שאלה בתפקיד של משקית הדרכה חיל אוויר עוברים קורס?
E Espasyanos New member 14/8/12 #2 ..... להלן תגובה לא צפויה: אכלתי היום בצהריים שווארמה בלאפה ואז ירדתי על איזה נסטי קר וטוב. יש לציין שבבוקר הנחתי תפילין ואכלתי שני כדורי שוקולד.
..... להלן תגובה לא צפויה: אכלתי היום בצהריים שווארמה בלאפה ואז ירדתי על איזה נסטי קר וטוב. יש לציין שבבוקר הנחתי תפילין ואכלתי שני כדורי שוקולד.
9 999שקד דגן New member 18/8/12 #10 דווקא לא לפן הזה התכוונתי, אלא לעובדה שמר בחור שהגיב כתב תגובה טיפשית ובחרת להפנות אותו לפורום שמיועד לאנשים עם בעיות אמיתיות, ולא כאלו שרושמים תגובה טיפשית.
דווקא לא לפן הזה התכוונתי, אלא לעובדה שמר בחור שהגיב כתב תגובה טיפשית ובחרת להפנות אותו לפורום שמיועד לאנשים עם בעיות אמיתיות, ולא כאלו שרושמים תגובה טיפשית.
E Espasyanos New member 14/8/12 #5 אני מצטער אך גם אני חייל, לכן אני נמצא כאן. יש לי עוד 212 יום לשחרור יאללה שיעבור כבר!
מ מצחצח החרבות New member 14/8/12 #6 בכיף יא חביבי סתם צחקתי פשוט אם אתה כותב תגובה לא קשורה (האמת שזה היה מבדר בצורה מוזרה), לפחות תענה לה על השאלה...
בכיף יא חביבי סתם צחקתי פשוט אם אתה כותב תגובה לא קשורה (האמת שזה היה מבדר בצורה מוזרה), לפחות תענה לה על השאלה...