שאלה...

כבר גנבו לי את כולם אבל.....

אנה לא גומרת אנה מאחרת למקום שאי אפשר אחרת........

שלמונזה

New member
מילים של?

מוכנה לרשום כל מילים שתרצה אבל במוצ"ש... שבת שלום לכולם!

מממ אמ זה המילים שאתה מחפש

אז.. משאית פיננסית מילים: שלומי ברכה רמי פורטיס לחן: שלומי ברכה רמי פורטיס שלמה נוסע על משאית מפלסטיק מתל ברוך ועד בית אל על כביש עוקף חוצה מולדת מרגיש כמו מלך ישראל שלמה מחזיק ביד אקדח מפלסטיק דרוך מוכן לפעולה יד על החלון חיוך אלסטי מתכוון למטרה. על הכביש יורד הלילה ערמומי ומאיים בסיבוב ליד ראמללה על ההגה מנמנם. המשאית לבד נוסעת מפלסטיק אין נהג כי הוא ישן שלמה חולם עכשיו חלום בומבסטי על מזנון דרכים בגבול ירדן. ארטיק ארטיק הוא צועק בקול... על הכביש דוהר עבדאללה אל השוק הוא מתכנן ממולו נוסע שלמה בתוך חלום הוא מדמיין שניהם ביחד צועקים יא אללה אל תוך הלילה העשן שלמה והחבר שלו עבדאללה פותחים מזנון על גבול ירדן. ארטיק קרטיב צועק בקול...

N a V e

New member
אני מניח שאתה מדבר על

"את לא כמו כולם". אוקיי,הנה המילים: את לא כמו כולם עינייך הם לפני העצב השמש שקעה אבל את דולקת מאירה לי הלב שנשבר את תחברי אותו חלק חלק את לא כמו כולם הכי מיוחדת אבל אני לא יודע תגלי לי מי את תגידי לי מי את אבל אני לא יודע את לא כמו כולם לתוך ערפל לאט לאט את נעלמת יש מסיבה בתוך ראשי לאט נגמרת השמש שקעה אבל את דולקת מאירה לי את לא כמו כולם הכי מיוחדת אבל אני לא יודע תגלי לי מי את תגידי לי מי את אבל אני לא יודע את לא כמו כולם את לא כמו כולם

לא מאמין שאף אחד לא חשב על זה!!

"ואת עצמי אני שואל אם אלוהים חומד לצון למי צריך להתפלל כדי לישון בשקט"

sherennn

New member
קחי אותי לקרקעית הכי גבוה שאני יכול

לא משפט המחץ.... בכל מקרה...... יש עוד מלא!!!! יובל מופיע בירושלים!!!!!!!!!!!!!

feedback

New member
2 המשפטים שלי:

"איפה המדינה ואיפה החזון" "אבל אין, מי שיודע מה, צפוי בעוד שנה, בצתח שכזה"

adamfe

New member
משפט שמתאים קצת לעכשיו...

"ולפעמים הכל נראה אותו דבר, ולפעמים פתאום יש רגע מאושר"

למעלה