שאלה

• פותח הנושא boly
  • פורסם בתאריך

boly

New member
שאלה

אני רוצה "אבן הגנה" (אין לי מושג איך לרשום את זה) שתגן עלי מפני דברים רעים כמו עין רעה וכאלה כי מזמן האחרון אני כל הזמן מקבלת מכות פעם נפלתי מהכיסא ויש לי בלוטה ופעם ילד אחת דפק את היד שלי לקיר ואתמול אחיין שלי כמעט לא שבר לי את היד (הוא בן 2 ובחודש הבאה יש לו יומולדת חיחיחי) אני רוצה אבן כזאת שתגן אלי מפני דברים רעים משהו יכול לעזור לי? אני ישמח מאוד...

מצטער שלא הגבתי יותר מוקדם.......

פשוט רציתי לסדר קצת את כל האבנים שיש לי להציע בשביל שלא יהיו טעויות אז.... כהה....... האבן שאני מתשמש בה היא טורמלין שחור- היא מגנה מעין הרע ודברים רעים כמו כישופים למניהם שאנשים מנסים להטיל עליך (ההשפעה לא ממש חזקה, עדיף להתשתמש במגן). עין החתול- עושה את מה שהטורמלין השחור עושה אבל יותר ויותר חזק!!! זאת אבל שעולה הרבה, ויש הצדקה! אני קניתי את האבן הזו לאחי ליום הולדות כי זו אבן ממש ממש חזקה והיא שווה כל שקל....... כמה עובדות על אבנים- 1.האבנים עשויות ממנירלים שנמצאים באדמה, כך הן עוזרות לנו (בעיקר לבריאות) כי גם גופנו עשויי (גם) ממנירלים! 2. ככל שהאבן יותר גדולה כך ההשפעה שלה תהיה יותר חזקה. כלומר ככל שהגוש יהיה יותר גדול כך הוא ישפיע יותר חזק על "המשתמש"

למעלה