שאלה

נואבה

New member
שאלה

שלום לכולם

נהנית מאוד לקרוא כאן בפורום...

שאלה קטנה, אני נוסעת ללונדון ורוצה להקדיש יומים לקניות בגדים ונעלים
אני במידה 44 וגובה 1.7 (לא בענין של ג'ינסים, אלא יותר בעניין של מכנסים בגזרה גבוהה ומחטבת, סגנון אלגנטי, אוהבת חולצות מיוחדות וג'קטים גברים אבל לנשים...)
רוצה גם לקנות נעלים -זוג סנדלים (לא עקבים....) וזוג מגפיים סטייל בוקרים אבל שיהיו עם טאצ' נשי וכנ"ל גם נעלים סגורות לחורף ללא עקבים - אמרתי כבר?

האם מכירים מקומות בבלונדון ? ששווים ביקור ? חוץ מרחוב אוקספורד...

תודה על העזרה
המשך יום טוב

Aניס

New member
באוקספורד תמצאי הכל

גם רשתות, גם בתי כלבו גדולים ויוקרתיים (אישית לא אוהבת ואין לי סבלנות לשוטט בגודל הזה) וגם את פריימרק הזולה.
ברחוב בונד יש את כל חנויות היוקרה ששם שווה בהחלט לשטוף את העיניים.
ברחוב ניל יש גם את כל הרשתות אבל חנויות קצת יותר קטנות ונעימות לקנות בהן וגם את אורבן אאוטפיטרס שאני מתה על העיצובים שלהם. הבונוס- רחובות מקסימים ובתי קפה כיפיים.

תיהני!

לפני הביקור באוקספורד סטריט

הייתי מכינה רשימת התכווננות. זה רחוב ענק ומפוצץ תיירים ואותי לפחות הוא מאד מתיש (לא קונה שם אף פעם בגדים). שווה לדעת באילו חנויות את מאד רוצה לבקר ואז לתכנן את הזמן והמסלול לפי זה. הרבה חנויות טובות מאד נמצאות off אוקספורד סטריט אז שווה לעשות מעט עבודת הכנה קודם.
אני אישית לא הייתי מוותרת על carnaby street שגם הוא מרחק הליכה מאוקספורד סטריט. שם יש יופי של חנויות ובוטיקים וכיף גם לשבת לשתות קפה.
בשביל לשטוף את העיניים כמו שאמרו לך בונד סטריט ואפשר גם הרוד'ס והארווי ניקס בקנזינגטון. ואכן כמו שהוזכר פה איזור קובנט גרדן ו-Neal Street.

תבלי!

למעלה