שאלה!!!

punk223

New member
3 שירים אני אוהב

1. blood brothers 2. she loves me not 3. lasr resort מישהו פה אוהב סימפל פלאן?

p u n k e r

New member
כן!!!!!!

אני אוהב את סימפל פלאן גם קניתי את הדיסק ATTICUS והם מנגנים שם I´d do anything עם סולו שירה של מארק מבלינק

HotPants

New member
זה נותן לי רעיון למשחק!!

כל אחד כותב שלוש שירים של להקה ושואל מישהו אחר לרשום שלוש שירים של להקה אחרת. אז סתם אני יתחיל Anti-Flag 1.911 For Peace 2.The Panama Deception 3.Bring Out Your Head אז עכשיו תרשמו שלוש שירים שאתם אוהבים של NOFX

ALMIGHTY

New member
טוב

בוב,פרמסיסט דוטר,טייק טו פלייסיבוס אנד קול מי ליים.

punk223

New member
טוב...

THE BREWS PERFECT GOVERNMENT LORY MEYERS זה הדיסק היחיד שיש לי... מישהו שומע METALLICA?

zakomea

New member
טוב...

bowling for soup sum 41 new found glory סתם שלוש טובים, יש עוד הרבה זה רק הפאנק...

ShLuMp

New member
לא לא לא

חוצמי responsebilety כתבת שירים די גרועים כולם מהדיסק החדש והפופ פאנקי.... הנה שירים באמת טובים שלהם 1.wanted 2.middlename 3.GSF (מומלץ ביותר ותקשיבו למילים!!!)

chickmagnet

New member
ואם כבר מדברים עליהם

מחר יוצא להם קליפ חדש ראשון באם2 בשעה 1 בלילה נראה לי

ShLuMp

New member
אתה בטוח?

כי אם כן זה ממש מבאס כי זו הלהקה האהובה עלי ורק אתמול ההורים שלי ביטלו את הערוץ הזה קקה!!!!! איזה קליפ זה?..... אה והדיסק החדש ten years and runinig הוא באמת הכי הכי טוב יש לי אותו ואני לא מפסיק לשמוע

punk

New member
יש לי את הערוץ וזה גם מבאס אותי

זה סימן להתמסחרות הקליפ זה my mistake והורדתי כבר אותו

ShLuMp

New member
לא נורא

לא צריך ליהיות כל כך אכפת לך מהתמסחרות העיקר שהמוזיקה תשאר טובה וכמו שכולנו ראינו שני השירים הכי חדשים ממש ממש טובים my mistake ו- runing away

עם באמת כבר MXPX...

השיר הכי טוב שלהם הוא my mistake!!! 1.my mistake 2.Move to Brementon 3.Middlename מישהו פה שומע Dashboard Confessional?

למעלה