שאלה

Hagai חגי

New member
שאלה

מה אני צריך לעשות כדי להתקבל למנזר שאולין? אילו תנאי קבלה יש וכמה כסף (אם בכלל) צריך לשלם להם?

Zhou Nam

New member
משהו יכול להסביר לחדשים כמוני מה זה

ההקפצות האלו????

הקפצות.

כל הודעה ראשית, שמתקבלת תגובה אליה, תקפוץ לראש העמוד. בתנאי - שההועה הראשית תהיה עד 72 שעות (מרגע השארת ההודעה). שתוכן התגובות אליה לא יפחת מ 10 תווים בהודעה.

fa jing

New member
לחגי

שלום רב, אשמח לעזור לך בדבר כמו כן גם לספק פרטים. אתה יכול להוציא מידע גם מההודע שלי " הגשמת חלום", לפרטים נוספים ניתן לפנות אלי בדוא"ל:[email protected] מקווה לעזור לך ולאחרים גמר חתימה טובה חנן טינג´ין סין

fa jing

New member
זה יעזור לך אני מקווה

זו ההודעה שאני דיברתי עליה שלום לכולם, כפי שאתם יודעים אני גר בסין מזה 3 שנים( ועוד הזרוע נטויה...) בהמהלך תקופה זו אני מתאמן באומנויות הסיניות. לאחרונה הגעתי לכמה רעיונות וכמה תגליות ואמיתות מעניינות. 1- זה כיף להיות בסין. 2- זה כיף להגשים חלום. 3- זה כיף למוד באופן פרטי ובאופן מסורתי ממורים גדולים(בכל תחום) אומנויות לחימה. 4- כל אחד יכול לעשות זאת. 5- אני יכול לעזור לכם. אני כאן ואני נהנה!!! אני חי בתוך חלום יום יום ואני רוצה לחלוק אותו או רק לעזור לאנשים כמוני להגשים את שלהם. עם זאת אני מודע כי לא כל אחד יכול לעזוב הכל ולסוע לסין לתקופה ארוכה.....אבל מי אמר שחייבים להיות כאן תקופה ארוכה??? שבועיים עד חודש בהחלט מספיקים בכדי לטעום ( גם את האוכל...)להרגיש, להתנסות להתאמןוכו´ אני פותח בפרוייקט לקראת החודשים אוקטובר עד פברואר( ואולי אף הלאה מכך אולי גם סמינר בפסח כאן בפארקים של סין) לכל המעוניין להגיע לסין דרכי( זול יותר מסוכנויות נסיעות וטיולים מאורגנים) להכיר את טובי המורים ( עפ"י הסגנון / השיטה אותה אתם מעוניינים ללמוד) ולהתאמן באופן פרטי אחד על אחד איתם. זה כולל: מגורים, אימון יומיומי,מתורגמן( לפי בחירה). טיולים ,אוכל מסעדות וכו´ לפי רצונכם!!!!!! אני מדגיש ואומר אני רק המתווך פוגש אותכם ומוצא לכם מורה ( מבעוד מועד לפי הבחירה שלכם) דואג ללינה רשימת מסעדות ותפריטים מתורגמים וכל מה שצריך. המטרה היא אימון ורק אימון. מציאת המורה תעשה לפני בואכם בסגנון אותו אתם מעוניינים ללמוד, החומר הנלמד יהיה לפי שיקול המורה( הוא יודע הכי טוב...או עפ"י דרישות מוקדמות שלכם). כפי שאתם שמים לב זוהי תוכנית פתוחה לפי בחירתכם!!! אני לא מתיימר להיות מורה או מדריך טיולים רק לעזור לכם להגשים חלום ביתר קלות!!!! שאלות כלליות כאן בפורום לשאלות אליי בקשר לפרוייקט ניתן לפנות לדוא"ל: [email protected] בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה!!! חנן טינג´ין סין

erezsh

New member
ל fa jing

בכל הודעותיך עד כה, לא הזכרת או אפילו הערכת מחיר כספי כלשהוא. תוכל לתת הערכה גסה אפילו, רק כדי שנוכל להבין את ערך ההוצאה הדרושה?

fa jing

New member
לEREZSH הערכה כספית

בצורה גסה ביותר אני מניח שזה ינוע סביב ה...: פירוט: *כרטיס טיסה- 700-1100$ מכיוון שאתם רוכשים אותו זה תלוי בכם. *מקום לינה- אני מציע חדרים בסיסים ברמת מלון במחיר 12$ ללילה מי שירצה אני אזמין לו גם בשרתון. *אוכל- לא יותר מ 10 $ ליום ואוכלים טוב ( אני מארגן כרטיסים מתורגמים של מנות,כרטיסי ביקור למסעדות מומלצות ולמסעדות בהן יש תפריט באנגלית). *שכר מורה+ההוצאות שלי- 500$ לערך. אם עושים חישוב זריז לשבועיים אז160$+140$+500$=800$ לא כולל כרטיס טיסה( שזה לבחירתכם כיוון שאתם קונים. אם אתם שוהים חודש אז המלון מוכפל , האוכל גם אך...הוצאות שלי ושכר מורה עולים רק ב 100$. כעת אם נשווה זאת לסמינרים בארץ סופ"ש 3 אימונים ביום ( וזה לא בכולם) עולה 500 ש"ח בממוצעתכפילו זאת ב 5 כיוון שאז יצא לכם שבועיים מלאים תקבלו סכום של 2500 ש"ח. אני מציע אותו דבר רק בסיןושיעורים פרטיים ממורה שהוא מאסטר שידריך אותכם צמוד וההבדל במחיר הוא: בערך 1000 ש"ח תוסיפו לזה טיולים בזמנכם הפנוי ( על חשבונכם) זה עדיין זול יחסית לארץ. *** אני מזכיר זוהי הערכה גסה ...השאיפה היא להוזיל את המחיר...אך ייתכן ובגלל דברים שעדין לא נלקחו בחשבון זה יעלה קצת. חנן טינג´ין סין

למעלה