שאלה

• פותח הנושא uriw
  • פורסם בתאריך

uriw

New member
שאלה

באיזה שיטה אתם משתמשים כדי לעשות בדיקת מציאות?

MoonShield

New member
אממממ...

אני כתבתי על היד "בדיקת מציאות" וכל פעם שהייתי רואה את זה, נזכרתי לעשות בדיקת מציאות אז הייתי קורא את זה, מסתכל הצידה וקורא את זה שוב... אבל זה לא עבד לי אז אני עובר לשיטה אחרת...

LucidGuess

New member
כשאני עושה בדיקות מציאות....

כשאני עושה בדיקות מציאות אני משתדל לעשות אותן - 1. כל פעם שאני עובר מחדר לחדר. 2. כל פעם שאני קם או מתיישב. 3. כל פעם שאני מתחיל לשתות או לאכול. הבדיקה שאני משתמש בה היא לדעתי הכי פשוטה, מביט סביבי כמה שניות ושואל את עצמי "האם יתכן שאני בעצם חולם עכשיו??" ואז אני בודק טוב טוב מסביבי אם יש משהו מוזר או לא הגיוני שיגיד לי שזה חלום! הכי פשוט ובלי להסתבך. אתה יכול לעשות משחק עם עצמך, בכל פעם שניתקלת באחד הסימנים שהזכרתי ושכחת לעשות בדיקת מציאות אתה רושם נקודה לרעתך כלומר מוריד נקודה, בכל פעם שאתה זוכר לעשות בדיקה אתה רושם נקודה לזכותך כלומר מוסיף נקודה, המטרה שלך לסיים את היום עם כמה שיותר נקודות! סתם רעיון...
Lucid

uriw

New member
בעיות

מה לדעתך עדיף WILD TU MILD ? באמת יצא לך לעשות בדיקת מציאות באמצע חלום ? אני לא מצליח להירדם עם אני מנסה להתרכז במשהו, מה לעשות ?

EshedI

New member
אממ

WILD או MILD, זה כבר אתה צריך להחליט. נסה את 2 השיטות ותראה מה יותר קל לך.. בקשר לבדיקות מציאות בחלום, אז אני יכול לספר לך על כמה
ובקשר לשאלה השלישית שלך, כל הרעיון הוא שלא תרדם. זאת אומרת, שתישאר ער עד שהגוף שלך יעבור למצב של REM ומאותה נקודה כבר תהיה צלול בתוך חלום..

LucidGuess

New member
אני מעדיף ווילד ובדיקות מציאות

MILD אני לא אוהב כי לא נוח לי לדמיין יותר מדיי דברים כשאני מנסה להרדם, סתם שיטה מעצבנת לדעתי, אבל אומרים שהיא מאד יעילה! אני אף פעם לא ניסיתי אותה. WILD נראיית לי שיטה מאד נחמדה ואני מנסה להתאמן עליה הרבה לאחרונה למרות שבדרך כלל אני מכבה את השעון מתוך שינה וחוזר לישון... בעסה לי. בדיקות מציאות זו שיטה טובה כי אתה מתאמן עליה רק באמצע היום ובלילה הולך לישון רגיל, כן יצא לי הרבה פעמים לעשות בדיקות מציאות בחלום, אבל זה היה מזמן, ובדרך כלל עשיתי בדיקות מציאות אחרי שכבר הבנתי שזה חלום וכבר הייתי צלול, כלומר סתם בשביל השעשוע, סתם לבדוק איך היד ניכנסת לקיר, או איך השעון הדיגיטלי מישתולל כמו משוגע עם הספרות שלו, בדרך כלל פשוט קלטתי לפתע שזה חלום בלי שום בדיקת מציאות, אבל זה היה כתוצאה מהרבה הרבה בדיקות מציאות שעשיתי במשך היום, שגרמו לי לפקפק אם אני חולם או לא, לפעמים אחרי שהבנתי שזה חלום עשיתי בדיקת מציאות רק כדי להיות לגמרי בטוח שאני חולם. כבר אמרתי קודם, כדי שיהיה לך קל להרדם תנסה ווילדב 5:00 בבוקר, או אפילו ב 4:30 בבוקר, אחרי שישנת 5 שעות לפני זה, תתעורר עם שעון מעורר ומיד נסה ווילד בלי לקום מהמיטה, תתרכז במוסיקה חלשה ונעימה ליד המיטה שלך ( דיסק שאתה אוהב לדוגמה ) או בנשימות שלך, ככה יהיה לך הרבה יותר קל להרדם כי תהיה עייף, וגם זו שעה שעדיין יש בה חושך ושקט, שזה גם מאד עוזר. Lucid

גיאסלע

New member
אני חושב

אני חושב שהכי קל לעשות ווילד אחרי שאתה מעיר את עצמך נגיד מ6 שעות שינה, ואז יש לך עדיין את התמונה האחרונה מהחלום הקודם שלך. את התמונה הזאת הרבה יותר קל לך לדמיין ולהתרכז בה מאשר סתם בתמונה שאתה ממציא כמו זוג אופניים או משהו כזה. אני ניסיתי אתמול בלילה לעשות ווילד אחרי 6 שעות וכשהתעוררתי לא זכרתי את החלום שהיה לי, ואז כשניסיתי לחזור לישון היה קשה לי להתרכז במשהו ממש טוב ופשוט לא הצלחתי להירדם אחר כך........

EshedI

New member
החצלול הראשון והשני שלי..

עוד לפני הרבה שנים, בחצלול שלי השתמשתי באופן לא מודע בMILD
ככה 3 חלומות אותו דבר באותו לילה, ז"א 2 חצלולים בלילה ששניהם היו באמצעות MILD. חבל שלא ידעתי אז על הנושא..

fcfighter

New member
גם אני

עושה בדיקות היגיון (פשוט מסתכל ומוודא שהכל במקום), אני מנסה לעשות בדיקות מציאות בכל הזדמנות שיש לי עבור הרבה מקרים שונים. אבל עד עכשיו בכל החצלולים שלי קיבלתי את הצלילות "סתם כך", לא יודע להסביר את זה, פתאום זה מכה אותי "אני חולם!". המלצה טובה היא לזכור את החלומות גם במהלך היום ולנסות להיזכר בהם כל כמה שעות ולא רק לרשום אותם ביומן.

למעלה