לEREZSH הערכה כספית
בצורה גסה ביותר אני מניח שזה ינוע סביב ה...: פירוט: *כרטיס טיסה- 700-1100$ מכיוון שאתם רוכשים אותו זה תלוי בכם. *מקום לינה- אני מציע חדרים בסיסים ברמת מלון במחיר 12$ ללילה מי שירצה אני אזמין לו גם בשרתון. *אוכל- לא יותר מ 10 $ ליום ואוכלים טוב ( אני מארגן כרטיסים מתורגמים של מנות,כרטיסי ביקור למסעדות מומלצות ולמסעדות בהן יש תפריט באנגלית). *שכר מורה+ההוצאות שלי- 500$ לערך. אם עושים חישוב זריז לשבועיים אז160$+140$+500$=800$ לא כולל כרטיס טיסה( שזה לבחירתכם כיוון שאתם קונים. אם אתם שוהים חודש אז המלון מוכפל , האוכל גם אך...הוצאות שלי ושכר מורה עולים רק ב 100$. כעת אם נשווה זאת לסמינרים בארץ סופ"ש 3 אימונים ביום ( וזה לא בכולם) עולה 500 ש"ח בממוצעתכפילו זאת ב 5 כיוון שאז יצא לכם שבועיים מלאים תקבלו סכום של 2500 ש"ח. אני מציע אותו דבר רק בסיןושיעורים פרטיים ממורה שהוא מאסטר שידריך אותכם צמוד וההבדל במחיר הוא: בערך 1000 ש"ח תוסיפו לזה טיולים בזמנכם הפנוי ( על חשבונכם) זה עדיין זול יחסית לארץ. *** אני מזכיר זוהי הערכה גסה ...השאיפה היא להוזיל את המחיר...אך ייתכן ובגלל דברים שעדין לא נלקחו בחשבון זה יעלה קצת. חנן טינג´ין סין