שאלה...

שאלה...

מהו משפט המחץ של משינה? המשפט שהכי מייצג אותם, או שאתם הכי אוהבים? המשפט האהוב עליי: אידיאולוגיה וכסף, לא הולכים ביחד. ועובדות החיים, הן חדות כמו סכין.

Lenard

New member
שאלה מגניבה...

המממממממ.... "מלחמות תשוקה ואלימות"

jello

New member
המשפט שלי....

"כי הדרך אל האושר לא בך, רק בנו היא טמונה.. כמו השמש שהחום פסק מזמן מלהעיק על מצפונה" ג ד ו ל

איז

New member
אמממ

המשפט שלי: "אין שמש גשם יש רק צל" אהבתי את "היא התווכחה איתו שעות" מהדיסק של ההופעה, שבסוף הם אומרים את זה איזה מיליון פעמים.

איז

New member
אה כן יש עוד

המשפט שיש ב"סוף הזמנים" (בדיסק מפלצות התהילה), שאני לא זוכר בעל פה, אבל זאת החתימה של אסף.

הבחירות שלי

***אין שמש גשם יש רק צל... ***רק אני ואנוכי נורמלי מכולם ... ***הוא רכב לפלשתינה על חמור תלת מימדי (וואו) הוא הגיע לראש פינה במסווה של גזר גמדי... ***מבחוץ אני עדין מבפנים אניגודין... ***הם קראו לו אפס אפס יוסף יוסף האיום ... ועוד דברים נחמדים הראשון שלי הוא בהחלט משפט המחץ רוקד עם מכונות (וסקסופון טנור)

N a V e

New member
אמממ

1.רק אני ואנוכי נורמלי מכולם(בדרך אל הים) 2.הנוחות הפכה לשיכחון מרגיע(רני בפריז)

NiTanya

New member
שאלה נחמדה :)

אני אוהבת את "אין שמש גשם יש רק צל"

שאלה מצוינת

משפטי מחץ זו ההתמחות של משינה: הכי אהוב עלי זה " עכשיו אני בגובה פני הים רואה אותך בכל מיני גדלים ומשתומם היכן היו כולם כשאלוהים המציא את הכללים" חוצמזה: "אז למה לי פוליטיקה עכשיו" "והיא היתה מזן מוזר מזן, כי את הכסף היא דרשה במזומן" "איפה המדינה ואיפה החזון, איפה המדינה ואיפה הבטון" "הוא רכב לפלשתינה על חמור תלת מימדי הוא הגיע לראש פינה במסווה של גזר גמדי, ואשתו אמרה לו יוסף תשנה את הגישה, אז הוא אמר לה, תהי בשקט! והחליף את האישה" האחרון לא היה ממש משפט...

http://

יש טונות של משפטי מחץ של משינה :שוב שיחק הוא עם עצמו תופסת להתנתק מהניתוק אך לא מצא לזה צידוק יש כמובן את את :ורק אני ואנוכי נורמלים מכולם בתחבורה הציבורית בדרך אל הים שזה אחד מאהובים עלי ויש את :התיאור שלח לוקה בערפל לא צריך להתנצל ויש את :רוצה לברוח כמו כולם למרוקו אולי לטוקיו גם ויש את: היא התווכחה איתו שעות כמעט הייתה על סף דמעות ועוד הרבה

הנה עוד כמה שחשבתי עליהם...

זה כתוב בספרים בשירים במפות הכוכבים מה כולם מחפשים את האושר מקווים...

בלה בלה ../images/Emo79.gif

"שיקרתי שאמרתי שהכל כל-כך נפלא"
"שלח לי מלאכ שישמח וידליק פה אצ האור"
"כל כך מהר שהזמן עובר"
אני לא לדעת את זה בע"פ ואין לי וכח לבדוק אבל החתימה של אספ
"ברחובות שלונ יש קסם מיוחד" ממ נגמר לי המשינה :/ הרגע קמתי..בלעע אבל עוד שניימ של יובל
"כמה שאני הולכ-אני נשאר במקום"
"רק רציתי שתדעו שכולנו נמצאים על אותה סירה,באותו הים,בעולם הזה בדרכ לעולם הבא"
"נפרדנו כי דרכנו נפרדת"

חמים פה על החתימה שלי מה?

משפטי מחץ הם אכן מומחיות של משינה, ומסרים לאומה וכו´ קשה לי לבחור משפט כמו שקשה לי לבחור שירים. בדרך כלל אני עם שירים מסוימים בתקופות מסוימות. וכשרצה לחזור ולהספיק, גילה כי לא נותר נוזל דליק. גם ליד המים אם אינו טובל מתכער הפרח ונובל. הגשם שוב התחיל לרדת, דמעות גדולות כך זה נראה. אישה כזאת חזקה שאף פעם אני לא יודע אם היא שלי באמת אבל כשהיא נותנת אני מת. כולם אומרים לי תיזהר, אבל אני נמשך אליה. מה אני עושה למעני? מזמין את כולם לשתיה על חשבונם. עד כאן, אני אמשיך פעם אחרת. וכמובן איך אפשר לשכוח את החתימה שלי:

Lenard

New member
חשבתי על עוד...

זה לא של משינה, ולא של יובל בנאי אבל בטח שלומי ברכה כתב את זה: "ארטיק ארטיק, זו ארטיק ארטיק צועק בקול" "היום, כשהאתמול נראה מותש, היום אין כל עונה ואין חדש" שום דבר אינו קיים, הכל חלום הכל חלום, אין חיי העולם הזה, אנ´לא יכול לעצור את זה..."

אני יודע על מה אתה מדבר!!!

רמי פורטיס ושלומי ברכה - משאית פיננסית. ארטיק קרטיב, הו ארטיק קרטיב, הוא ארטיק קרטיב צועק בקול..... שיר גדול!

שלמונזה

New member
והנה שלי

מתוך אניגודין "כמו תמיד מאחר מסרב להתבגר" תחזור תחזור "זה כתבו בספרים בשירים במפות הכוכבים, מה כולם מחפשים את האושר מקווים" כמובן השורה הבלתי נלאית "אין שמש גשם יש רק צל" ואיך לא התייחסו ל: "אנה גומרת ברבע שעה יחסים שצריכים להספיק בשנה" שהוא בין הציטוטים היותר ידועים של משינה... וזהו, שבת שלום לכולכם מי שהולך להופעות תהנו אני נשארת בבית!

N a V e

New member
בחיים לא ידעתי שהדיסק של

פורטיס-ברכה הוא של פורטיס עם שלומי ברכה..זתומרת ידעתי על הדיסק אבל לא ידעתי מי הוא הברכה המפורסם......יא....מגניב!!!

למעלה