלא בסדר, מה את משוטטת לך בין הפורומים וצועקת על כל אחד שאומר מילה אחת מסכנה על הלהקה שלך? אני רואה שאת בעצבים על כל אחד! מה את אומרת "לכי לעזאזל"? מה קרה?

מה לעשות

אני עצבנית! ורק שתדעי אני אף פעם לא נכנסת ככה לפורומים ומקללת אבל חברה שלי אמרה לי שככה אמרו על ווסטלייף וזכותי להגן עליהם! אם זה מרגיז אותך אז פשוט אל תגידי עליהם דברים רעים טוב? ושימי לב שגם שם זה בגלל שירדו עליהם ולא סתם! אני אף פעם לא תוקפת סתם! אבל מה לעשות יש כאלו אנשים בעולם כמוך וכמו עוד אנשים שחושבים תמיד שהם הכי טובים ומה שהם אוהבים הכי טוב! אז איש חכם ושמו ניקי ביירן פעם אמר - "אל תחשוב שמישהו יותר טוב ממך אבל אל תחשוב שאתה יותר טוב ממישהו אחר!" וזה מישהו מווסטלייף אמר את יודעת? יופי! ביי! ושאני לא יתפוס אותך אומרת משהו כזה או אחר עליהם הבנת?

mandy

New member
את יודעת כמו

מי את נשמעת? "ושאני לא יתפוס אותך אומרת משהו כזה או אחר עליהם, הבנת?" כמו הפרחות האלה שצועקות כמו לא יודעת מה "תזהרי ממני! שמעת?" חחח כאילו מה הקטע שלך? למה את חושבת שזה מזיז לווסטלייף? והקטע הוא- שלא אמרתי שום דבר רע עליהם! חחחחחח את מצחיקהההההה

תמיד אומרים

שהמעריצים דומים למי שהם מעריצים... כשאת אומרת שהמעריצות מהפורום שלנו (את עושה גם הכללות פה) באות ועושות בלאגנים זה כאילו אמרת את זה גם על ווסטלייף! ואולי לא איכפת להם אבל מה לעשות אני לא מסוגלת לסבול שאומרים כזה דבר על ווסטלייף! ולא מענין אותי כמו מה אני נשמעת לך! תחשבי עלי מה שבא לך! אבל על ווסטלייף אל תפתחי את הפה!

יש שיר של בריטני שאני לא הכי אוהב

והוא- One Kiss From You
לא יודע למה אבל אני לא ממש אוהב אותו

avivs

New member
שאלה

אני לא רוצה ליפגוע במריציה של בריטני, אבל אמרתם למישהי לכי לפורום של אבריל, איזה פורום זה?

למעלה