אני מעדיף ווילד ובדיקות מציאות
MILD אני לא אוהב כי לא נוח לי לדמיין יותר מדיי דברים כשאני מנסה להרדם, סתם שיטה מעצבנת לדעתי, אבל אומרים שהיא מאד יעילה! אני אף פעם לא ניסיתי אותה. WILD נראיית לי שיטה מאד נחמדה ואני מנסה להתאמן עליה הרבה לאחרונה למרות שבדרך כלל אני מכבה את השעון מתוך שינה וחוזר לישון... בעסה לי. בדיקות מציאות זו שיטה טובה כי אתה מתאמן עליה רק באמצע היום ובלילה הולך לישון רגיל, כן יצא לי הרבה פעמים לעשות בדיקות מציאות בחלום, אבל זה היה מזמן, ובדרך כלל עשיתי בדיקות מציאות אחרי שכבר הבנתי שזה חלום וכבר הייתי צלול, כלומר סתם בשביל השעשוע, סתם לבדוק איך היד ניכנסת לקיר, או איך השעון הדיגיטלי מישתולל כמו משוגע עם הספרות שלו, בדרך כלל פשוט קלטתי לפתע שזה חלום בלי שום בדיקת מציאות, אבל זה היה כתוצאה מהרבה הרבה בדיקות מציאות שעשיתי במשך היום, שגרמו לי לפקפק אם אני חולם או לא, לפעמים אחרי שהבנתי שזה חלום עשיתי בדיקת מציאות רק כדי להיות לגמרי בטוח שאני חולם. כבר אמרתי קודם, כדי שיהיה לך קל להרדם תנסה ווילדב 5:00 בבוקר, או אפילו ב 4:30 בבוקר, אחרי שישנת 5 שעות לפני זה, תתעורר עם שעון מעורר ומיד נסה ווילד בלי לקום מהמיטה, תתרכז במוסיקה חלשה ונעימה ליד המיטה שלך ( דיסק שאתה אוהב לדוגמה ) או בנשימות שלך, ככה יהיה לך הרבה יותר קל להרדם כי תהיה עייף, וגם זו שעה שעדיין יש בה חושך ושקט, שזה גם מאד עוזר. Lucid