שאלה...

• פותח הנושא kyle
  • פורסם בתאריך

Sephiroth

Member
שוב פעם התגובה שלך לא קשורה

אהת שוב מדבר על ה-gameplay וזה בכלל לא מה שאני מדבר עליו. ולא - המנוע לא תלת מימדי - כי אם הוא היה, אולי היית רואה איפשהו screenshot שאינו בזווית הרגילה של 45 מעלות. אם היית מבין קצת ולא סתם קופץ מעל הראש, היית מבין שמשחק תלת מימדי לא יכול להיות מיוצג במטריצה - בגלל עצם היותו תלת מימדי ! כשפירוש המילה מטריצה הוא מערך דו מימדי. לביניינים יש רק 4 צדדים, ולא, לא תוכל לסובב אותם כמו שאתה רוצה ולא תוכל לשים בנינים שאינם מקבילים אחד לשני. אני מרגיש שאני חוזר על עצמי כבר בערך בפעם החמישית בנושא - ומשום מה אנשים קצת מסרבים להבין את הכוונה שלי. אז בזאת אני אסיים, ולא אוסיף תגובות בנושא. סתם להמחשה - אני מוסיף פה לינק לאתר של חברה שבונה מודלים תלת מימדיים של ערים. כבר בעמוד הפתיחה תראו הדגמות. ככה בדיוק סימסיטי 4 היה צריך להראות (כמובן בתוספת טקסטורות על הבניניים)

סוף סוף!

חושבים כמוני! אני חשבתי את זה כבר בפעם הראשונה שראיתי את תמונות הזוועה של איך שזה הולך להיראות. לעומת זאת, אחרים פה חושבים שזה "וואוו" ו"אני חייב תמשחק הזה" וזה בכלל לא ככה. וברור שזה היה יכול להיראות ממש כמו עיר! אני לא חושב שזה אפילו ניראה תלת מימד כמו שצריך. אני משחק בסטרונגהולד ומקסיס היו מתים להגיע לרמה של הגרפיקה שיש שם!אחת הסיבות שהפסקתי לשחק בזה, זה בגלל שאיפשר ליצור עיר ממש כמו שרוצים. אני שונא את איך שהאדמה ניראית והעצים וכל הריבועים האלה שכל המשחק מבוסס עליהם ובגלל זה איפשר ממש לעשות מפה אמיתית! אהה ועוד משהו: הנמל תעופה ממש מבחיל! איך שראיתי את הכחול-תכלת הזה הייתי מזועזע, אפילו הנמל תעופה ב 2000 היה ניראה יותר טוב! בקיצור מקסיס סתם ממהרים לגמור עם המשחק הזה ובאמת תודה שהם נזכרו לעשות משהו שנתיים מאז שאנלימטיד יצא. אממ ועוד משהו: אפחד לא שם לב לחוסר פרופורציה בלנדמרקס? מגדל אייפל בגובה של מגדלי התאומים, ארמון שנברון יותר קטן מפסל החירות.. דיי אני מתחיל להתעצבן! חחח בעעעעעעעעעעעע

למעלה