שאלה...

• פותח הנושא kyle
  • פורסם בתאריך

kyle

New member
שאלה...

האם ערים מסימסיטי 3000 יעבדו ב- 4000?

reshef

New member
לא חושב...

אלה פלטרפורמות משחק שונות... אם SC4 היה משחק הרחבה ל SC3000 אז זה היה אפשרי.

reshef

New member
לא חושב...

אלה פלטרפורמות משחק שונות... אם SC4 היה משחק הרחבה ל SC3000 אז זה היה אפשרי.

reshef

New member
וואלה?

לא ידעתי... בכל אופן 3000 ו-4 אלה פלטפורמות שונות וקשה לי להאמין לזה, אבל אם אתה אומר שערי 2000 הפכו לערי 3000 אז זה יכול להתברר כאפשרי.

אני לא חושב שתהיה התאמה

למרות שאם אתה אומר שיש התאמה בין 2000 ל- 3000.... בכל מקרה, המשחקים בעולם התקדמו, והרבה דברים שונים, ואני לא חושב שהם יבזבזו כמויות אדירות של משאבים על אופציה לייבוא ערים. אחרי הכל, יש להם אינטרסט שתשחק הרבה במשחק..

kyle

New member
חבל...../images/Emo10.gif

כנראה שאני חייב לבנות עוד "אוקלנד" במשחק הזה...

המשחק אמור להיות שונה לגמרי

אתה לא אמור לחזור על אותו התהליך.. בנה עיר חדשה ותהנה ממשחק שונה

kyle

New member
מזתומרת "שונה לגמרי"?

עדיין חייבים להתמודד עם כל הבעיות המעפניות שגרמו לי למינוסים אדירים כשהתחלתי לבנות את אוקלנד שלי, ויקח לי הרבה זמן להרים כל מיני מבנים גבוהים ומפורסמים (פרסים) ולעצב את העיר איך שבא לי. אולי יש סיכוי...

מעולם לא הגעתי למינוס ../images/Emo4.gif

בכל מקרה, הבעיות יהיו שונות, הרבה באגים תוקנו, האופציות ניהול העיר, עד כמה שהבנתי, יהיו שונות, ובכלל הנה דוגמאות קטנות: הרי בסים סיטי 4 המחלפים יהיו רציניים בהרבה, יהיו בנייני "פרסים ומתנות" שונים, ולא תוכל לייבוא עיר בצורה מוצלחת בכל מקרה..

kyle

New member
לא הגעת למינוס!?../images/Emo12.gif

אני צריך הצצה נוספת בחוברת המשחק!

חוק הברזל שלי במשחק, כמו גם בחיים

הוא לעולם, אבל לעולם לא לקחת הלוואת, כך שלא יהיה אפשר להכנס למינוס.

kyle

New member
אהה, על מינוס כזה דיברת...

אני דיברתי על זה שנגמר הכסף והוא עובר למינוס. גם אני לא לוקח הלוואות!

Sפיידי

New member
תשמעו,

מה שינו שם חוץ מגרפיקה וקצת פה ושם? אז למה שלא יהיה אפשר? בסים סיטי 4 הבטיחו לשפר הרבה דברים כבישים שילטה גרפיקה ועוד ועוד אמרו שדברים יהיו יותר קלים ויהיה הרבה יותר אפשרויות, נחכה ונראה.....

Sephiroth

Member
פשוט עבודה בעיניים המשחק הזה

אני לא אתפלא אם נגלה שערים של סימסיטי 2000 יעבדו גם על 4000. זה פשוט שידרוג גראפי קל של 3000, כמו ש-3000 היה שידרגו גראפי של 2000 ברור שנוספו פה ושם אופציות חדשות למשחק, אבל מבחינת מנוע - הם זהים לחלוטין. אז יופי - מאפשרים לנו לעצב את הקרקע כמו שאנחנו רוצים, והיא לא נראית כזאת ריבועית ומגעילה - אבל מה עם העיר עצמה ? לא היא חייבת להשאר ריבועית ומכוערת ? תסתכלו בתמונות שפורסמו - יש שם תמונה של כביש אלכסוני. תסתכלו על המדרכות משני צדדיו - חצי משולש !! כי הכביש תופס חצי משולש בפני עצמו. כמובן שחזיתות הביניים עדיין פונות ל-4 כיוונים אפשריים במקום לחזיתות הכביש. חוסר השקעה וזילזול מופגן - הגיע הזמן שיקומו מתחרים לסדרת המשחקים הזאת ויוציאו משחק ראוי לשמו. עם מאיצים תלת מימדיים שמציגים בו זמנית עשרות מיליוני פוליגונים, היה ניתן לצור סימולציה של עיר אמיתית ! לא יותר ולא פחות. ואגב - בדיוק בגלל סיבות אלו, אני לא חושב שאי פעם מישהו יצור ת"א יפה ואמיתית באחד ממשחקי סימסיטי.

SkyscraperMan

New member
בקשר לכביש אלכסוני

משום מה לא רואים שם שיש מדרכה במקום, יש תמונה שתראה שיהיה מדרכה במקום... זה די נכון שזה פשוט שידרוג גרפי של סים סיטי 3000, אבל הצל מוסיף הרבה, גם אפקט הלילה ואחר הצהריים המשחק תוכנת בארה"ב, והוא מתוכנת ליצור ערים כמו שיש בארה"ב וגם ערים מחוץ לו, מגדלים בשורה, אותו זווית את תל אביב אף פעם לא יהיה אפשר לעשות במדויק, אבל גם בערך זה יפה, סים סיטי 4 עוד לא הגיעה לגרסת "בטה", מקסיס יוכלים לשנות דברים לפני שהם יוציאו את המשחק לשוק, אז לבנתיים נקווה למשחק טוב

SCG

New member
איזה שטויות...

אני משחק המון זמן בסימסיטי 2000 ו 3000 ויש המון הבדלים בינהם. הבדלים עצומים... 3000 זה לא שידרוג גרפי של 2000 אלה משחק אחר. נתחיל בזה שהגרפיקה שונה לגמרה, כל המערכת שונה איך שהעיר מתנהלת המנוע הפנימי של המשחק, הדרך בתים נבנים ומתקדמים זה דברים שונים לגמרה. בקשר ל 4 צריך לזכור שזה משחק תלת מימדי מלא עם אפשרות למצלמה כמעט חופשית זה לא מודולים קבועים עם אפשרות לזוז 90 מעלות לכיוון אחר. דבר שני סיםסיטי 4 יש הבדל עצום במנוע שיהפוך אותו למשחק הסימסיטי הכי טוב והוא העניין שהסביבה מתחלפת בזמן אמת. בסימסיטי 3000 העיר התעדכנה כל חודש או לפעמים חצי חודש תלוי במהירות בסימסיטי 4 הכל יתרענן ישר בלי לחכות עד שהמים יגיעו לצינורות אחרי כמה זמן. דבר נוסף שב 4 המשחק הוא יהיה אזורי כלומר תיהיה השפעה אם אתה בונה 4 בתי ספר בצפון העיר ובדרום אתה לא בונה בכלל, אנשים בדרום יתחילו להתלונן, כי העיר לא תיהיה מאין קולקטיב אחד גדול אלה זה יהיה פזור ויהיה אפשר לשמוע תלונות של שכונות מסויימיות ואנשים מסויימים. אל לנו לשכוח את מערכת הכבישים המהירה החדשה שמקסיס מציע, לא עוד כביש יש מכוער עם כמה ירידות אלה מחלפים גדולים ומציאותיים. נקווה שגם תיהיה אפשרות לתת שם לרחובות.

Sephiroth

Member
מה הקשר בכלל ??!

כל מה שאמרת הם הבדלים סמנטים בלבד - כל מיני פיצ´רים קטנים שהוסיפו מבחינת המנוע הגראפי ומודל שמירת הנתונים של העיר - הוא נשאר זהה לחלוטין ! מטריצה (או למי שלא מכיר את המושג,מערך דו-מימדי - ביקצור - טבלה עם המון ריבועים). סימסיטי 4 אינו משחק תלת מימדי - מכיון שאם הוא היה, הערים לא היו נראות כמו ערים "אמריקאיות" שבנויות כמו שתי וערב. ואגב - גם בערים אמריקאיות יש לך שדירות אלכסוניות שחוצות רחובות בעיר כמו ברודווי במנהטן. מצחיק אותי שעברו כבר 10 שנים מאז יצא סימסיטי 2000, ומקסיז משנים רק את המשחקיות ומיפים את הגראפיקה - אבל תמיד מתבססים על אותו מנוע. וזאת הסיבה, שערים של 2000 עבדו ב-3000, ולדעתי ערים של 3000 יעבדו ב-4000 כי בסך הכל יש להם מטריצות מוכנות, הם יודעים איפה יש כבישים, ואיפה יש ביניינים, כי הכל עניין של X ו-Y. ומה שיקרה הוא שפשוט יופיעו בינייים של 4000 במקום ביניינים של 3000, וזהו. מה שיקרה אח"כ מבחינת שוני של המשחק עצמו זה כבר משהו אחר - אבל מבחינת העיצוב של הערים, אין סיבה שהן לא יעברו.

SCG

New member
זה ממש לא קשור!

לאדון ספירות´ החייל הכל יכול: אז מה שזה עובד על מטריצה... זו השיטה הכי יעילה לעשות משחק כזה, גם סימס עובד על מטריצה עז מה? זה שהבסיס אותו דבר זה לא אומר שהשוני הוא קטן, יש הבדל גדול החל משיטות הסריקה של המטריצה ועד המון פיצ´ורים חדשים למחשק. אגב המשחק הוא כן תלת מימדי לעומת שאר המשחקים זה לא משנה שהערים בנויות כמו שתי וערב זה לא אומר שהמשחק לא תלת מימדי בעל מנוע משחק חדש. לעומת 2000 ו 3000 פה תיהיה מערכת חדשה וריאלסטית יותר לניהול העיר. ב-4 המערכת תיהיה מאד ריאלסטית לא נראה יותר בניינים קופצים משום מקום ומתחלפים במהירות זו תיהיה ממש עיר נומרלית שהבניינים נשארים אותו דבר כמה עשרות שנים אם לא יותר ורק משתנים חזותית לפי התקופה, זה דבר ממש מגניב וחידוש עצום לעומת שאר המשחקים, ודבר נוסף שיש זה שסוף סוף נוכל לראות עיר שנראת נורמלי לעומת 2000 או 3000 שם אתה רואה גורד שחקים ולידו בניינים לא קשורים דבר שהורס את המראה הריאלי, דבר כזה לא יהיה ב 4 כי הכל יהיה שם מותאם וקשור יהיה חניות מכוניות שיוצאות מאזורי חניונים ולא צצות בלי קשר בכבישים.

למעלה