שאלה

kingkung2002

New member
שאלה

היה פרק שבו ג´רי נוסע מהבית וקרמר נכנס לבית ,מתלבש כמוהו ומחקה אותו ב"הופעה" בבית שלו ,זה מה שאני זוכר מהפרק. מישהו יודע מה השם של הפרק?

sivanuna

New member
אם זה עוזר

אני לא זוכרת עוד הרבה מהפרק אבל אם זה יעזור למישהו להיזכר... זה רק קטע ההתחלה שג´רי נוסע להופעה וקריימר עושה מסיבה וגם מחקה הופעה של ג´רי ובקיצור עושה הרבה בלגאן ואז בסוף הקטע הקצר גרי חוזר ורואה את קריימר ישן והוא רואה שקריימר הניח כוס בלי תחתית על השולחן אז גרי שם תחתית לכוס מקווה שעזרתי :)

עידו17

New member
זה הפרק עם הקני רוג´רס צ´יקן

שהשטיח ודאי יוסיף את שמו המדויק. בכל אופן - לטעמי הפרק הטוב בסידרה כולה.

Carpet Crawler

New member
טעות ../images/Emo128.gif

קני רוג´רס, או בשמו The Chicken Roaster (פרק 8 בעונה 8, פרק 142 בסדרה) היה פרק מצוין גם לדעתי. אבל הפרק שנפתח בהתנחלות המאסיבית של קרמר בדירה של ג´רי היה פרק אחר - "The Bookstore" ("חנות הספרים", פרק 17 בעונה 9, פרק 174 בסדרה). הזוחל, חזר להיות כחול אבל עדיין לא מנהל.

עידו17

New member
בילבלת אותי, קינגקונג

אני התכוונתי לפרק בו קרמר עובר לגור בדירה של ג´רי, מתלבש ומתנהג כמוהו - שהוא הפרק עם הקני רוג´רס, ולא לפרק עם ההופעה בפתיחת הפרק, שגם הוא מעולה (הפתיחה הטובה ביותר בסידרה, בעיקר הקטע עם מסיבת התה)

kingkung2002

New member
לא

אני התכוונתי לפרק שבו גרי יוצא להופעה ולא לפרק עם קני רוגרס שבו הוא עובר לישון במיטה של גרי וגרי הופך להיות כמו קרמר בהתנהגות . אז איך קוראים לפרק שדברתם עליו שבאמת בסוף אחרי שקרמר הפך לגרי את כל הבית ,גרי מגלה שהוא שם כוס בלי תחתית?

capsl0ck

New member
זה:

the bookstore , דווקא פרק לא משהו לדעתי ... אבל הפתחיה אדירה

למעלה