שאלה

wsxcdexcsdwe

New member
שאלה

האם זה עובד? ? ? כי נראה לי שיש יותר מידי אתרי מאגיה שמז****ם ת´שכל עם שירה ספרותית בראשית אגב הוספת חומרים ולזה הם קוראים לחש האמנם? לא נראה לי שיש כאן אתרי מאגיה רציניים, ובכלל עוד לא הבנתי איך כל העסק הזה עובד(אם בכלל) אז אם יש פה מישהו רציני בנושא (ושהצליח לעשות משהו) אז שיכתוב איך זה ואם אפשר איזה לחש קל (שעובד) כי אני אומר לכם, אם אני יצליח אפילו משהו קטן ,אני יקח את זה ברצינות, והקהילה תגדל בעוד חבר... תגובות? (דרך אגב לא לקחת ברצינות את הקטע הראשון)

L e s t a t

New member
תשובה

ההוכחות שיש לי שכישוף עובד הן סובייקטיביות, אני יכול רק לצוטט לך קטעים מתוך יומן הכישוף שלי (או בשמו היותר פופולארי - "ספר הצללים") אבל אני לא רואה שום סיבה שבעולם שתאמין להם (באותה מידה אני יכול גם לכתוב לך איך קופים שנערכו בהם ניסויים, בחסות הממשלה שמסתירה את זה [כמובן], ישתלטו על היקום בעוד שבוע וישליטו סוציאליזם בכל הסביבה). אני ממליץ לך לקרוא את הספרים שנכתבו בנושא על מנת להסביר איך המאגיה בעצם פועלת (וישנו הספר שאני כל כך אוהב להמליץ עליו - "החוויה המאגית" מאת אריאל גליקליך), תוכל למצוא רשימת ספרים מומלצים במאמרי הפורום (ואת המאמרים אני מציע לך לקרוא בלי שום קשר).

למעלה