שאלה

grizelda

New member
שאלה

אני רק מתחילה אבל הספקתי לצבור קצת (מאוד קצת) נסיון וקצת יותר ידע. אני בינתיים יותר משתמשת בידע בסיסי כדי לכתוב כשפים משל עצמי. למשל עבודה משולבת עם נרות, שמנים, רקיחות ויצירת כדורי אנרגיה וכו´. אני מנסה לשלב את רוב הידע שלי בכל כישוף כדי שיהיה מגוון:) מה היא הטכניקה שלכם? עם מה אתם בעיקר עובדים ומה אתם רוצים להתחיל ללמוד?

dopey_wizard

New member
כול אחד והטכניקה שלו

כול אחד מפתח לעצמו את הדרכים והשחטות הכי טובות לגביו... יש מאמר שמראה איך לפתח טכניקות (לא ממש טכניקות אלה איך להתאים דברים כמו צבעים, שמנים, צמחים וכו לפי העדפה שלך..) בקיצור, אם הזמן לומדים לבד... מתחילים אם משהו שכולם מכירים ולאט לאט הופכים אותו למשהו פרטי, על ידי גיוון שיטות אני מציע לכתוב יומן, ולפרט בו מה הולך יותר טוב, ואיך ואם מה מרגישים יותר\פחות כוח וכו... בהצלחה..

grizelda

New member
התכוונתי...

שכל אחד יספר כאן על הטכניקה שלו כדי שנוכל ללמוד אחד מהשני עוד קצת

dopey_wizard

New member
טוב, אני מסביר עוד פעם...

יש לכול אחד את הטכניקה שלו, נכון?, אז ככה, כול אחד בוחר בטכינקה זו בעצמו על ידי כך שהיא תתאים לו לפי כול הקריטריונים, לבחור טכניקה זה בערך כמו לקנות בגד, את בוחרת אותו כך שהוא יתאים לך בגודל, שאת תסתכלי ותגידי "איזה יופי", רק שטכניקה צריך גם לבנות (לתפור בגד..) אם אני אכתוב את הטכניקה שלי, היא טובה ופועלת מצויין לגבי אבל אם את תפעלי לפי הטכניקה שלי אני לא בטוח שהיא תעבוד כי היא בנויה לפי איך שאני תכננתי אותה לפי הרעיונות שלי, אני רואה אותה הרבה יותר מאשר אחרים רואים אותה, אני רואה בטכניקה שלי את הבמה וגם את מאחורי הקלעים... אין לך מה ללמוד בטכניקה, טכניקה זו טכניקה , נבעת לפי אמונה, אהבה, צורת דיבור ואופי פרטיים ורגשות פרטיים.... הכול הולך לפי איך שזה פועל בישבילך בלבד! כול הקטע להיות מיוחד... ומקורי....

holy_sheep

New member
שאלה אישית

אבל העניין הוא, שכדי שנסביר מהי הטכניקה שלנו אנחנו צריכים להתחיל מהמקורות. במה אנחנו מאמינים? ובאיזו כיוון אנחנו צועדים (a path)? כי אם אני אכתוב לך שאני משתמשת בקלפי טארוט לצרכי ריפוי, אמנם תביני את מה שאני אומרת, אבל לא את מהות העניין שבו אני עוסקת. בגלל שאני לא מאמינה ב´הבנה שטחית´ מסוג זה, ובגלל שלפרט כל דבר באמונה שלי + את כל הדברים שציינתי זה דרך ארוך ומייגע, אני לא מאמינה שמשהו יענה לך כאן כמו שצריך. אני חושבת שאפשר לטעום מקצה הקרחון בשתי עיניים. כבשה קדושה

RainBird

New member
השיטה שלי: אני לא מתחיל, אני לוקח מפה ומפה, אבל יש לישיטה לכישופים מהירים שאני די אוהב שזה הסיגלים: אני יוצר סמל עם קונוטציות או משחק של מילים שמציין את המטרה שלי, אני לוקח צלוחית ומטפטף שעווה (אמיתית! לא פארפין מזוייף!) וחורט את הסמל עליה ושולח לכול נקודה קו אנרגיה, ושומר את החותם הזה איתי וכשאני צריך כישוף מיידי אני מוציא את החותם ושובר אותו. כמובן שלא כל הכישופים שלי ככה, יש את השיקויים, ואת הטקסים של החגים ואת הכשפים הרגילים, שכולם משחקים תפקיד, אבל אם צריל משהו מהיר, זה זה. ארדן

למעלה