שאלה...

בננה147

New member
עונה

אני...לא מצאתי סיבה מספיק טובה בשביל לעשות את הצעד..אבל אבל אל תקשיבו לי ...אני קטינה

קליט

New member
לא נכון, מחילה, נשמה

יש את הבחור ההוא שאת חולה עליו !

ג'סטין ביבר?

בננה147

New member
משו

שאני לא יודעת..? גלה לי...ראית את שמי ברשימת המאורסים..? ומי המאושר? גלה לי גלה לייי

קליט

New member
הבחור שלה נראה לי . .

הבטן שלו כואבת לו מרוב ש`בננה` מפתיעה אותו בצחוקים ובקטעים . .

בננה147

New member
חחח קליט ירד לי האסימון

ההוא מהפרופיל שלי?

הכוונה הייתה...לרבי נחמן מברסלב....קרא שוב:)

קליט

New member
אכן !

שמעתי שהיה בחור אחד בעבר שמאוד רצית אותו, אז את יודעת פחות או יותר מה את מחפשת ! . ואת לא מספרת לנו, בחרת בחיים קלים אה ?

קליט

New member
אני אומר

שהיות ויצאת עם כמה בנים אז יש לך כיון מה את מחפשת, ולמה את נמשכת . אם כן נשאלת השאלה ~ למה לא ענית לשירשור שאת עצמך פתחת בפורום זה לא מכבר בנושא "מה אתם מחפשים, ולמה אתם נמשכים ?" ?? !! . רק ענית שאת לא יודעת . נו באמת ! . החברים בפורום משתוקקים לשמוע מה בננה החריפה והמתוקה מחפשת וכו` ! . אולי יש פה בחור בשבילך ? . . . .

קליט

New member
בננה, מה העניינים ?

הכי מושך/מגניב/מרתק זה הגוף של האישה, והפנטזיה הפרטית שלנו, שפתיים יישק, זה גם צורך חזק שטבוע בנו - אהבה גופנית, ואליו אנחנו משתוקקים . כל השאר זה גם נחמד וקסום, לא ניסיתי, לא בדיוק מצפה למשהו שאני לא יודע מהו, ולא מרגיש צורך אליו . ברור שמתי שאהיה בקשר זה יהיה קשר חם ואוהב . . ואולי אפילו - עד לב השמים . . . אומרים שנשים רוצות להתחתן כדי להביא ילדים . ככה שיתכן אולי לומר ששני המינים לא הכי מאוזנים . יש להניח שהעולם מושלם גם מהבחינה הזאת, כי גבר לא היה מביט לכיון של האישה אם היא לא היתה מושכת אותו, ואישה, לא היתה טורחת ומשקיעה את הנשמה שלה עבור ילדים, אם היא לא היתה מרגישה צורך עמוק לילדים .

מה זה בכלל המילה שידוך

אז ככה המילה מקורה בתרגום יונתן בן עוזיאל בפרשת נוח 'וישכו המיים' 'ואשתדכו מיא' כלומר רוגע ושקט (בעיקר נפשי אך לא רק...)
לא לחינם אמרה נעמי לכלותיה מצאנה לכן מנוח חתונה בגדול זה כמו שכתבו קודמיי מישהו שיקבל אותך באופן טוטאלי ויחיה איתך עם כל החסרונות והיתרונות שלך
מה שחתונה עושה בניגוד לחברות מחוץ לךנישואין זה מערכת של מחויבות בניגוד לחברות שהמחויבות בה היא פחות ואתה לא צריך לשלם מזונות כשאתה נפרד (נקטתי בכוונה דוגמא מוגזמת בתכל'ס לא צריך להסביר מה החילוק)
מקוהב שעזרתי לך

קליט

New member
מחילה, יש אנשים שקוראים/מגיבים - ככה מלמעלה

שאלו כאן "מה הכי מושך אותך בנישואין" ועניתי דברים נכונים ונוכחים, - לגבי לפחות . אחר כך חשבתי ש יש נשים שלא מרגישות נוח אם מספרים להן את האמת, ואסור לספר להן למשל ; שאתה שבע רצון שהיא בלונדינית ותמיד חפשת בלונדינית, כי היא תפרש את זה שאתה נמשך רק לחיצוניות שלה . . והיה מין הראוי שהוסיף בתגובה שלי שכמובן, אנחנו לא בוחרים אישה לפי נתונים חיצוניים בלבד . יש כאלה שמחפשים אופי מסוים, ויש הרבה שמעריכים כל אופי איכותי . בכל אופן, ודאי שיש משהו כובש בפנימיות של האישה, בחכמתה, באצילותה, בהשקפת עולמה . ובאישה שבחרנו . ואנחנו מתחברים לכל המכלול המקסים . *נראה לי אפילו שמי שחשוב לו `חזה` מסוים זה בסדר גמור אם הוא יחפש את זה (עד לגיל מסוים), נכון, זה נשמע טיפשי, נשמע גם טיפשי שבנות נמשכות אחרי גבר גבוה בדווקה, או עיניים בצבע מסוים - למשל . *וציינת דבר נכון, שבשידוכים יש שקט מבורך שמאפשר להשאר בפוקוס . *בעזרת ה` אחרי שנים רבות של כתיבה, - גם אתה תדע להתבטא נכון יותר ואמיתי יותר מה שאנחנו חשים . בברכה

למעלה