שאלה!!!

אז...

כתוב 3 שירים שלהם...

ALMIGHTY

New member
יאללה!

נמאס כבר מלהקות האימו האלה שמבכיינות כל הזמן!

ShLuMp

New member
או!

סופסוף מישהו שמבין מהחיים שלו ולא לוקח גיטרה אקוסטית הצידה והולך לבכות! go cry emo kids!

punk223

New member
ידעתי מה זה

שירי EMO פשוט לא ידעתי שהם מוגדרים ככה, חשבתי שהם בקטגוריה הכללית של הפאנק, לא ידעתי שזה הגדרה לשירים מסויימים. ת´אמת חשבתי שזה בכלל צורת שיר כאילו המבנה של הבתים והכל, אבל עכשיו הבנתי שלשירים האלה קוראים EMO ותמיד אהבתי אותם.

HotPants

New member
../images/Emo166.gif ../images/Emo166.gif ../images/Emo166.gif

i´ve been told emo songs are deep, which translates into really weak!!!!! all they ever do is cry, did something get caught in their eyes? i just can´t understand it all, even i don´t always bawl.. boohoohoo.. my girlfriend dumped(oh im so sorry)me and i´m really really hurt...

punk223

New member
טוב הבנו...

כבר כתבת את זה בפורום פאנק, הבנו, את מגניבה ואם אנטי-פלאג שונאים אימו אז גם את...לא צריך לחזור על זה....

ShLuMp

New member
EMO

אני לא מבין למה משייכים את זה לפאנק?! למה emo זה סוג של פאנק?... למשל Dashboard Confessional אין שם דבר אחד שמזכיר פאנק! לא בליריקה ולא במוזיקה ולא בכלום מישהו יכול להסביר לי את זה?

punk223

New member
נדמה לי שזה

בגלל שהאימו התפתח מהפאנק וזה גם בנוי סביב 4 אקורדים...ויש גם הרבה להקות פאנק שמנגנות אימו...קיצר כנס לקישור שנתנו לי בפורום פאנק על אימו...יש שם הסבר.

ב.ן.נ.ת.ן

New member
משהו כזה

פשוט כי פאנקיסטים מנגנים את זה, אז זה נהפך לאימו שבריטני ספירס שרה (למרות שהמילים באמת נוגעות ללב) זה לא אימו אבל שקריס קארבה המקועקע בוכה (בהרבה יותר מ4 אקורדים, אין קשר) אז ה אימו אבל זה הסבר דפוק, לך קרא כאן

punk223

New member
מבינים

לפי ההגדרה מה זה, למה הסבר? אם אתה רוצה תן הסבר, איך אפשר להסביר את זה טוב יותר?

למעלה