וחי בהם.
זהו הצוי מספר ויקרא, אדם אמור לחיות לפי חוקי התורה, לא למות לפי חוקי התורה.
לשאלתך השניה: אונס רחמנא פטיר.
משום מה בגמרא קוראים לתורה גם "רחמנית" יש גםן צד כזה , שנשכח היום. ישנם חוקים מקילים למי שממש ממש לא יכול.
ופה אני לא ממשיך דיון הלכתי, כי נראה לי שזה המקום לעצור.
הגעת למצב בו את רוצה להתאבד?
הי!!!
פה יש בעיה!!!את לא אמורה להגיע למצב בו את שוקלת "התאבדות כן או לא".
יש אנשים רעים בעולם, יש אנשים שמרנים להפליא, גם בתוך קהלת הגייז (וגם בקהלת הגייז דתיים) שלא ינסו להבין מה שעובר עלייך. שיהיו קבורים בתוך הדעות הקדומות והשמרניות שלהם.
פה, בפורום הזה היו חברים עד לא מזמן שניים שהתעקשו לפנות לטרנסג'נדרית בלשון זכר ולעלוב בה שוב ושוב ולקרא לעצמם "חברים שלו" מבלי לחשוב על הפגיעה האדירה בנפשה.
אני שמח שהם לא הגיבו לך עדיין.
ומקוה שלא יעשו זאת.
כי התוצאה של זה היא שאת מרגישה ייאוש אדיר, ושאת שוקלת התאבדות.
ואת לא מתאבדת בגלל ההלכה?
אוי.
לא מתאבדים כי רוצים לחיות.
לא מתאבדים כי מרגישים שיש עוד הזדמנויות בעולם.
לא מתאבדים כדי להוכיח לכול אותם אנשים רעים , שמרנים ויהירים שאת תשרדי, למרות כל מה שיגידו ויעשו.
אל תתעלללי בעצמך.
אם את חשה שאת צריכה לעבר על אסור הלכתי אחד, זה לא פוסל אותך כבת אדם, זה לא אומר דבר לגבי שאר האפשרויות הטמונות ביהדות.
עצוב כל כך שברגע שנטיה מינית או שאלה מגדרית עולות על הפרק ה"פתרון" הוא התאבדות, או לחלופין אומללות נצחית ובדידות.
הרבנים של אז לא הכירו את הטרנסג'נדריות.
אלה של היום עושים הכל כדי להדמות לרבנים של אז, ולא חלילה להתקדם או להבין שנויים שהיום מודעים אליהם יותר.
עשי לעצמך טובה אדירה- כשמדובר בהגדרתך המגדרית תזכרי רק פסוק אחד שבאמת קשור אליך "וחי בהם". את צריכה לחיות, לא להקבר מתחת להררים של אומללות, רק בגלל שאנשים שמרנים אחרים אל מסוגלים להכיל אותך!!!
זהו הצוי מספר ויקרא, אדם אמור לחיות לפי חוקי התורה, לא למות לפי חוקי התורה.
לשאלתך השניה: אונס רחמנא פטיר.
משום מה בגמרא קוראים לתורה גם "רחמנית" יש גםן צד כזה , שנשכח היום. ישנם חוקים מקילים למי שממש ממש לא יכול.
ופה אני לא ממשיך דיון הלכתי, כי נראה לי שזה המקום לעצור.
הגעת למצב בו את רוצה להתאבד?
הי!!!
פה יש בעיה!!!את לא אמורה להגיע למצב בו את שוקלת "התאבדות כן או לא".
יש אנשים רעים בעולם, יש אנשים שמרנים להפליא, גם בתוך קהלת הגייז (וגם בקהלת הגייז דתיים) שלא ינסו להבין מה שעובר עלייך. שיהיו קבורים בתוך הדעות הקדומות והשמרניות שלהם.
פה, בפורום הזה היו חברים עד לא מזמן שניים שהתעקשו לפנות לטרנסג'נדרית בלשון זכר ולעלוב בה שוב ושוב ולקרא לעצמם "חברים שלו" מבלי לחשוב על הפגיעה האדירה בנפשה.
אני שמח שהם לא הגיבו לך עדיין.
ומקוה שלא יעשו זאת.
כי התוצאה של זה היא שאת מרגישה ייאוש אדיר, ושאת שוקלת התאבדות.
ואת לא מתאבדת בגלל ההלכה?
אוי.
לא מתאבדים כי רוצים לחיות.
לא מתאבדים כי מרגישים שיש עוד הזדמנויות בעולם.
לא מתאבדים כדי להוכיח לכול אותם אנשים רעים , שמרנים ויהירים שאת תשרדי, למרות כל מה שיגידו ויעשו.
אל תתעלללי בעצמך.
אם את חשה שאת צריכה לעבר על אסור הלכתי אחד, זה לא פוסל אותך כבת אדם, זה לא אומר דבר לגבי שאר האפשרויות הטמונות ביהדות.
עצוב כל כך שברגע שנטיה מינית או שאלה מגדרית עולות על הפרק ה"פתרון" הוא התאבדות, או לחלופין אומללות נצחית ובדידות.
הרבנים של אז לא הכירו את הטרנסג'נדריות.
אלה של היום עושים הכל כדי להדמות לרבנים של אז, ולא חלילה להתקדם או להבין שנויים שהיום מודעים אליהם יותר.
עשי לעצמך טובה אדירה- כשמדובר בהגדרתך המגדרית תזכרי רק פסוק אחד שבאמת קשור אליך "וחי בהם". את צריכה לחיות, לא להקבר מתחת להררים של אומללות, רק בגלל שאנשים שמרנים אחרים אל מסוגלים להכיל אותך!!!