שאלה!!

Stuchi

New member
שאלה!!

מה הדעה שלכם לגבי כרטיסי אשראי נטענים?
אבא הציע לי לעשות אחד במקום לרשום את הכרטיס שלי לפייפאל, אבל שמעתי שפייפאל יכולים להיות מניאקים ולעשות בעיות עם כרטיסים כאלה...

Serf SaN

New member
דווקא אני מכיר כמה אנשים שהשתמשו בזה..

נשמע לי אחלה של דבר, אם אין לך אפשרות להשיג יד על כרטיס בינלאומי.
אבל נראה לי ששאלה כזאת תתאים יותר לפורום Ebay ו- PayPal

Inimi

New member
בתור מישהי שמשתמשת באחד

מומלץ בחום! מונע פריצות לכרטיס האישי ואין בעיות -בכלל- עם פייפאל!
התשלום עובר חלק ואפשר להשתמש בזה כמעט לכל מטרה אינטרנטית :)
יש כרטיס ויזה של דולרים, שמומלץ למי שמשתמש לקניות באיביי, והוא גם תקף לכמה שנים ואפשר לטעון אותו כמה פעמים (בהשוואה לויזה של שקלים, שהוא חד פעמי מסתבר :S )

כדאי ואף רצוי :)
החיסרון היחיד הוא הדמיי טעינה (משהו כמו 40 ש"ח XD;) לכן מומלץ לטעון כמות נכבדת D:

Stuchi

New member
רגע, אפשר להמיר שקלים לדולרים?

ואז כאילו, להשתמש בכרטיס ויזה של דולרים? או שזה מתחכם מדי? XD

וכן, אני מודעת לדמי טעינה O: הבעיה שלי היא בעיקר החשש שפייפאל יעשו לי בעיות איתו

Inimi

New member
כשקונים בדואר את הכרטיס

את יכולה לבקש כרטיס לטעון דולרים ואז פשוט אוטומטית ממירים לך את הסכום בשקלים שהבאת לדולרים ם:

אין שום בעיות עם פייפאל.
עובדה שרכשתי פאות XD

Stuchi

New member
הו וואו! נשמע סבבה לגמרי! D:

יש הגבלה לכמות שאפשר לטעון בכרטיס?

וכן, אני יותר בטוחה עכשיו XD' כנראה שמי שאמרה לי שיש בעיה סתם לא הצליחה להירשם כמו שצריך~

Inimi

New member
אם יש הגבלה לדולרים

זה סכום ממש גבוה אז אל דאגה XD

וכן, כנראה שהייתה בעיה עם ההרשמה אבל הכל היה בסדר אצלי :)

happy berry

New member
משתמשת בזה מאז שהתחלתי לקנות פאות

עד עכשיו זה עבד יופי, החלק המעצבן הוא שעמלת טעינה היא 20 שקלים.

ואת לא יכולה לרשום את כרטיס האשראי שלך לפייפאל, כי את קטינה, וזה אומר שלא משנה מה, כרטיס האשראי שלך אינו בין לאומי.

happy berry

New member
אז זהו, שאין כרטיס צעיר שהוא בינלאומי.

וכל כרטיס אחר אפשר רק מגיל 18...אלא אם כן זה כרטיס חייל,ואת יכולה להוציא אותו עם קבלת הצו הראשון,אבל גם כרטיס חייל מוגבל לארץ בלבד.
בכל אופן, את יכולה גם לטעון את הכרטיס בשקלים, והעמלה שלו זולה יותר [20 שח לעומת 40 שח] פייפאל עושה את ההמרה בשבילך כשאת קונה:]

Stuchi

New member
מוזר ממש...

לענבל יש כרטיס אשראי שהוא בינלאומי O: והיא גם בת 17 XD''...

אבל אני בהחלט אקנה כרטיס נטען עכשיו כשאני יודעת שפייפאל לא אמור לעשות איתו בעיות והוא נוח ונחמד D:

תודה גם לך! ♥

apocalipto

New member
noooooooooooooooope

הוצאתי כרטיס אשראי של לאומי בגיל 16 (לא פרסומת, אני מציין כדי שתדע שלאומי עובד, אולי בנקים אחרים לא)
רשמתי שהגיל שלי הוא 18 כשנרשמתי לפייפאל, עבד בלי בעיות.
השם של הכרטיס הוא ויזה לאומי נוער, ואפילו רשום עליו valid only in israel. כרטיסים בין לאומיים הם בני 16 ספרות וישראלים 8(נדמה לי).

למה שלא תחסכי 20+ שקל אם אפשר?

אם את בבנק אחר אז תשאלי אם הכרטיס שלהם עובד.

Stuchi

New member
אני כן בבנק אחר לול XD

איך זה עבד אם כרטיסים בינלאומיים הם בעלי 16 ספרות וישראליים רק 8?

ואני אנסה לשאול בבנק, למרות שממש לא נראה לי...

תודה!!

UsagiKun

New member
מצטרף לשאלה ואפילו יותר P;

איך בדיוק זה עובד? אני הולך לדואר ומה הלאה? ועם הכרטיס הזה אני יכול לרכוש כל דבר?

Inimi

New member
בעיקרון אתה ניגש לסניף הדואר הקרוב

עומד בתור (ארוך או קצר, תלוי ביום ובשעה XD) ומבקש בדלפק לקנות כרטיס ויזה נטען (שוב, עדיף של דולרים).
אתה מביא להם כסף במזומן והם טוענים את זה בכרטיס הזה, שיש לו מספר ותאריך פג תוקף כמובן.
כמה שיודע לי - אתה יכול לקנות עם הכרטיס דולרים מה שאתה רוצה באינטרנט ובעיקרון זה גם לשימוש בחו"ל וכאלה ם: הם נותנים את כל הפרטים שם.

למעלה